< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 1 Temmuz 2018; 0:47:30 > |
Bildirim
Survivor 2018
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 1 Temmuz 2018; 0:47:30 > |
Turabi yine olacakmış bu ne ya.. Hep bu adamımı seyredecsğiz! Bu programın eğlenceli yanı insanların en zorlu durumlarda verecekleri tepkileri seyretmek. Şimdi bu vatandaş üçüncü defa yarışacak artık ezberlediğimiz tepkiler, hareketler. Barakada sol köşeye kurul, asker ranzası gibi çamaşırları yan duvarına as, şortun altına uzun siyah çoraplarla koştur, devamlı sakalları sıva, valla kardişş, biz şöyle, bizim köyde böyle vs.
|
Turabi katılıyorsa Gökhan Keser reis de katılsın diyenler bu mesajı seri bir şekilde artılasın.
|
Konudaki mesajları tek tek okumadım ama turabı katılacak dıye mesajlar gordum, umarım yalandır o herifi görmek ıstemıyorum artık.
Bu arada hasan reis katılıyor mu ? Son barzo bukucu hasan reis olmazsa olmaz. Bu arada gönüllerin şampiyonu hasan reise selam olsun. |
Turabi katılacağını açıkladı bu sene Survivor izlemiyorum 3.defa bu tipe katlanamam by
|
Şuan için gelen tek adam. |
Nedense sehit verdigimiz zaman kabak survivor'in basina patliyor. Ben koyde yasiyorum, hayvanlarin basinda durmam gerekiyor. Hayvanlari emanet edebilecegim kimse yok. 37 ekran televizyonumda izleyebilecegim tek eglenceli sey survivor. Madem oyle sehit verdigimiz zaman komple kanallari, interneti yasaklasinlar. Burada forum koselerinde twitter'da yaptiklariniz ici bos duyar kasmak, sov yapmaktan baska bir sey degil. Ulkeye, mehmetcige boyle destek olunmaz. "Sehit var survivor izlemeyin. ". Bravo muthis destek oldunuz.
|
...
|
Allahım bune bokundan çiğ köfte yapar lavaşa sarar yerim ben bunun
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 14 Temmuz 2017; 11:39:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 14 Temmuz 2017; 11:45:59 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |