Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50265027502850295030
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: adler1

çok fazla destekçisi var doğru. iyi performans gösteriyor kabul, fakat güç oyununda Ay ay napıyosun diyen, her 3 bölümde bir hüngür hüngür ağlayan adam şampiyon olmamalı bence, hatta olamaz.
    O sana göre sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yarışmada büyük oylamanın da sona ermesi gerekiyor izleyicilerin ilerisini tahmin edemeyeceğinden Sercan gibi bir adam elenme riskiyle karşı karşıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Bu yarışmada büyük oylamanın da sona ermesi gerekiyor izleyicilerin ilerisini tahmin edemeyeceğinden Sercan gibi bir adam elenme riskiyle karşı karşıya
    Şu yarışmada çok şeyin sona ermesi gerekiyor hocam. Sms sistemi yerine bir alternatif bulmak istiyorum ama gerçekten adil bir şey bulmak zor. Oyunla elenen belli olsun desen, o gün formda olmazsın, atış sana bakmaz. Rakibin performans olarak sonuncu da olsa seni geçebilir o oyunda. Bu da çok söylenen ve adil olmayan bir durum. Sanırım en makulu son 4 ün kendi aralarında oynayacakları oyunlarlarla şampiyonunun belli olması. Sms in sadece son 4 e kadar geçerli olması.
  • rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorum adam kendi çalıyor kendi oynuyor kahraman oluyor.Zaten Cemal kazansa yazacağı 2 isim var biri Elif diğeri Barış (ilk 2 aday Berkan, Sercan ).Yasini yazmaz Cemal.2 kişiden Barışı yazması da Cemalin işine gelir çünkü Berkan,Sercan,Barıştan kim elense Cemal için iyi olur.Ama Barış,Sercan,Berkan potasında Berkanın elenmesi benim için süpriz olmaz çünkü Sercan sms almıştır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 5 Temmuz 2020; 13:18:40 >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    SMS sadece adaylar arasında olmalı bireysel dokunulmazlık sistemi gibi sembolü alan iki kişi iki isim söylemeli bir kişi ise yazılarak belirlenmeli ama bu şuanki sistem daha çok kazandırıyor amaç para kazanmak .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Anlamıyorum adam kendi çalıyor kendi oynuyor kahraman oluyor.Zaten Cemal kazansa yazacağı 2 isim var biri Elif diğeri Barış (ilk 2 aday Berkan, Sercan ).Yasini yazmaz Cemal.2 kişiden Barışı yazması da Cemalin işine gelir çünkü Berkan,Sercan,Barıştan kim elense Cemal için iyi olur.Ama Barış,Sercan,Berkan potasında Berkanın elenmesi benim için süpriz olmaz çünkü Sercan sms almıştır diye düşünüyorum.
    Birde şöyle bir kısım var ki, cemal bireysel dokunulmazlıklarda çok iyi. Sadece tek sorun sercan ondan da iyi. Olası bir sercanın elenişi cemale yarıyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Şu yarışmada çok şeyin sona ermesi gerekiyor hocam. Sms sistemi yerine bir alternatif bulmak istiyorum ama gerçekten adil bir şey bulmak zor. Oyunla elenen belli olsun desen, o gün formda olmazsın, atış sana bakmaz. Rakibin performans olarak sonuncu da olsa seni geçebilir o oyunda. Bu da çok söylenen ve adil olmayan bir durum. Sanırım en makulu son 4 ün kendi aralarında oynayacakları oyunlarlarla şampiyonunun belli olması. Sms in sadece son 4 e kadar geçerli olması.

Alıntıları Göster
    Acun sms i hiç bir şekilde kaldırmaz.Tamam sms olsun adaylar belirlensin ama adaylar düelloya kalsın.5 farklı oyun çeşidi olsun.Hız , denge , beceri(illa atış olmak zorunda değil bin türlü şey düşünülebilir böylece şans faktörü ortadan kalkar), zeka, güç.Herkesin 20 canı olsun ilk sıfıra varan elensin.Düşünsenize 4 yarışmacı yarışıyor ve biri o gün elenecek.Bu daha heyecanlı olur.Zaten yarışmacının survivor öncesi bir kitlesi varsa ne kadar kötü performans gösterse bile kolay kolay elenmiyor.İyi yarışmacılar arada karambole gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 5 Temmuz 2020; 13:54:53 >

• En iyiyi yarışmacıyı koruyan sistem bence dokunulmazlığı alınca o hafta tamamen dokunulmaz olması mesela şimdi 6 kişi var ilk gün bir kişi dokunulmaz oldu 2. Gün kalan 5 kişi yarışır 3. Günde kalan 4 kişi yarışır 3 dokunulmaz isim çıkar kalan 3 lüde aday olur en az oyu alan gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercan ve Cemal dışındaki kalan isimler sms güçleri olmasa çoktan elenmişti o kadar rezil performansları var. Perviz, Ersin, sakatlanmasa Meryem bunlar mutlaka sonlara kalmalıydı.

• yayında söyleneni doğru anladıysam yarın oyundan sonra hemen eleme var ertesi gün dokunulmazlıklar yeniden başlıyor yani ara vermeden dokunulmazlıklara devam edilecek 5 günde 2 isim elenecek finale kalma oyunu oynanacak ve survivor finali için istanbula gidilecek doğru anladıysam
  • TUNA NEEHHHRİİİİ AKMAM DİYOORRR

• Elifin 3.aday olduğu söylentileri var. Elifi söyleme ihtimali en yüksek isim cemalcan. Bugünkü oyunu kesin ve yarın ki oyunu da cemal kazanıyor olabilir. Berkan yada barışın kazanması durumunda yasini söyleyeceğini düşünerek cemal kazanmış olabilir.
  • BrasiLia B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sordum allstar olursa katılacak mısın diye, şu an teklif yok gelsin düşünürüz dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrasiLia

Serhat gram sevmiyor Acun'u, gelmez

Alıntıları Göster
    Teklif gitse koşa koşa gider.

• Hala üç buçuk ay performans birincisi olmuş barış felan diyorlar twitter da. Gerçekten anlamıyorum ya, Hala bunun bir maraton olduğunu anlamayanlar var.

Aslında barışın değil ilk aylar yüzdesel olarak berkanın 1.olduğunu da kabul etmek istemiyorlar.
    Sercan aradaki farkı kapatıp tur bindirdi hala ilk 3 ayın yarışı kazanmaya yeteceğini düşünüyorlar. Oysa bu bir yarış ve sercan daha zor rakiplere karşı yarışta öne geçip farkı açalı çok oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 5 Temmuz 2020; 15:44:22 >
  • Survivor 2020 Barış Murat Yağcınin kupa törenine 9 gün kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Survivor 2020 Barış Murat Yağcınin kupa törenine 9 gün kaldı
    Ne töreni virüs var iyice bunadın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Survivor 2020 Barış Murat Yağcınin kupa törenine 9 gün kaldı
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 50265027502850295030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.