Şimdi Ara

Survivor 2018 (4904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.264.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49024903490449054906
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
    Geçen sene Hakan güzel yapıyordu panaromaları şimdikler resmen fos.Çoğu zaten izlemiyor işe gelirken 30 dk özet izleyip kliplere göre yorum yapıyor.Üstüne üstün yorumcularadan sadece Semih survivora katılmış.Orda Semih harici gerisi boş yorum yapıyor.

Orijinalden alıntı: tuğs@n

KEMAL,HURAL BUNLAR PASO DAMLA+ANIL LEHİNE KASITLI ALGI YAPIYOR İKİSİDE ACUNUN PARALI TETİKÇİSİ CİDDİYE ALMAYIN DİYECEĞİM AMA MAALESEF ACUNUN KAFASINDAKİLERİ DİLE GETİRİYORLAR.PANORAMALARI BOŞVERİN EN KRALI GECELERİ SURVİVOR EXTRA FURKAN,SEMİH,MURAT BOMBA YORUMLAR GIRGIR ŞAMATA
    Orada da Ezgi moralimizi bozuyor. Her programda 1 tane çürük çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panoramayı sırf Berna için izliyorum helal olsun Hilmi denen yancının gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Ondan hoşlanmadığını sırf oy için kullandığını da söyledi. Hilmi böyle yancı bir karakter zaten. Muratla bile sevdiği için beraber olmuyor sırf onun oyu için yanında tutuyor Anıl denen fevri adamı mı sevecek?

Hilmi ne yapar bilmiyorum da asla şampiyon olamaz.

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Panoramayı sırf Berna için izliyorum helal olsun Hilmi denen yancının gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Ondan hoşlanmadığını sırf oy için kullandığını da söyledi. Hilmi böyle yancı bir karakter zaten. Muratla bile sevdiği için beraber olmuyor sırf onun oyu için yanında tutuyor Anıl denen fevri adamı mı sevecek?

Berna insan ilişkileri konusunda çok iyi birisi tabii, hemen teşhisi koymuş. Bıraksan kendi bokuyla kavga edecek bir tip, Hilmi ve Murat'ın dostluğunu sorguluyor. lol.

Orijinalden alıntı: franz392

Furkan da çok boş bir herif, hiçbir bilgisi yok. Tabletten sürekli buraya ve twitter'a bakıyor. Geçen hafta benim yazdığım şeyi 2 dakika sonra kendi düşünmüş gibi söyledi.
    furkanın dh deki nicki ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • Yine mesaj silmeye baslamis biri. Hakan Ural’a yalaka demem mi zoruna gitti? Yada TV8’de yalama seansi baslamis yine demem mi? Silmeyi biliyorsan, neden sildigini yazmayida bileceksin. Kafalarina gore mesaj silip duruyorlar.

Murat’ın dostluğu gerçektir de Yancı Hilmi SMS için bu işlere girişiyor.Sene başından beri kader birliği yapmam kimse için fedakarlık yapmam diyordu.Birleşmeden sonra dışarıdan bilgi aldı hemen çark etti.Muratın iyi niyetini kullanıyor.Şampiyon olsun çıksın yarışmadan Murat’ın yüzüne bakmaz.

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Murat’ın dostluğu gerçektir de Yancı Hilmi SMS için bu işlere girişiyor.Sene başından beri kader birliği yapmam kimse için fedakarlık yapmam diyordu.Birleşmeden sonra dışarıdan bilgi aldı hemen çark etti.Muratın iyi niyetini kullanıyor.Şampiyon olsun çıksın yarışmadan Murat’ın yüzüne bakmaz.

Aynen hocam. 2015'ten sonra en üzüldüğüm sene 2013'tü. Bu yancı yerine Murat şampiyon olsaydı keşke. En azından dışarıda daha doğru insanlarla dost oluyor çakma delikanlı abileri yok.

• quote:

Aynen hocam. 2015'ten sonra en üzüldüğüm sene 2013'tü. Bu yancı yerine Murat şampiyon olsaydı keşke. En azından dışarıda daha doğru insanlarla dost oluyor çakma delikanlı abileri yok.

Alıntıları Göster
    Aynen. Biri kulagina uflemis birlesme partisinde HilMur’u. Aninda manevra yapti.

