Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50915092509350945095
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNLÜK 1000 MESAJLARDAN 50 MESAJA
  • Barışın kondisyon 0 ve son 1.5 ayda kilo almış baya 1 dokunulmazlık alsa şampiyonluk şansı çok yükselir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • numaracı barış yeter be 5 oyun oynadın ayılıp bayılıyorsun bu adam şampiyon olmamalı
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Aman post kasılmasın hocam. Gidip bilgisayar,sistem hakkında 2 kelam edeyim post gelsin.Diger türlü tü,kaka.Modlarımızın forumdaki tek derdi o.

• kibo_23 kullanıcısına yanıt
    Kiloyu bilemiycem de kilo alsada performansı bu kadar düşmemesi lazımdı. Bence ilk 3,5 ay kendisini çok zorlamış ve yıpratmış. Sakat sakat oynamaya devam etmenin sıkıntılarını yaşıyor. Kendi hatası. Bence Cemal Can şampiyon olur. Zaten Final koltuğunu Cemal Can oturdu.
  • barış hükmen mağlup sayılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Barış bundan sonra tüm oyunları alsa bile genel izleyici gözünde vasat- ortalama yarışmacı olarak kalacak fakat kendi kitlesi için 1 dokunulmazlık kazanması bile önemli. Kitleyi motive edebilmesi lazım.

Kitlesi fire vermeden sağlam yüklenirse şampiyon olma ihtimali hâla yüksek. Öyle kalabalık bir kitlesi var adamın..
    Şu aşamadan sonra cemalin kazanması gerekiyor hocam. Survivor için sercan olayı bir kara leke oldu. Üzerine cemal bu kadar domine etmişken, hak ediyorken kazanamazsa yazık olur. Daha ne yapması gerekiyor bu adamın. 8 kişilerken başlayan bireysel oyunlarla 5 kişi kalana kadar, 4 tane bireysel dokunulmazlık almış. 4 yada 5 tane de kaptanlıkları var. Bu adam performans olarak hep underrated kaldı. Hep en zorlu kişilerle yarıştı. Bir dönem düşen mert hariç istatistik kasabileceği kimse yoktu. Güçlü bir ünlüler takımına karşı yarıştı. Yüzde olarak bir ara çok düşükte kaldı ama özellikle ilk araba oyunundan sonra çok ciddi açtı gazı. Şu ansa sonuna kadar hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Cemal şampiyon olur 5-1 kazanıyor herhalde. Yarın da muhtemelen Barış kazanamaz bu performansla. Ayrıca bugün itibariyle kazandığı ve kaybettiği oyun eşitleniyor %50 de kaldı. Cemal ise %56-57 bandına geldi. Berkan'ı da oraya çekti.
    Twitter da ki istatistikte berkanı ya geçti ya da şu an aynı yüzdede ikisi de. Cemal daha zor ve önemli oyunları kazandığı için performans olarak ben berkanın önüne koyuyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Twitter da ki istatistikte berkanı ya geçti ya da şu an aynı yüzdede ikisi de. Cemal daha zor ve önemli oyunları kazandığı için performans olarak ben berkanın önüne koyuyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    Sen koyuyosan tamamdır kanka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marış yenemeyeceğini anlayınca sakat rolü yaptı🙈😂😂

• Cemal ekstra 2 oyun oynamasına rağmen kazandı gerçekten.
  • Aha Sercan babaları yok ama Barış yine kazanamamış , geçmiş olsun barış şimdi göz atayım dedim de zaplarken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Sen koyuyosan tamamdır kanka.

Alıntıları Göster
    Çok uzun süredir takip ediyorum ve hakkıyla adaletli şekilde yapıyorlar listeyi. Saçma sapan grup oyunlarına tam puan yazarak istatistik şişirerek değil. Her oyunun bir katsayısı vardır.
  • Barışın gene sakat numarası yapıp 3-1 de yapamadığı oyunu bitirtmesi... İnandırıcı gelmiyor. Bu olayın en üstü sercanın yarık kafasıyla koşup dokunulmazlık almasıdır. Bu mu şampiyon olacak şimdi? Baktı kaybediyor sakatlık yine devreye girdi. Yok gözüme çamur kaçtı yok bileğim. İyi kekliyor milleti. Cemal cana da yazık oldu galibiyetine gölge düşürdü. Sakat olduğum için aldıya geliyor bu yaptığı.

• Ducatine kullanıcısına yanıt
    Hocam kilo hızı ve nefesi çok etkiliyor.
    Sakatlık olarak bir aralar sakatken oyuna çıkınca böyle oldu hocam sonra hiç oynayamadi kondisyon yerlerde.

• Sakat sakat yarışan ve oyun alan damla canın gözü yaşlı.

• Marış anca şampuan olur. Rol yapmasına da savunma yapmazlar artık.

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    Hocam biri kafa biri ayak farkındaysan

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle. 3-4 hafta öncesine kadar Berkan diyordum ama en önemli oyunlarda yok oldu. Bu oyunların ağırlığını kaldırmak önemli. Cemal ise çok iyi geçirdi bireyseli.

Bence %51 şampiyon olacak. Bakalım

• 
Sayfa: önceki 50915092509350945095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.