Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50895090509150925093
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Mert bence Barış'ı parlatmak (mağdur etmek) için tutulan elemandı her sene böyleleri çıkar geçen sene Bora bu sene Mert 2016'da Semih All Starda Hakan. Bir de böyle tipler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 8 Temmuz 2020; 20:29:27 >
  • SURVIVOR 2020 ŞAMPİYON YUNUS EMRE ÖZDEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Şampiyonluğu hak eden kişidir Barış Murat Yağcı.
    Hangi yönden. 🧐🙄 1 tane bireysel dokunulmazlık alsın hakketti diyecem😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaman kaybı bu program.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

SURVIVOR 2020 ŞAMPİYON YUNUS EMRE ÖZDEN
    Bravo hocam.
  • Berkan potadan alnımızın akıyla çıktık diyor bir de. Sercan'ın elendiği bir potada ben kalmış olsaydım mesela bunu söylemeye utanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

SURVIVOR 2020 ŞAMPİYON YUNUS EMRE ÖZDEN
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Yarışma kalan yarışmacılarla 15 yaş altına hitap ediyor artık, var mı izleyen daha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 8 Temmuz 2020; 21:42:0 >
  • adam elendi zaten sms oylamasında ben elifin şa piypn olmasını ihtiyacı olanın kazanmasını istiyorum demişti. eee niye oy atsınlar ki secoya..

• Atışlar berkan ve barışa bakıyor.
  • Akıl mantık dışı bir programdır çok net.
    Yahu bu programın adı Survivor değil mi? E o zaman en iyi performansı gösteren kişi nasıl elenir? Neymiş efendim Nisa ile olan konu yüzünden millet oy atmıyormuş yok gitmiş Barış'a küfür etmiş ondan oy alamamış. Saçmalığa gel... Adada yaşadığı olaylara rağmen sağlam kalıp öyle bir performans gösteriyorsa elenmemesi gerekir. Adada hayatta kalmak için en iyi performansı göstereceksin ama eleneceksin işe bak.

Onun dışında şampiyon olacak kişinin sms ile seçilmesi de başlı başlına bir saçmalıktır. Sms ile şampiyon seçmek nedir jfjdkdkk. Final için koysana kıran kırana bir parkur, kim iyiyse alnının akıyla rakibini yenip şampiyon olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Baştan aşağıya tiyatro zaten de , Acur SMS olmazsa cukkaları nereden toplayacak :) Ne dokunulmazlık oyunu kazanabilen , ne kaptanlık oyunu kazanabilen , son bulunduğu takım oyunlarının bir çoğunda sayı bile alamayan adam şampiyon olacak , Bireysel dokunulmazlık oyunları başlamadan önce büyük SMS i yapıp halledeceksin oldu bittiyle,6 dokunulmazlık oyununun 5 ini eze eze almış adamı eleyeceksin . Oyunun adı da hayatta kalma oyunu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 8 Temmuz 2020; 22:0:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Baştan aşağıya tiyatro zaten de , Acur SMS olmazsa cukkaları nereden toplayacak :) Ne dokunulmazlık oyunu kazanabilen , ne kaptanlık oyunu kazanabilen , son bulunduğu takım oyunlarının bir çoğunda sayı bile alamayan adam şampiyon olacak , Bireysel dokunulmazlık oyunları başlamadan önce büyük SMS i yapıp halledeceksin oldu bittiyle,6 dokunulmazlık oyununun 5 ini eze eze almış adamı eleyeceksin . Oyunun adı da hayatta kalma oyunu :))
    Ya cidden bak hepsini geçtim ama şu finalin bile sms ile olması nasıl bir saçmalıktır. Ulan adam finale gelmiş, parkur olsa rakibini yenecek ama az sms alıp şampiyonluğu kaçırıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elenen adama bak, bide 100 atışta tek mançıkayı doğru atamayana bak.
  • lan yasin
  • Elif o kadar fark atıp şunu kazanamamak ne demek ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Elif o kadar fark atıp şunu kazanamamak ne demek ya.
    Barış Turabi Çamkıran geri döndü!

• Yemin ederim belkide şu parkurda oyun sonunda barışın kazanabileceği tek oyun sonu geldi. Elif neredeyse 10 saniye önce geliyor atışa. Öyle bir atış var ki, şu ana kadar oynanan herhangi bir atışı koy, barış elenmişti şu oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 50895090509150925093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.