Hilmicem şampiyonluğu haketmiyor bence hocam.Sadece performans bana göre yeterli değil.Karakterini gördük zaten 2015 te Hasan’a neler söylediğini.Reality desen 0.Hiç olaya girdiği de yok.Hem Yancı hem de Reality Katili.

Hilmicem şampiyonluğu haketmiyor bence hocam.Sadece performans bana göre yeterli değil.Karakterini gördük zaten 2015 te Hasan’a neler söylediğini.Reality desen 0.Hiç olaya girdiği de yok.Hem Yancı hem de Reality Katili.
    Hem de satıcı. Arkadaş satan, orada kurduğu dostlukların tamamını unutan bir isim. Yarışmadan çıktı Murat'ı sildi 2015'te yarışmadan çıktı Turabi'yi sildi. Hadi Turabi'yi sil de Murat ile doğru dürüst konuşmaması bile vefasız olduğunu gösterir. Performans çöp zaten. 1 alıyorsa 1 veriyor. Okçu Hakan kral bile 4-5 haftadır 4te 3 yapıyor neredeyse her oyunda. Hakan ondan daha fazla hak ediyor Kıbrıs'a kalmayı.

• Ben şunu anlamıyorum. Bu Anıl fanları Anıl'ın rezil performansla nasıl şampiyon olacağını düşünüyor? Yani daha önce örneği var mı? Eğer performansı kötü olup şampiyon olacak biri varsa Murat olsun derim. Anıl'ın ne artı özelliği var bir insan neden Anıl'ı destekler ki? Sırf Gönüllü takımı üyesi diye mi?

https://www.instagram.com/p/BjFVHA3ngTZ/

Propaganda öyIe bir sanattır ki, insan başkasının ayağına basarken kendisi “ah” der. "Bob Hope"
  • quote:

BİRİLERİ KULAĞINA ÜFÜRDÜ YALANDAN HİLMUR MODUNDA TAKILIYOR YANCICEM.YAZIK MURATA

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Performansi iyi çocuğun da bu gidişle damla hilminin gölgesinde kalıp elenecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Panoramayı sırf Berna için izliyorum helal olsun Hilmi denen yancının gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Ondan hoşlanmadığını sırf oy için kullandığını da söyledi. Hilmi böyle yancı bir karakter zaten. Muratla bile sevdiği için beraber olmuyor sırf onun oyu için yanında tutuyor Anıl denen fevri adamı mı sevecek?

öyle bi şampiyon olacak ki o zaman bekle beni bu kadar bu hilmiceme kötü şeyler söylüyorsun belki ban yerim o zaman forumdan hiç umrumda değil ama sen gördüğüm en değişik insanlardan birisin
    yoksa sen duygu çetinkaya mısın başka bi açıklaması olamaz

Ben şunu anlamıyorum. Bu Anıl fanları Anıl'ın rezil performansla nasıl şampiyon olacağını düşünüyor? Yani daha önce örneği var mı? Eğer performansı kötü olup şampiyon olacak biri varsa Murat olsun derim. Anıl'ın ne artı özelliği var bir insan neden Anıl'ı destekler ki? Sırf Gönüllü takımı üyesi diye mi?
    ANIL PANORAMALARDA OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEKİLDE GAZLANIYOR AMA BENCE HİÇ ŞAMP OLACAK KARAKTERİ YOK.KENDİNİ İFADE EDEMİYOR TUTUK KONUŞUYOR.YANCI POZİSYONUNDA TAKILIYOR.ADAMIN TEK AVANTAJI MUSTAFADAN ÖNCE GELDİ VE SONLARA DOĞRU ORİJİNAL TEK GÖNÜLLÜ AYAĞINA TAKILACAK.BUNUN EKMEĞİNİ YİYECEK.MUSTAFA KENDİNİ BOZDU AMA PERFORMANS OLARAK MUSTAFANIN EKSİK KALIR YANI YOK.ANIL KIBRIS GARANTİ DİYORUM BİLDİĞİMDEN DEĞİL PANORAMADA AŞIRI GAZLANIYOR KEMAL,HURAL ALGI KASIYOR BOŞ YERE GAZLAMAZ BUNLAR EMİR BÜYÜK YERDEN

• BARDUR

Survivor 2018

• 
Sayfa: önceki 49024903490449054906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.