Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

KONSEYLERDE 1 ER ADAY 1 VS 1
    EN ÇOK SMS ALAN 2 KİŞİ DE İSİM VERECEK TOPLAM 4 ADAY GALİBA BEN ÖYLE ANLADIM
    Bana artık herkes smse çıkacak gibi gelmedi. Sanki yarın konseyde 2 aday, Pazar günü 2 aday daha çıkacak ve yine Pazar günü bu adaylar arası oylama yapılıp Salı günü elenen açıklanacak. Bu senaryoda tek eksiklik bireysel dokunulmazlık tabi. Her konseyden çıkacak 2. Adayı sembol sahibi belirlemeli. Eğer iki dokunulmazlığı da aynı takım kaybederse toplam 3 aday çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Hocam kişiye göre değişir bu işler. Bana göre saygısızlığın tarzı olmaz. Kurumsal bir iş yapıyorsa kurumsal davranacak. Sonuçta azarladığı insanların da ailesi, sevenleri var. Semih Öztürk'ün ailesi patronu Semih'i canlı yayında azarlarken (eleştirirken, tenkit ederken vs. adını ne koyarsanız koyun) o anlarda ne düşündü? Ne hissetti? Canlı yayında diyeceğini diyor Acun, sonra da gönül alma operasyonuna başlıyor. Seni biz çağırıyoruz, beğeniyoruz falan, filan. Bir Fransız atasözüydü sanırım. Bir insan içinde "ama" bulunan cümle kuruyorsa ama'dan öncekilerin önemi yoktur minvalinde bir şeydi. Örnek: Seni seviyorum ama arkadaş olarak. (Örnek günün anlam ve önemine uygun oldu.) Acun'un olayı da bu hesap işte.

Alıntıları Göster
    Semih'in ailesi de Acun'a minnettardır :) Ütopya, Survivor, Ekstra yorumculuğu.

Ben yorumları okuyunca Semihi yerin dibine sokmuş diye düşündüm. Ama bana göre o seviyede bir fırçalama olmamış. Tabi herkesin yorumu farklıdır. Bana göre böyle.

Tarz derken Acun samimiyet üzerinden Türkiyede prim yaptı. Hatta kendisi üzerinden bir reytingi var adamın. Yarışmalarını kendi sunduğu zaman daha izlenir hale gelip reytingi artıyor.

Yarışmacıların veya daha önce yarışanların yorumcuların vs Acun'a büyük saygı duyup sevdiklerini düşünüyorum. Tabi içlerini tam olarak bilemem.

Mesela tanıtımda ne gördük? Acun ünlüleri fırçalıyor

Bugün Yasin'i fırçaladı. Defalarca Turabiyi veya başka yarışmacıları da uyardı fırçaladı vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Nisan 2020; 1:5:4 >

• Yunus Emre'ye çok ayar oldum . Barış için her defasında "bana ağbilik yaptı" , "beni kendime getirdi" diyen de buydu... Karşı takıma geçince Barış'ın yaptığı bir hatayı ballandıra ballandıra ispiyonlayıp onu orada ezikleyen de buydu...Kısaca samimiyetten yoksun,dostluktan,arkadaşlıktan zerre anlamayan bir insan.Bulunduğu kaba göre şekil alıyor...Survivor tarihinin en yalaka yarışmacılar sıralamasında uzak ara 1.diyorum. Anca laf,performans sıfır...Ama özgüven nirvana.Yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Hocam ben 2010'dan beri 2016-2017-2019 hariç hepsini izledim 2016 ve 2017'de en güzellerinden biri herhalde keşke izleseymişim
    2016 ilk 2 ayını izlesen yeter o da ilk 30 bölüm falan oluyor ama zamanin varsa acunun sayfasında 15-20 dk özetler var 2017 izlemelisin sırf şu sahne için

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

bile ben arada açıp izliyorum yemek yerken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yeni sistemde de ilk dokunulmazlığı kaybeden takım dezavantajlı. Çünkü rakip takım adayları görüp ona göre çok rahat strateji yapar

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    2017 de olacaktın hocam ERDİ BAŞKAN fırtınasını omuz omuza desteklerdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Bu yeni sistemde de ilk dokunulmazlığı kaybeden takım dezavantajlı. Çünkü rakip takım adayları görüp ona göre çok rahat strateji yapar
    Ünlüler kaybetti başkan yarın aday yüksek ihtimal her şeye hazır olmalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Bu yeni sistemde de ilk dokunulmazlığı kaybeden takım dezavantajlı. Çünkü rakip takım adayları görüp ona göre çok rahat strateji yapar
    Survivor Analiz saati geldi demek ki başlayalım

Bu dediginiz taktik survivorin en kötü taktigidir bu taktik denendi defalarca başlarda zayif rakibe karşı güçlü isim koyup karşıdan gönderenler karşıda smsi iyi olanlar kalinca patır patır elenmeye başlıyor o rüzgarı alanlarda Şampiyon oluyor 2 ünlü 4 gönüllü kalmisken 2012 nihat 2013 4 ünlü 2 gönüllü kalinca hilmicem 2014 2 gönüllü 4 ünlü kalinca Turabi 2017 1 gönüllü 4 ünlü kalinca ogeday 2018 2 ünlü 4 gönüllü kalinca adem Şampiyon oldu yani eger survivor izleyicisi çözmüş bir yarışmacı varsa takim arkadasi elenmesin diye rakibin yarışmacı sayısını azaltirsa o şampiyonluğu kaybeder kural basit takimindan en sona kalan genelde son ikiye girer %90 Şampiyon olur.
    Bu kural sadece 2015 de bozuldu hasan ile Hilmicem tüm ünlüler takimini eledi herkes merve Şampiyon dedi o da 30 bin smsle mi ne ikinci olsu smsde öndeyken tarihte onun dışında hiç çok kişiyle finalle giden takimdan Şampiyon çıkmadı 2015 turabi bunun tek örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 18 Nisan 2020; 1:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

