Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32143215321632173218
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Eragone

ÜNLÜLERİ TAŞIYACAK İKİLİ EKTEDİR
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Mor Menekşe Cemal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Maksat ünlülere kazandırmaksa acun şike yapıp elenme riski olmayan 1 gönüllü de ayarlabilir.Mesela Evrim ve Nisa var elenme riski olmayan Nisa 3 te 0 yapsa Evriminde yapamadığı bir atış olsa al sana 6 sayı 1 de bayrak desek 7 sayı.Ünlü erkekleri de 3 sayı alır her türlü.Yani acun bu şansa bırakmaz işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster
    Bravo hocam

• Lale murat özarı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Evet hocam başkanı+ yağmuruna tutuyorum

Alıntıları Göster
    Bravo hocam

• Survivor i günde 15 dk falan göz gezdirerek izlerim fanatik falan değilim kesinlikle ama bu yunus emre denen çapsızin ne çok seveni varmış 😂 çocuk lan daha bu iki kelime bile konuşamıyor 😂 bu ülkede capsizlari daha çok seviyorlar gerçi

Elif ve barış şampiyonluğu hak ediyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: WSniper10

Survivor i günde 15 dk falan göz gezdirerek izlerim fanatik falan değilim kesinlikle ama bu yunus emre denen çapsızin ne çok seveni varmış 😂 çocuk lan daha bu iki kelime bile konuşamıyor 😂 bu ülkede capsizlari daha çok seviyorlar gerçi

Çapsız varsa dondurmacıdır

• quote:

Survivor i günde 15 dk falan göz gezdirerek izlerim fanatik falan değilim kesinlikle ama bu yunus emre denen çapsızin ne çok seveni varmış 😂 çocuk lan daha bu iki kelime bile konuşamıyor 😂 bu ülkede capsizlari daha çok seviyorlar gerçi

15 dk göz gezdirerek takip ettiğiniz belli hocam bölümün tamamını izleseniz başkanın müptelası olursunuz

• quote:

Yunus Emre başkanı anlayabilmek için 15 dakika yetmez hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yunus Emre Cemal e Mor Menekşe dese nasıl tepki verirdiniz sayın Özarı?

Survivor Ekstra Furkan
    Sen ne tepki verirdin Sayın BlackEagle03 ?????????

• Mantıklı düşününce, çarpmaz bağları kopan birinin bu kadar rahat hareket etmesi mümkün değil. Adam basketbol oyununda oynadı! Anneler gününde gerçekleşen bölümün fragmanında bayağı ağlıyordu. Biz o sahneyi göremedik. Sosyal medyada köpeğin ölüsünden prim yapıyor diye linç yememek için o sahneyi son anda çıkartmış olabilirler. Acun Karayipler’de mahsur kalanlar için uçak ayarlamış sanırım. Hazır üstüne denk gelince sakatlık bahanesi ile Ersin’i elemiş olabilir. Yine de günahlarını almayım. Belki gerçekten sakatlandı.

• Metz kullanıcısına yanıt
    Hocam muazzam foto, bitirim ikili.
  • quote:

YunusEmre bir fikirdir hocam ve fikirlere kurşun işlemez

Y For YunusEmre

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var hocam Yunus Emre Başkan çok vizyoner bir insandır.

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    ünlüler artık dokunulmazlık falan alamaz onlardan 1 kişi daha gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Mantıklı düşününce, çarpmaz bağları kopan birinin bu kadar rahat hareket etmesi mümkün değil. Adam basketbol oyununda oynadı! Anneler gününde gerçekleşen bölümün fragmanında bayağı ağlıyordu. Biz o sahneyi göremedik. Sosyal medyada köpeğin ölüsünden prim yapıyor diye linç yememek için o sahneyi son anda çıkartmış olabilirler. Acun Karayipler’de mahsur kalanlar için uçak ayarlamış sanırım. Hazır üstüne denk gelince sakatlık bahanesi ile Ersin’i elemiş olabilir. Yine de günahlarını almayım. Belki gerçekten sakatlandı.
    Peki sebep ne? Bu kadar plan yapmasının sebebi ne olabilir? Ben bir şey bulamıyorum. Köpekten linç yememek için kaldırdı, hazır uçak varken Ersini paketleyeyim bana zorlama geliyor.

Ersin arkadaşlarına ben size söylemiştim diyor. 4 kez mi emara gitmiş galiba.

Bu kadar oyunlarda başarılı olmuş ilerleyen bir Ersin varken Acunun veya ailesinin Ersin hakkında bu şekilde halkı kandırarak elenmesini istemesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Bence sakatlıkların seviyeleri çok değişken olabilir. Daha ciddi boyutlara ulaşmasını önceden görmüş olabilirler. Devam edip üzerine giderse ayağı belki de çok daha kötü olacaktı bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Peki sebep ne? Bu kadar plan yapmasının sebebi ne olabilir? Ben bir şey bulamıyorum. Köpekten linç yememek için kaldırdı, hazır uçak varken Ersini paketleyeyim bana zorlama geliyor.

Ersin arkadaşlarına ben size söylemiştim diyor. 4 kez mi emara gitmiş galiba.

Bu kadar oyunlarda başarılı olmuş ilerleyen bir Ersin varken Acunun veya ailesinin Ersin hakkında bu şekilde halkı kandırarak elenmesini istemesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Bence sakatlıkların seviyeleri çok değişken olabilir. Daha ciddi boyutlara ulaşmasını önceden görmüş olabilirler. Devam edip üzerine giderse ayağı belki de çok daha kötü olacaktı bilemiyorum.

Alıntıları Göster
    Olabilir tabii. Günahını almayayım yine de. Çok üzüldüm ama. Haketmiyordu kesinlikle. Sevmediğim yanları vardı ama takımını iyi sırtlamıştı. En son 9 kez oyuna çıktığında Mert’e kızıp isyan etmişti, artık dayanamıyorum diye.

• quote:

• 
Sayfa: önceki 32143215321632173218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.