Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50245025502650275028
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: samuel20

Bilgi sayfalarına kalsa Berkan,Sercan,Cemal almıştı sırayla.Sercan,Berkan,Elif aday olmuştu.Şimdide pota Berkan,Sercan,Barış diyorlar ve güya Barış Gönüllü aday olmuş intikam babında.
    Bir sayfa sirasiyla soyledi ve bu sayfa sanirim hic yanilmayan sayfa. Sercanin ilk kazanacagini soyledi. Sercanin 7 oyun alacagini soyledi ondan once de. Kazanan belli bugun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Sercan yanlışlıkla Gizem'e yazsa demek ki adada kaset çıkardı.
    Sercan büyük hata yaptı. Orda gizem varken nisada ne ya. Yaz gizeme orda hazır sevgili kaç ormana bitir işi. Dönünce takıl işte evlenme diyen kız.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sayfa var twitter’da,2 haftadır bakıyorum ne dediyse çıkıyor.Doğrudur diye tahmin ediyorum o yüzden dediği.3.dokunulmazlık çekilmedi demiş bugün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Kazananı bilip de fragmanda konseye bakarsan yüz ifadelerinden de belli oluyor o ismin aldığı.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Nisa'nın o sevimliliği ve tatlığına kandı işte :D
  • bidarxx kullanıcısına yanıt
    Çekik seviyormuş hocam adam harbiden fena aşık olmuş açık arttırmada suratına bak nasıl gülüyor garibim birde Gizem biraz Tuvana Türkay gibi falan çekici gelmemiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Kazananı bilip de fragmanda konseye bakarsan yüz ifadelerinden de belli oluyor o ismin aldığı.
    Ikimizin kazananı aynı mi merak ettim. Spoiler işareti verip atar mısın senin sayfanın söylediği ismi

• dada12 D kullanıcısına yanıt

Cemal diyor hocam benim sayfa.Farklı diyene rastladın mı ? Fragmanda da sırıtıyor sanki ufaktan konseyde.

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Ben ilk kez izlemiyorum. Ama all star sezonları hariç, bu sezon diger sezonlardan daha iyi performans olarak. Hiz olarak, atis olarak, kadın yarısmacıların basarisi olarak. Gecen sezonlardaki bir cok yarismaci fazla abartılıyor. Yıllar gectikce katilan yarismacilar daha fazlasini veriyor

Alıntıları Göster
    Hikmet ile Seda kalibresinde bir yarışmacı yok bence. Ayrıca 2017'dekilerle karşılaştırmam bile. Nerede Ogeday, Serhat ve Sema, nerede bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Hikmet ile Seda kalibresinde bir yarışmacı yok bence. Ayrıca 2017'dekilerle karşılaştırmam bile. Nerede Ogeday, Serhat ve Sema, nerede bunlar.

Alıntıları Göster
    Bence bu seneki yarışmacılar çok rahat mücadele ederler diğer yarışmacılarla. Bu seneyi asıl ayıran çok fazla iyi yarışmacının olması oldu. Hepsi hızlı. Yüzde olarak düşük gibi gözüken ardahan ve yasin bile parkurda geçmiş sezonda efsane denilen bir çok yarışmacıdan hızlı gelebilir parkuru. Performans olarak bu sene çok daha üstün kalıyor.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    eee berkan durduk yere sercanı silmeyecekti barış nisa cemal duygusal gurup ayaklarına büyük hata yaptı şimdi şu şarkıyla uyanıyor her gün

Kendim Ettim Kendim Buldum

Karadır bu bahtım kara
    Sözüm kâr etmiyor yâre
    Yaktın yüreğimi nara
    Eyvah eyvah eyvah ey
    Kendim ettim kendim buldum
    Gül gibi sarardım soldum
    Eyvah eyvah eyvah ey
    Bilmez yâr gönlümden bilmez
    Akar gözyaşlarım dinmez
    Bir kere yüzüme gülmez
    Eyvah eyvah eyvah ey
    Kendim ettim kendim buldum
    Gül gibi sararıp soldum
    Eyvah eyvah eyvah ey
    Söylerim sözüm almıyor
    O yâr yüzüme gülmüyor
    Garip…
  • Şu an Elif'ten rahatı mezarda.
  • Geçmiş sezonlarda genelde son 4’ü,sonra da son 2’yi garantileme oyunları olurdu.Bu sene olsaydı Sercan zaten son 4’ü garantileyecekti muhtemelen.Bu sezon aksine bir hafta garanti kalmak için 3 oyun üst üste kazanması bekleniliyor yarışmacılardan,çok saçma bir sistem,direkt smsvivor oldu.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Geceye bir şampiyon bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 5 Temmuz 2020; 2:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Cemal diyor hocam benim sayfa.Farklı diyene rastladın mı ? Fragmanda da sırıtıyor sanki ufaktan konseyde.
    Aynı şeyi diyor.

• Acun allstar yaparsa napsın etsin mutlaka Serhat Akın'ı da getirsin. İki gün önce adamın twitch yayını izledim, izleyiciler dahil rage atmadığı kimse yoktu. Efsane bi adam

• Maçuka kullanıcısına yanıt
    Serhat Akın - Adem -Turabi -Ümit Karan Hikmet bir sezonda olsa palalı kavga olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Mağdur: Kratos Sercan bizi yoketti demeyelimde, kondisyonunu çok iyi kullanıyor diyelim

• 
Sayfa: önceki 50245025502650275028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.