2017 de olacaktın hocam ERDİ BAŞKAN fırtınasını omuz omuza desteklerdik.
    Ne günlerdi hocam

• Bu gece Sercan için içiyoruz🍻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus Emre kimdir?
    Yunus Emre oyunda atışı beceremeyen lakin sayı alıp bench'e gelen Ersin Abisinin omuzlarına masaj yapmayı da ihmal etmeyen kişidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Ne günlerdi hocam

Alıntıları Göster
    S.a hocam sürekli yunus emreyi kötülemenizin sebebi onun gibi yakışıklı olmadığınız için mi rica etsem kendinize ait bir fotoğrafı burada bizimle paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Survivor Analiz saati geldi demek ki başlayalım

Bu dediginiz taktik survivorin en kötü taktigidir bu taktik denendi defalarca başlarda zayif rakibe karşı güçlü isim koyup karşıdan gönderenler karşıda smsi iyi olanlar kalinca patır patır elenmeye başlıyor o rüzgarı alanlarda Şampiyon oluyor 2 ünlü 4 gönüllü kalmisken 2012 nihat 2013 4 ünlü 2 gönüllü kalinca hilmicem 2014 2 gönüllü 4 ünlü kalinca Turabi 2017 1 gönüllü 4 ünlü kalinca ogeday 2018 2 ünlü 4 gönüllü kalinca adem Şampiyon oldu yani eger survivor izleyicisi çözmüş bir yarışmacı varsa takim arkadasi elenmesin diye rakibin yarışmacı sayısını azaltirsa o şampiyonluğu kaybeder kural basit takimindan en sona kalan genelde son ikiye girer %90 Şampiyon olur.
    Bu kural sadece 2015 de bozuldu hasan ile Hilmicem tüm ünlüler takimini eledi herkes merve Şampiyon dedi o da 30 bin smsle mi ne ikinci olsu smsde öndeyken tarihte onun dışında hiç çok kişiyle finalle giden takimdan Şampiyon çıkmadı 2015 turabi bunun tek örneği

Alıntıları Göster
    Bu yeni sistemin getireceği en kütü şeyde oyun satmalar olacaktır.bknz 2015 all star hakan

acaba 1v1 sms mi oalcak yoksa 2 takim birden sms e cıkıp adayların sıralamasına mı bakılacak.

Eğer 2.si ise acun eskiden tek takımdan sms geliri elde edecek şimdi 2 takımdan edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Ne günlerdi hocam

Alıntıları Göster
    Sizin bizi hançerlemediğiniz güzel zamanlardı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Yunus Emre kimdir?
    Yunus Emre oyunda atışı beceremeyen lakin sayı alıp bench'e gelen Ersin Abisinin omuzlarına masaj yapmayı da ihmal etmeyen kişidir.
    Yunus Emre=adamlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

S.a hocam sürekli yunus emreyi kötülemenizin sebebi onun gibi yakışıklı olmadığınız için mi rica etsem kendinize ait bir fotoğrafı burada bizimle paylaşırmısınız

Alıntıları Göster
    Evelallah gayet yakışıklıyız buraya foto atmaya ihtiyacım yok. Yunus Emre gibi basit bir tipi niye kıskanıyım ayrıca hocam. ÇÖP olduğu için kötülüyorum.

• quote:

Çöp

Alıntıları Göster
    Olması gereken;
    Konseylerde 1 vs 1 aday
    İki takımdan da bireysel sembolü alan isim söylesin

4 aday sms e girsin

2 oyunu da aynı takım kaybederse 3 aday

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    ERDİ BAŞKAN ı ne savunurduk be hocam duygulandım.Bir keresinde sizin yazdığınız bir mesajı alıntılamıştım bir arkadaş ikimizin aynı kişi olduğunu iddia etmişti

• Yunus emre yarışmalarda çok iyi olmayabilir ama yunus emre bizim semtten kardeşimizdir adam gibi adamdır
  • quote:

2016 ilk 2 ayını izlesen yeter o da ilk 30 bölüm falan oluyor ama zamanin varsa acunun sayfasında 15-20 dk özetler var 2017 izlemelisin sırf şu sahne için

bile ben arada açıp izliyorum yemek yerken

Alıntıları Göster
    Benim en zevk aldığım sezonlar sırasıyla

- Survivor 2017
    - Survivor 2016
    - Survivor All Star 2015

İddia ediyorum Survivor 2017 gelmiş geçmiş hatta gelecek de dahil en muazzam Survivor'dur. Bu tahtı geçecek bir Survivor sezonu çıkacağına kolay kolay ihtimal vermiyorum. Bu kadar değişiği henüz görmedi Survivor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 18 Nisan 2020; 1:22:13 >

• 
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.