Şimdi Ara

Survivor 2018 (4902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (8 Mobil) - 8 Masaüstü8 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.263.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49004901490249034904
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Öncelikle teşekkürler zihin açıcı bir yazı.

Yazdıklarının hiçbirine itirazım yok. Bazı şeyler daha da netleşti hatta kafamda.

Şu kaldı sadece.

Seneye başka birisi de çıkıp Şile'de sahil kiralayarak Issız Ada diye yarışma yapsa ve neredeyse Exatlon'un aynısı olsa o da. Bunda bir sorun olur mu? Olmazsa şayet bunun önünü alamazlar. Olimpik Ada çıkar, Triathlon çıkar... isim önemli değil. Demek istediğimi anladığınızı sanıyorum.
    Issız ada diye program yapmasında sıkıntı yokta Exatlon un aynısı olursa kopyası olur.Hem isim hem de format farklı olmalı.Asıl Survivor ile de benzeşmemeli.

Orijinal Survivor ile Exatlon un hiçbir alakası yok.Şimdi Futbolda da top var diğer sporlarda da top var.Ama her biri ayrı.Böyle düşün biraz.

Bir ara Kanal D 2 takımlı teknede kalmalı yarış yaptıkları bir format çıkarmışlardı da tutmamıştı.İsmini hatarlayamıyorum şuan.

Onu bunu bırakta imkan olsa ne formatlar yapılır be.Şimdi aklıma bir tane geldi.Primative teknoloji kanalı Youtube de.Ve buna benzer bir sürü youtube kanalı var.Bu aklıma güzel bir format getirdi.

Birkaç insanı ormanlık alana bırakacaksın.Nehire yakın olan bir yere.Her birini farklı bir yere tabi.Hiçbir teknolojik alet vermeyeceksin.Hiçbir şey vermeyeceksin.Ve ilkel yaşam alanı oluşturmaya çalışacaklar ve hayatta kalmaya çalışacaklar.Al sana mükemmel format.Diğer ara detayları vermiyorum.Formatım çalınır yakında
    Süre diyelim 3 veya 6 ay.O zamana kadar pes etmeyenlerden kendine en kolay ve en güzel yaşam alanı ouşturan şampiyon olacak.Bunu Abd de mahkemelerde bulunan 12 Angry Men gibi bir grup değerlendirecek objektif ve tarafsız olarak.

Çark Oyunları gibi günü kurtarmaya yönelik değil.Daha kalıcı yerleşik hayat oluşturma ve avcılık,tarım gibi gibi.Hiçbir şey olamdan sıfırdan.

İmkan olsa var ya ne formatlar çıkarırım.Düşünmek ve kafa yormaya bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Mağaraya internet bağlatmışsın hayırlı olsun..

Alıntıları Göster
    youtubeda gezerken yeni gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Aslında Atakan o sene şampiyonluğu kaybedecekti sinsi algısı oluşuyordu hakkında ama birden hastaneye gidip bilgi aldı Serkay'a iyi davrandı falan onun etkisiyle götürdü. Yani bu kadar rezillik olmaz. Ben de biliyorum küfürden dolayı katılmadığını. Yoksa daha çok para kazanacağı yer varken böyle saçma sapan şu oldu bu oldu bahanelerine girer mi?

Semih'in hareketleri marjinal olduğu için insanlara itici geldi. Bir de bazı yarışmacıların üzerine gereksiz oynadı onları yapmasaydı en azından finalde olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Semih diyet operasyonu dedikten sonra hiç duymamasına rağmen hastahaneye gitti geldi birden bire kılçık operasyonu dedi.
    Adama bilgi sızdırdılar survivor tarihinin en büyük şaibelerindendir belki de en büyüğüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Adem adam yhaaaaaaaaa

MAĞDURUM
  • Acun:Evet arkadaşlar ödülü acikliyorum sizi burdan alıyoruz İstanbul'a bırakıyoruz ne haliniz varsa görün yarışma burada bitmiştir. Kibris'i falan unutun olamadık sizle kusura bakmayın ratinglerde iyi değil sizi birde Avrupa'ya Amerika'ya mi goturseydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsen elenince Survivor'ın anlamı kalmadı. Yarışmanın kalitesi düştü resmen. Geriye sadece Murat kaldı.
  • Dünya kupası yaklaşıyor survivora yetişecek galiba Acun inşallah maça gitme ödülü koyar da biz de bir nebze rahatlariz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edebiyet

