Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32123213321432153216
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Ersin gitti Başkan artık intikam ateşiyle yanıyor. Arka arkaya akbil basacak gönüllülere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KavunluDondurmaa

Hiç güleceğim yoktu Yunus Emre ile akrabalığınız filan mı var acaba ? çocuk daha 2 lafı bir araya getiremiyor, kendini ifade edemeyen biri şampiyon olamaz. Hem hareketleride çok dengesiz, burada boşa algı yapmaya çalışmayın salak gibi gözüküyorsunuz

Alıntıları Göster
    Hadi ordan Yunus Emre Başkan şampiyon olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: KavunluDondurmaa

Hiç güleceğim yoktu Yunus Emre ile akrabalığınız filan mı var acaba ? çocuk daha 2 lafı bir araya getiremiyor, kendini ifade edemeyen biri şampiyon olamaz. Hem hareketleride çok dengesiz, burada boşa algı yapmaya çalışmayın salak gibi gözüküyorsunuz

Alıntıları Göster

• Ersin'in elenmesi tam bir dostlar tiyatrosu

Acun sana sesleniyorum bu defa beceremedin inandırıcılık 0 (sıfır)

• Ersin hicbir sey soylemeden yazdi Merti. Mert tavir koymakta sonuna kadar hakli. Panoramada Sema, Mertin "olsun kardesim bugun ben yazilirim yarin sen" demesi gerekidi diyor. Acaba o muhtesem performansinla finale kalamamin sebebi boyle iradesizlikler olabilir mi Sema

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charm -- 13 Mayıs 2020; 0:25:40 >
  • Max_Tate kullanıcısına yanıt
    berkanı gönüllülere verdiğinde yazdım acurun ünlü bitirme operasyonu başladı diye her yıl aynı muhabbet
  • Ersinin naif görüntüsü acayip üzdü ya. Yemin ederim gözlerim yaşardı.

Bu arada şovmen Evrim göz yaşlarını silmedi böyle insanlar hep samimiyetsiz gelmiştir bana göz yaşları çenesinden aşağı akıyor hiç mi rahatsız olmuyorlar anlamıyorum.
  • Anlamadığım Ersin elendi ünlüler 1 kişi kaybetti dokunulmazlık eşit ama gönüllüler lehine olmadı mı bu durum.Barış gönüllülere takazsız geçtiği için gönüllüler dokunulmazlık oyunu olmadan 2 ünlü elemiş oldu.Bence düzeltilmesi için 1 gönüllü ünlülere geçmeli oylamayla.Acun bu yaptığın kaçıncı haksızlık.

• Bende Fiçuv reyize üzüldüm de, sakat adam basketbolda o kadar iyi oynaması aklımı karıştırıyor. Film çekimi için mi veya ailesi izin mi istedi diye düşünüyorum.

Bu hafta gönüllülerden Berkan gidebilirdi ve Evrim olayı smsden sonra olunca haksızlık olmasın diye kurtarıldı mı diye düşünmeye başladım :/
  • Bireysele dönmesi lazım artık. Tam zamanı bence. Zaten erkek sayısı azaldı ünlüler takımında. Her oyun 2 kişi dışarıda kalacak erkek olacak gönüllülerde. Bu duruma hiç gerek yok. Ver herkese en az 3 hak, Herkes oynasın birbiriyle.
  • YUNUS EMRE NİN SURVİVOR HAYATI BİLİM ADAMLARI TARAFINDAN İNCELENECEK BİR SERÜVENDİR

SURVİVOR EKSTRA FURKAN

• Murat özarı bunağının yorumlarından bıktım artık sürekli başkana sallıyor ergen fanları yok diye başkan mertin arkasından sallamıyor adam en fazla niye bu kadar tepki gösterdiğini anlamıyorum diyor topunuz gelin ulan topunuz yarışmacısı patronu yorumcusu kameramanı doktoru ergen.fanı hepinizin akbilini basacaz

• Eğer taraf tutmadan ersin sakatlandıysa bu bilgi verilmeden 1. Ve 2. açıklanmalı adaylar çıkmalı elenen ünlü oluyorsa onun yerine Ersin gönüllü oluyorsa da o gönüllü elenmeyip ünlülere geçmeliydi hakkaniyet açısından bu tip çözüm bulunabilirdi ama Acun bu gönüllüler aleyhine olacak birşey yapmaz.

• Bu hafta sonu sms oylaması olmayacakmı? Yoksa olacakta bunuda üstüne mi ekleyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooteknist93 Z kullanıcısına yanıt
    bu her sene böyle zaten ünlüler ne zaman çok kazanmaya başlasa takımı bozup iyi adamı gönüllülere verip dandik olanı ünlülere verir şimdi birde ersin de gitti tam oldu sanki ünlü takımı kaldı da ersin gitti diye elemeyi iptal etti (belki de ünlülerden gitti ersin mecbur çıkınca iptal etti bilemem) ama birde dokunulmazlık oynatacak haftaya ama neresiyle kazanacak ünlüler çözemedim mert bitik zaten
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Bu haftaki oylama eski oylarına eklenecek.Geçen haftaki oylar saklı kalacak eleme adaylıkları düştü.

• Ersin abeyde gittiğine göre daha da barışa şampiyonlukta rakip olacak kimse kalmadı demektir.
    Ersin çoğu kesim tarafından sevilen sempatik bir adamdı finale çıksa çok etkili rakip olurdu. Başkan böyle güç dengesi olmayan mücadeleleri sevmez ama hakkı olan şampiyonluğu alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Murat özarı bunağının yorumlarından bıktım artık sürekli başkana sallıyor ergen fanları yok diye başkan mertin arkasından sallamıyor adam en fazla niye bu kadar tepki gösterdiğini anlamıyorum diyor topunuz gelin ulan topunuz yarışmacısı patronu yorumcusu kameramanı doktoru ergen.fanı hepinizin akbilini basacaz
    Adam barıştırmak istediğini bile dile getirdi
    Bu Özarı işine geleni görür hocam

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Çok net söylüyorum ünlüler oyun falan alamaz artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o değilde Ersin gidince sarı papatyanın birleşmeye kalması kesinleşti haftaya ünlülerden birinin elenme ihtimali yok

• 
Sayfa: önceki 32123213321432153216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.