Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Nisan-Sercan olayının kapanması iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allstarla 2017 den sonraki en iyi survivor olma yolunda 2020 nazar degmesin şu an 2016 yılını zorluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

O kadar hassas ama fragmanı tamamen bu olay üzerine kuruyorlar, videolara garip garip isimler koyuyorlar

Alıntıları Göster
    Evet zaten Acun istese olayların bu noktaya gelmesini de engellerdi. Ama Acun gerçekliği göstermek istiyoruz diyor. Bunun gösterilme sebebi de olayın kapandığını net olarak göstermek için diyor.

Bu konuda hak verdim açıkçası. Yani olayı örtbas etmek istemiyor, bir şey varsa göstermek istiyor ancak bunun arkasından başka şeyler arayarak farklı noktalara çekilmesini istemiyor. Zaten panorama ve ekstraya özel olarak söylemiş.

Tanıtımda gösterilmesi ise tabi reyting amaçlı. Ama yani böyle de bir şey var neden gösterilmesin. Yani yayın saati bunları veriyorsan tanıtımda da kullanırsın. İsimler konusunda katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Allstarla 2017 den sonraki en iyi survivor olma yolunda 2020 nazar degmesin şu an 2016 yılını zorluyor
    2017’deki kadro şimdi olsaydı muhteşem olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Allstarla 2017 den sonraki en iyi survivor olma yolunda 2020 nazar degmesin şu an 2016 yılını zorluyor
    korona'da etkili unutmayalım
  • Kimse bahsettimi önceki mesajlarda bilmiyorum. Ama BAŞKANI sevenler için üzücü haberim var. Madem başkan başkan diyorsunuz.

Bu salı günü biri gidecek. Ve ünlüler takımından oylamaya girecek kişi yüzde 90 yunus olacak. Yunus BASKAN veda mı ediyor yoksa :D Valla bu forum dışında başkana övgü gösteren çok fazla yok. Gizemin oyu bile daha yüksek çıkabilir. Tabi karşısına aday olarak gizem çıkarsa.

Yunus Emre için tehlikeli sinyaller çalıyor. Hemde çok tehlikeli

• Yarin survivor yargi dagitimi ozel bolum

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

2017’deki kadro şimdi olsaydı muhteşem olurdu.

Alıntıları Göster
    2017 kadrosu şimdi olsaydı acun bile kontrol edemezdi
    birleşme partisinde börek kavgası yapmış tiplerden söz ediyoruz
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Eski Dokunulmazlık sisteminin gelmesi çok iyi oldu. Öncekinde ilk Dokunulmazlığı kazanan takımın hiç bir avantajı yoktu.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Hocam sence en iyi survivor hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

korona'da etkili unutmayalım

Alıntıları Göster
    Bizim koronayla işimiz yok 2000den belli bu ekranin basindayiz misal 2017 survivor reyting olarak çok iyi değildi ama finali dahil her seyiyle tam bir survivor yılıdır korona sadece reyting rakamlarini arttirir 2018 allstar misal çok büyük reytinglerle başladı ama biz izleyenler olarak baya sıkılıyorduk hep aynı şeyler hep aynı karakterler isimler ama bu sene her şeyden biraz var

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Aynı şekilde düşünüyorum. Reklam arasında veya programdan sonra konuşabilirdi. Semih Öztürk sonuç olarak Acun'un çalışanı. O da birşeyler için emek harcıyor. O stüdyoda gecenin bir vakti programın geyiğini yapanların Dominik'tekilerden ne farkı var. Hepsi programın başarılı olması, konuşulması, gündemde kalması için emek arz ediyor. Canlı yayında çocuk azarlar gibi azarlanmayı kimse hak etmiyor. Nisa ve Sercan'ı o kadar ince düşünene kadar bu mevzulara da kafa yorsaydı keşke. Kendisi de Acun Firarda programını sunan bir muhabirdi bir zamanlar. Yoldan kızları çevirip üstündekileri kaça aldığını soruyordu. O genel yayın yönetmeni diye dolaşan Esat o zamanlar kameramanlığını yapıyordu. İşçilik yaptığı günleri unutmasın. Emek kutsaldır. Emekçiye saygısızlık yapmasın. İşte o kadar...

Alıntıları Göster
    Ben çok ağır bir fırça görmüyorum. Hatta Semih'in yorumlarını beğendiğini falan söyledi.

Daha önce Acun'un arayıp daha büyük fırçalar çektiğini hatırlıyorum. Yani adamın tarzı bu. Çok kurumsal davranmıyor.

Semih zaten Acun'a büyük minnettarlık duyuyordur. Buna eminim.

• ESKİ FORMATA YAVAŞ YAVAŞ DÖNÜYOR. ATIŞ OYUNU BİRAZ DAHA ESKİYE DÖNSE GÜZEL OLUR. ADA HAYATI GÜZEL GİDİYOR. BİRAZ DAHA ARTMALI. AYRICA KURALLARA DİKKAT EDİLMELİ. MESELA BUGÜN MERT İPİ TAM ÇEKMEDİ YARIM BIRAKTI.
  • ya bu nasıl bir şey ya. acun madem nisa denen kız prenses muamelesi görecekti ne diye soktun o zaman survivor'a. dünyanın en zor yarışması deniliyor ama bir ailenin prensesi zarar görecek diye pohpohlanacak iltimas geçilecek ki ortada bir zarar bile yok kız resmen el üstünde tutuluyor. ailesi madem rahatsız olacak niye yolluyorsun arkadaşım yetiştiremediğin kızı. merve oflaz şampiyon olduğunda ailesi aman kızımız zarar görmesin diye acuna sürekli müdahale mi ettirdi. herkes hem ayranımız dökülmesin hem tadımız kaçmasın havasında. semih e yaptığın televizyon önünde yakışmadı mesaj at ya da reklam aldır arada konuşun neyin şovunu yapıyorsun. sanki semih kıza hakaret etti. ne bu koruma kollama. zaten yarışma diye bir şey kalmamıştı 6-7 senedir. şurada iki kafa dağıtalım diye izliyoruz onda da sıvıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 18 Nisan 2020; 1:19:2 >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! hahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: sherl0cked

o değilde yasin yumuşakmış lann çok şaşırdım. umarım yalandır
    https://www.mynet.com/hakan-kakiz-survivor-yasin-ve-baris-in-mesajlarini-ifsa-etti-279525-mymagazin

• YUNUS EMRE BAŞKAN IN LAFLARI O KADAR İYİ Kİ
    İNANILMAZ HAZ ALIYORUM
    EKSTRA DA YUNUS EMRE BAŞKAN ŞOV VAR

• Acun sadece bu konuyu konuşmayın demiş Semih istifa etsin falan denince bende bir şey sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Ben çok ağır bir fırça görmüyorum. Hatta Semih'in yorumlarını beğendiğini falan söyledi.

Daha önce Acun'un arayıp daha büyük fırçalar çektiğini hatırlıyorum. Yani adamın tarzı bu. Çok kurumsal davranmıyor.

Semih zaten Acun'a büyük minnettarlık duyuyordur. Buna eminim.

Alıntıları Göster
    2017’de İlhan hakkında yorum yapan Furkan’ı fena azarlamıştı.

• 
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.