Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Yunus Emre’ye ne oldu bilmiyorum açıklayacak birisi var mı ?

Son güne kadar abicim diye dolaşıyordu takımdakilerle. Sonra ünlülere geçti, “şunların hallerine gülün” demeye başladı. Sanırsın gönüllüler onu yolladı. Kavga falan mı oldu kaçırdığım ?

Arkadaşlarla Tabu oyununda kazanınca bile bu kadar gaza gelmiyoruz. Adam anlatıcı kendisi olmamasına rağmen,bil bakalımda 7 kelime bildiği için gaza geliyor. Eskiden abi dediği insanlara rest çekiyor,oyunda 0 sayı alıp yerine oturuyor. Neresinden tutarsan tut tırtsın Yunus.
    Bir şey olmadı. En son karşı takıma giderken Yasin’i yalıyordu. Şimdi de yeni abilerini yalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Barış başkan oley barış başkan oley barış başkaan

Namertlere inat, çakallar inat, baykuş gibi dönenlere inat, güne giden teyzeler gibi dedikoduculara inat, karaktersizlere inat, ÇAKMA BAŞKANlara inat şampiyonsuuuun başkaaannn.

bence de şampiyon. ama rüyanızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

O yüzden sms'te 1. ve 3. oldu zaten

Alıntıları Göster
    Sonrada 6.oldu.

• @mert_özcan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Sonrada 6.oldu.

Alıntıları Göster
    Her hafta fazla oy alacak diye bir şart mı var. Barış bile ünlülerdeki son konseyinde geride kalmıştı.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu olay 🙂
    Video koymaya üşenmiştim 🤗🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Yok be işin ucunu açık bırakmış şimdi fragmani izledim her iki takimda tam kadro smse çıkıyor sanırım siz beliryeceksiniz diyor peh heyecanlanmistim 1 vs 1 diye

Alıntıları Göster
    Video'ya koydukları başlığa bak

• Şu ileri geri sarma olayı nerde var? Bir arkadaş yazmış da yayın sabit bende

• Acun daha önce özel olarak uyarmış. Bunu Semih bilmiyor olamaz. Bunu bildiği halde bu konuyu kaşıması doğru değil.

Muhtemelen aklından gitmiş ve yorumcu kimliğiyle didiklemeye çalıştı.

Ancak Acun isteseydi bunu bir mesajla bile yapabilirdi. Ama özellikle uyarıyı arayarak yapıyor. Bunun da bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bakın ben bu konularda çok hassasım gerekirse yorumcuları bile uyarırım.
  • sherl0cked kullanıcısına yanıt
    Çakma başkancılar kudurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Acun daha önce özel olarak uyarmış. Bunu Semih bilmiyor olamaz. Bunu bildiği halde bu konuyu kaşıması doğru değil.

Muhtemelen aklından gitmiş ve yorumcu kimliğiyle didiklemeye çalıştı.

Ancak Acun isteseydi bunu bir mesajla bile yapabilirdi. Ama özellikle uyarıyı arayarak yapıyor. Bunun da bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Bakın ben bu konularda çok hassasım gerekirse yorumcuları bile uyarırım.
    O kadar hassas ama fragmanı tamamen bu olay üzerine kuruyorlar, videolara garip garip isimler koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 18 Nisan 2020; 1:27:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Her hafta fazla oy alacak diye bir şart mı var. Barış bile ünlülerdeki son konseyinde geride kalmıştı.

Alıntıları Göster
    1 ve 3.oldu çünkü; ezdiler, mobbing uyguladılar. Aksi taktirde bu performansı ile ilk 3’e giremez. Ha, olmayacak diye bir kural yok elbet. Keşke yine ilk 3’e girse de Ünlüler az çatırdasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: sherl0cked

acun ayıp etti. illa canlı yayında yapması gerekmiyordu bunu.

semihi sevmem ama üzüldüm
    Aynı şekilde düşünüyorum. Reklam arasında veya programdan sonra konuşabilirdi. Semih Öztürk sonuç olarak Acun'un çalışanı. O da birşeyler için emek harcıyor. O stüdyoda gecenin bir vakti programın geyiğini yapanların Dominik'tekilerden ne farkı var. Hepsi programın başarılı olması, konuşulması, gündemde kalması için emek arz ediyor. Canlı yayında çocuk azarlar gibi azarlanmayı kimse hak etmiyor. Nisa ve Sercan'ı o kadar ince düşünene kadar bu mevzulara da kafa yorsaydı keşke. Kendisi de Acun Firarda programını sunan bir muhabirdi bir zamanlar. Yoldan kızları çevirip üstündekileri kaça aldığını soruyordu. O genel yayın yönetmeni diye dolaşan Esat o zamanlar kameramanlığını yapıyordu. İşçilik yaptığı günleri unutmasın. Emek kutsaldır. Emekçiye saygısızlık yapmasın. İşte o kadar...

• Sercan ile neden dalga geçiliyor anlamadım adam milyonların izlediği bir programda medeni cesaretini gösterip kıza açıldı en azından o dalga geçen tiplerin büyük çoğunluğu normal hayatta gidipte sevdiği kıza ya açılmamıştır yada sercan gibi red yemiştir bomboş muhabbetler

• Ulan şurada Turabiye en ağır laflar edildi. Adamı hiçte sevmem.

Ancak Turabi gönüllülerde olsaydı ve Yasin'in Evrime yaptıklarını görseydi ilk günden adamı kuma gömerdi.

Yasin'e kolpa diyoruz etrafındakiler ondan daha da kolpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Ulan şurada Turabiye en ağır laflar edildi. Adamı hiçte sevmem.

Ancak Turabi gönüllülerde olsaydı ve Yasin'in Evrime yaptıklarını görseydi ilk günden adamı kuma gömerdi.

Yasin'e kolpa diyoruz etrafındakiler ondan daha da kolpa.
    Turabi,Yasin gibi adamların hakkından iyi geliyordu hocam.

• duygu çetinkaya yı adam yerine koyan var mı hala ya ?
    ilk hafta elenen kız değil mi bu ? hilmicem, turabi ve patates reisin tekmelediği ?

yunus emre başkan hakkında bir şeyler göremiyorsa o onun körlüğüdür google a başkan yazsın bu sayfayı bulur 1700 sayfa yunus emre resimleri ve sevgisiyle dolu

başkanımız şampiyon olduğunda ilk hafta elendiğin güne gider kendinle bi kıyaslarsın
  • Adam.

• Twitter gündem listesinin yarısı Survivor olmuş,Survivor etiketine 120 bin twit atılmış.

Zaten her yerden nisa sercan muhabbeti duyuyorum. Bu kadar ilgi çektiğini öğrenince çok şaşırcaklar bence

• 
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.