Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50235024502550265027
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Hergun aynı parkurlar sıktı yine çöp bir bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkanın suratı kireç gibi yine Sercan aldı sanırım.

• Yarin eleme turunda berkan baris sercan ayni turda denk gelmis sercani elemek istiyorlarsa ilk turda elemeleri lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Berkanın suratı kireç gibi yine Sercan aldı sanırım.
    aynen ya sercan ya elif aldı cemal de çökmüştü

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Yarin eleme turunda berkan baris sercan ayni turda denk gelmis sercani elemek istiyorlarsa ilk turda elemeleri lazim
    Sercan'ı eleseler ne yazar Mağdur+Yaver rezil rüsva oldu. tokatlanmaktan bıkmadılar Sercan fena karizma yaptı

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Sercan alırsa Barış'ı diyecek sonra kaybederse kendi potaya girecek,sıkıntı yaşar.Elif'le ve ya Yasin ile girse şansı daha çok olurdu sanki.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    O oyun şike kokar.Biri elenmesin diye Mağdur Yaver birbirlerine satarlar ama hiç sorun değil. Sercan ikisininde hakkından gelir. Fragmanda da Mağdur acayip kıskanmış.Neredeyse Sercanın kazandıklarına şans diyecek.

• Bune hep aynı parkurlar exatlon bile daha eglenceli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Alakası yok dostum. Ben sana şöyle söyleyeyim. Bu sene yarışmacılar gerçekten çok iyi. Atışlar, parkur hızı vs. En komplike sezon olabilir yarışma performansı olarak. Sercan atış olarak saydığın isimlerden daha iyi bence. Kısaca Bu seneki yarışmacılar çok daha iyi diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Survivor'u ilk kez izleyen birisi için bu dediklerin doğru olabilir ama ben ilk kez izlemiyorum. Bu sene en kötü senelerden birisi. Gitgide kaliteyi düşürüyorlar. 5 tane dümdüz parkurla sezon bitti neyin komplikeliğinden bahsediyorsun allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 5 Temmuz 2020; 0:35:30 >

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Sercan bence Yasini cebinde sayıyor risk alıyor.Bir daha 3 te 3 yaparsa veya Elifte alabilir Berkan -Barış -Cemal potası yapıp Berkanı göndermek istiyor.Çünkü Berkan Sercan ve Elife kazık attı.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Bence de ilk turda şanssızlık ile elenecek hocam.Başka türlü 5’te biten bir yarışta kaybetmesi zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Hocam performans ayrı,ben onu söylemiyorum. Performans sonuçta rakiplerinle alakalı bir durum.

Bence hız anlamında bu seneki yarışmacılar vasat. Parkurda engelleri geçişlerinden,düz koşularından vs anında anlaşılıyor. Parkura korkusuz giren yarışmacı bile yok neredeyse. Geçen sezon Emre,Okay,Hikmet vs çok daha iyiydi bana kalırsa. Kadınlarda bu sezon çok iyi o ayrı.

Zaten performanstan ziyade reality kadrosu oluşturduklarını kendileri söylemişti.
    Ama sayisi az iste. Gecen seneye gore bu sezon iyi yarismaci sayisi daha fazla. Olasi karsilasmalarinda bu sezonun yarismacilarinin kazanacagina eminim hatta. Lakin dedigin de yanlis degil. Parkurdaki yırtıcılık biraz eksik sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 5 Temmuz 2020; 1:8:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Bence de ilk turda şanssızlık ile elenecek hocam.Başka türlü 5’te biten bir yarışta kaybetmesi zor.
    Yari finale kalir.

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Keşke bilgi sayfaları yanılsa da biz de heyecan ile izleyebilsek yarın ama çok zor.

• Bu seneki yarışmacılar yavaş değil ama kolsuz ilk haftaları izleyen bilir hepsi çok hızlıydı ama atış yoktu halkayı 20 defa atarlardı sonra Mert yavaş koşunca daha iyi atabildiklerini farketi ve tüm yarışmacılar daha az koşmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Survivor'u ilk kez izleyen birisi için bu dediklerin doğru olabilir ama ben ilk kez izlemiyorum. Bu sene en kötü senelerden birisi. Gitgide kaliteyi düşürüyorlar. 5 tane dümdüz parkurla sezon bitti neyin komplikeliğinden bahsediyorsun allah aşkına

Alıntıları Göster
    Ben ilk kez izlemiyorum. Ama all star sezonları hariç, bu sezon diger sezonlardan daha iyi performans olarak. Hiz olarak, atis olarak, kadın yarısmacıların basarisi olarak. Gecen sezonlardaki bir cok yarismaci fazla abartılıyor. Yıllar gectikce katilan yarismacilar daha fazlasini veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Keşke bilgi sayfaları yanılsa da biz de heyecan ile izleyebilsek yarın ama çok zor.
    Mesela ilk dokunulmazlık oyunda baktigimda cemal sercandan iyi atiyordu. Lakin finale kalınca anladim ki, olaylar terse dönecek ve sercan kazanacak. Bugun de kazanacak olan belli aslında. Sende biliyorsundur diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 5 Temmuz 2020; 1:16:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

GİZEM EFSANE REZİL OLDU BEN OLSAM DAVA AÇARIM
    NSKXKLSLDKKDKCKJFKDKFK
    Gizem o yolun yolcusu gibi. Manken sanat camiasında aşk adı altında neler oluyor neler. Gizem 5.10 sevgilim oldu hepsiyle yattım dese dahi rezil olmaz. Onları bilen biliyor zaten.

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Bilgi sayfalarına kalsa Berkan,Sercan,Cemal almıştı sırayla.Sercan,Berkan,Elif aday olmuştu.Şimdide pota Berkan,Sercan,Barış diyorlar ve güya Barış Gönüllü aday olmuş intikam babında.

• 
Sayfa: önceki 50235024502550265027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.