Şimdi Ara

Survivor 2018 (4906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.264.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49044905490649074908
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • Bakıyorum da Mustafa Kenal reise hazımsız diyenler olmuş. Ben zaten kaybetmeyi kabullenemediği ve hırslı olduğu için sempati duymaya başladım. Hatta ben Mustafa Kemal’i ilk desteklemeye başladığım zaman Anıl’ı düşürdüğü zamandı. Var mı kardeşim Survivor’da böyle adamları seviyoruz. Ben her taraftar gibi maç izlerken takım gol yediği zaman skora isyan eden,hazmedemeyen adamları seviyorum. Neden GSliler Melo’yu,Beşiktaşlılar Medel’i, FBliler Emre’yi seviyorsa ben de aynı şekil seviyorum. Her oyunu kaybedip moron gibi benche giden adamı niye destekleyeyim ben..

Ez oğluuuuuum

Survivor 2018

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ben bu Atakan'ın Türk Halkına küfür ettiği videoyu ben yeni izledim yeni haberim oldu. Yuh bana ya.

Zaten bilgi alıp şampiyon olmuştu.

Semih Öztürk'ün 1e1 röportajında diyet operasyonu başladı dediğinde Atakan'ın konseyde isim yazdıktan sonra Kılçık operasyonu başlasın demişti.

Kim bilgi vermişti buna ya ?

Demek o yüzden katılmamış bu sene.

Orijinalden alıntı: Mishakal

Ya ben bu Atakan'ın Türk Halkına küfür ettiği videoyu ben yeni izledim yeni haberim oldu. Yuh bana ya.

Zaten bilgi alıp şampiyon olmuştu.

Semih Öztürk'ün 1e1 röportajında diyet operasyonu başladı dediğinde Atakan'ın konseyde isim yazdıktan sonra Kılçık operasyonu başlasın demişti.

Kim bilgi vermişti buna ya ?

Demek o yüzden katılmamış bu sene.
    o küfüre cevabı
    An itibari ile sanal alemde adi, şahsiyetsiz, şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Birkaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfür ediyormuş gibi, söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçe sayan bu aşağılık mahlukata sadece yazıklar olsun diyorum. Ben ki yıllarca bayrağımız için dünyanın 4 bir yanında savaşmış bir adamım. Bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes icin yalnızca bir masal niteliğindedir... Bu şahıs ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlemler başlatılmıştır ve en kısa zamanda adalet yerini bulacaktır... Her zaman dediğim gibi ALLAH VAR SIKINTI YOK...

• maracanna kullanıcısına yanıt
    ÇÖP

• quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

o küfüre cevabı
    An itibari ile sanal alemde adi, şahsiyetsiz, şeref yoksunu bir şahsın aleyhimde yaymış olduğu bir videoya denk geldim. Birkaç yıl öncesine ait olan bu videoda müzik dinlerken sanki halkıma küfür ediyormuş gibi, söyleneni farklı şekilde algılatarak bizi ve değerlerimizi hiçe sayan bu aşağılık mahlukata sadece yazıklar olsun diyorum. Ben ki yıllarca bayrağımız için dünyanın 4 bir yanında savaşmış bir adamım. Bu yapılan karalamalar beni ve ülkesini seven herkes icin yalnızca bir masal niteliğindedir... Bu şahıs ve yayan fake hesaplar hakkında yasal işlemler başlatılmıştır ve en kısa zamanda adalet yerini bulacaktır... Her zaman dediğim gibi ALLAH VAR SIKINTI YOK...

Alıntıları Göster
    Şimdi bu video survivor öncesi mi çekilmiş ?

bi iki video daha izledim whatsap grubumuz var orada birbirimize şakalaşıyorduk felan filan demişti.

Belki Türk Halkına kelimelerini duydu ya da duymadı.

Adam yıllarca Türk Bayrağı altında mücadeleler verdi.

Ayrıca o videoda içki şişeleri var biraz kafası iyi herhalde müzikte çalıyor duymamış olabilir felan diyeceğimde aslını kim bilecek.

Ne bileyim hayat garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Şimdi bu video survivor öncesi mi çekilmiş ?

bi iki video daha izledim whatsap grubumuz var orada birbirimize şakalaşıyorduk felan filan demişti.

Belki Türk Halkına kelimelerini duydu ya da duymadı.

Adam yıllarca Türk Bayrağı altında mücadeleler verdi.

Ayrıca o videoda içki şişeleri var biraz kafası iyi herhalde müzikte çalıyor duymamış olabilir felan diyeceğimde aslını kim bilecek.

Ne bileyim hayat garip.

