Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    EN ÇOK SMS ALAN 2 KİŞİ DE İSİM VERECEK TOPLAM 4 ADAY GALİBA BEN ÖYLE ANLADIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin Acun'un uyarmasına da laf çarpıyor burada aslında

• Yunus Başkanın en az 4 haftası var hocam.Ünlüler zaten Gönüllülerden 1 erkek daha az Yunus Başkan giderse her oyun gönüllüler 2 erkek dışarıda kalacak. Acun izin vermez buna.Ünlü kızlardan 2 si gönüllülerden 1 erkek 1 kız gitmesi lazım denge sağlanması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Hocam sence en iyi survivor hangisi ?
    Yerli yabancı hepsi dahil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni eleme sistemi nerde açıklandı ya ben kaçırdım
    var mı videosu bişeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

2017’de İlhan hakkında yorum yapan Furkan’ı fena azarlamıştı.

Alıntıları Göster
    Doğrudur. Çok iyi hatırlamıyorum hocam. Ama geçmişte öyle bir şeyler olmuştu diye hatırlıyorum. Demek Furkan'ı fırçalamış :)
  • maçun abim çıldırmış. kim çıldırttı bu adamı. şeymadan mı konu açtınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edepliadam

Kimse bahsettimi önceki mesajlarda bilmiyorum. Ama BAŞKANI sevenler için üzücü haberim var. Madem başkan başkan diyorsunuz.

Bu salı günü biri gidecek. Ve ünlüler takımından oylamaya girecek kişi yüzde 90 yunus olacak. Yunus BASKAN veda mı ediyor yoksa :D Valla bu forum dışında başkana övgü gösteren çok fazla yok. Gizemin oyu bile daha yüksek çıkabilir. Tabi karşısına aday olarak gizem çıkarsa.

Yunus Emre için tehlikeli sinyaller çalıyor. Hemde çok tehlikeli
    başkana giden sms ile acun dominikte terör örgütü kurup ülkeyi işgal eder. biz yaygara yapmayı sevmeyiz. bırakalım sosyal medya trollerin mekanı olsun.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Acun'un yaptıklarıdan
  • amp.onedio.com
    Geçmişte Her Hafta Başka Bir Kadınla Gündeme Gelen Gece Kurdu Sercan Yıldırım'ın Bilinen Eski Aşklarının Listesi
    https://amp.onedio.com/haber/gecmiste-her-hafta-baska-bir-kadinla-gundeme-gelen-gece-kurdu-sercan-yildirim-in-bilinen-eski-asklarinin-listesi-902771

Sercan'a bak. Adama dhli dedik de yok bu başka bi boyut.

• eleme sistemi eskisi gibi oldu galiba
    2 oyun olcak 3. oyun olmayacak eğer 1e1 kazanırlarsa 2 aday gönüllü 2 aday ünlü çıkacak eğer 2 oyunuda bi taraf kaybederse 3 aday aynı takımdan çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

https://amp.onedio.com/haber/gecmiste-her-hafta-baska-bir-kadinla-gundeme-gelen-gece-kurdu-sercan-yildirim-in-bilinen-eski-asklarinin-listesi-902771

Sercan'a bak. Adama dhli dedik de yok bu başka bi boyut.
    Böyle bir adamın Nisa’ya yürümesi saçma değil mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Böyle bir adamın Nisa’ya yürümesi saçma değil mi hocam

Alıntıları Göster
    Bana da saçma geldi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Acun'un yaptıklarıdan
    Hepsinin tadi farkliydi açıkçası bir çok kisi belki katılmaz ama survivor 2010 kızlar erkekler ile survivor allstar arasındayım diyebilirim %51 2010 diyorum o sezonun gerçekten hikayesi çoktu tarihin en ilginç casti ile çok acayip bir sezon izlemiştik

Eger koronadan dolayi evde sıkılıyorsan sana tarihin gelmiş geçmiş en iyi survivorini tavsiye edeceğim o sezonu izledikten sonra gözlerin isildayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Ben çok ağır bir fırça görmüyorum. Hatta Semih'in yorumlarını beğendiğini falan söyledi.

Daha önce Acun'un arayıp daha büyük fırçalar çektiğini hatırlıyorum. Yani adamın tarzı bu. Çok kurumsal davranmıyor.

Semih zaten Acun'a büyük minnettarlık duyuyordur. Buna eminim.

Alıntıları Göster
    Hocam kişiye göre değişir bu işler. Bana göre saygısızlığın tarzı olmaz. Kurumsal bir iş yapıyorsa kurumsal davranacak. Sonuçta azarladığı insanların da ailesi, sevenleri var. Semih Öztürk'ün ailesi patronu Semih'i canlı yayında azarlarken (eleştirirken, tenkit ederken vs. adını ne koyarsanız koyun) o anlarda ne düşündü? Ne hissetti? Canlı yayında diyeceğini diyor Acun, sonra da gönül alma operasyonuna başlıyor. Seni biz çağırıyoruz, beğeniyoruz falan, filan. Bir Fransız atasözüydü sanırım. Bir insan içinde "ama" bulunan cümle kuruyorsa ama'dan öncekilerin önemi yoktur minvalinde bir şeydi. Örnek: Seni seviyorum ama arkadaş olarak. (Örnek günün anlam ve önemine uygun oldu.) Acun'un olayı da bu hesap işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 18 Nisan 2020; 0:52:59 >

• Yarının özeti;

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

KONSEYLERDE 1 ER ADAY 1 VS 1
    EN ÇOK SMS ALAN 2 KİŞİ DE İSİM VERECEK TOPLAM 4 ADAY GALİBA BEN ÖYLE ANLADIM
    Çöp

sen hep izleyebilirsin ama bu covid 19 dan dolayı diziler kalkınca çok kişi acunu izliyor izleme oranı aşırı arttı bence hatta rekor reyting yapmış olabilir
    Hocam ben 2010'dan beri 2016-2017-2019 hariç hepsini izledim 2016 ve 2017'de en güzellerinden biri herhalde keşke izleseymişim
  • 
Sayfa: önceki 17261727172817291730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.