Alıntıları Göster
    şimdi kulağında kulaklık var müzik dinliyor orada kafada biraz iyi gibi ne dediğini duyması zor zaten normal bi şekilde küfür etmiş orada türk halkı lafını anlamamış aynen survivordan önce çekilen bi video

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

ANIL PANORAMALARDA OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEKİLDE GAZLANIYOR AMA BENCE HİÇ ŞAMP OLACAK KARAKTERİ YOK.KENDİNİ İFADE EDEMİYOR TUTUK KONUŞUYOR.YANCI POZİSYONUNDA TAKILIYOR.ADAMIN TEK AVANTAJI MUSTAFADAN ÖNCE GELDİ VE SONLARA DOĞRU ORİJİNAL TEK GÖNÜLLÜ AYAĞINA TAKILACAK.BUNUN EKMEĞİNİ YİYECEK.MUSTAFA KENDİNİ BOZDU AMA PERFORMANS OLARAK MUSTAFANIN EKSİK KALIR YANI YOK.ANIL KIBRIS GARANTİ DİYORUM BİLDİĞİMDEN DEĞİL PANORAMADA AŞIRI GAZLANIYOR KEMAL,HURAL ALGI KASIYOR BOŞ YERE GAZLAMAZ BUNLAR EMİR BÜYÜK YERDEN

Alıntıları Göster
    tip faktörü önemli bence,mustafanın anıl gibi tipi olsaydı emin ol kıbrıs garanti denirdi,yakışıklı olmadığı için kaybediyor bence

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Video Survivor öncesine ait onlar içki şişesi değil protein tozu Ev ortamında çekilmiş saçma sapan bir video internete düşmesinin sebebi de eski sevgilisi Atakan ın nişanlandığı gece ceza olarak videoyu piyasaya sürdü kadın.

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

tip faktörü önemli bence,mustafanın anıl gibi tipi olsaydı emin ol kıbrıs garanti denirdi,yakışıklı olmadığı için kaybediyor bence

Alıntıları Göster
    Yakışıklı olmadığı için kaybediyor bence mi..

Survivor 2018

Survivor 2018

Survivor 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Yakışıklı olmadığı için kaybediyor bence mi..

Alıntıları Göster
    AYI GİBİ YAKIŞIKLI

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Mustafayi herkes seviyordu başta ama boynuz kulağı geçer misali iticilikte ünlüleri solladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa kendi karaktersizliğini Nagihan gibi yarışmacılarla tartışarak saklamaya çalışıyor. İlk önce de bunu Anıl'la denemeye çalışmıştı. Ucuz hareketler

Yarışmaya katıldığı ilk haftadan sonra içindeki çirkefi püskürdü zaten Turabi'yi döveceğim falan demesinden belliydi. Yarışmaya katılmadan önce de ileri geri sallayan hareketleri vardı.

Nereden tutsan elinde kalır.

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

AYI GİBİ YAKIŞIKLI

Alıntıları Göster
    Ayılar gibi karizmatik.. Dışarda yüzbinlerce Anıl tipinde adam vardır. Mustafa Kemal reis gibi hem karizmatik hem fizik olarak ayılar gibi iyi adam zor bulunur. O burun bile ayrı bir hava katıyor..

Orijinalden alıntı: Analytics

Video Survivor öncesine ait onlar içki şişesi değil protein tozu Ev ortamında çekilmiş saçma sapan bir video internete düşmesinin sebebi de eski sevgilisi Atakan ın nişanlandığı gece ceza olarak videoyu piyasaya sürdü kadın.
    Vay be neler dönmüş benim bugün haberim oldu.

Hocam bu ayı gibi ... benzetmeleri nereden çıktı ?

@BlackEagle03

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Mustafa kendi karaktersizliğini Nagihan gibi yarışmacılarla tartışarak saklamaya çalışıyor. İlk önce de bunu Anıl'la denemeye çalışmıştı. Ucuz hareketler

Yarışmaya katıldığı ilk haftadan sonra içindeki çirkefi püskürdü zaten Turabi'yi döveceğim falan demesinden belliydi. Yarışmaya katılmadan önce de ileri geri sallayan hareketleri vardı.

Nereden tutsan elinde kalır.

Ünlüler’e geçince içinde ki canavar ortaya çıktı. Hazımsızlıkta zirve yaptı eleman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

şer odakları : erdi, sessiz ol!
    ERDİ BAŞKAN : SESSİZ OLMUYORUMMMMMMM!

Tövbe bismillah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 22 Mayıs 2018; 20:54:5 >

Orijinalden alıntı: Guest-707F72300

Bu mesaj silindi.
    Geçen senenin net favorisi Adem'di.

Bütün oylamalar bütün oklar Adem'in şampiyon olacağı yönündeydi.

Gel gelelim sonuç öyle olmadı.

Ayrıca Adem'in instagrama yüklediği fotoda 2 milyona yakın yorum var.

Not:Finalde yalnızca finale kalanların fan kitlesi oy atmıyor. O yüzden Adem gene ikinci olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 49044905490649074908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.