Dünya kupası yaklaşıyor survivora yetişecek galiba Acun inşallah maça gitme ödülü koyar da biz de bir nebze rahatlariz.
    acun götürse götürse kendi plaj futbol maçına izlemeye götürür bunları ödül olarak
  • ErzuruMinsk E kullanıcısına yanıt
    Bu yorumuna katılmıyorum Acun Ilıcalı gibi bir dünya starını plaj futbolunda yakından deneyimlemek herkese nasip olmaz insanların genelinin ölmeden önce yapılacaklar listesinde birinci sırada yer alır.

• hakan kimi seviyorum derse onu gönderiyor.adam kumpas kralı.
    yağmuru göndermeye çalıştı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 22 Mayıs 2018; 7:44:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger potada yagmurun yaninda damla murat hakan ciksin Smste yutsunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Şu patent, format, telif işlerinden anlayan, fikri olan ya da tartışmak isteyen beri gelsin.

Şimdi bu Survivor Expedition Robinson olarak İskandinav ülkelerinde başlayan bir formatken, 2000 yılından itibaren bu ülkeler dışındaki çoğu ülke Survivor olarak yapmaya başladılar. 2005'te de biz yaptık ilk defa. 2006'dan beri de Acun yapıyor.

Şimdi Acun Ilıcalı isimli arkadaş, 1992 yılından beri Charlie Parsons tarafından üretilmiş devam eden bu formatta 2018 yılında kendi çapında basit değişiklikler yaparak Exhatlon (veya Exatlon neyse artık) diye bir format icat ettim ve bunu yapıyorum diyor.

Bu işin bir hukuki patent, telif, format neyse artık bir boyutu yok mu? Sırf isim hakkını ödemekten kaçmak için seçilmiş bir yol olmuyor mu bu? Oluyorsa Acun ileride bu yüzden çok büyük davalara maruz kalabilir mi?

Şayet hiçbir sıkıntı yoksa da, yarın birisi çıkıp aşırı ince değişiklikler yaparak Issız Ada diye bir format başlatabilir mi? Başlatırsa ne olur? Bunun önüne nasıl geçecekler? Survivor, Exhatlon, Issız Ada, Triathlon, Dekhatlon... uzayıp giderse ne olacak bu iş?

Saygılar. Tartışmaya herkes davetlidir.
    Yeni format ile eski formatın ayrıldığı çok nokta var survivor kendini kanitlamis gerçek bir show ama bu yeni konsept sadece hızlı ve yeteneklilerin koşup atış yapıp akşam gidip evde uyuması üzerine kurulu insanlar bundan sıkılacaktir orijinal Survivorin sevilme sebebi bir grup ac insanın hayatta kalmak için mücadelesi yoksa akşam evde uyuyan birinin ertesi gün parkurda koşması bana çekici gelmiyor ki brezilyalilara çekici gelmedi muhtemelen bir daha Brezilya da yayinlanmayacak

• FATİHİN DEDİĞİ GİBİ:BURANIN AĞASI MISIN

DAMLANIN İSMİ YAZILDIĞINDA RAHAT BİR ŞEKİLDE ELENMEYECEĞİNİ SÖYLEMESİ,KOCA AĞIZIYLA SIRITARAK KONUŞMASI

MAĞDURUN OYUN ALANLARINDA RAHAT TAVIRLARI,YERİ GELDİĞİNDE EGOİSTLİK YAPMASI,MURATA KAYBETTİĞİNDE ONU KÜÇÜMSEMESİ. SANKİ KENDİSİNE BİRŞEYLERİN GARANTİSİ VERİLMİŞ OLMASI
    NE TESADÜF BU SENE DE PUZZLE VE 2 TURLU OYUNLAR KALDIRILDI BAK SEN ALLAHIN İŞİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 22 Mayıs 2018; 9:4:56 >
  • Acun : Bu sene en ıyı takımların bulustugu en ıyı survıvor.

Yarısmacılar : Hebele hübele

Acun : Şimdi sıra geldi ödüle. Açayımmı

Yarısmacılar : Aç

Acun : Açayım mıııı

Yarısmacılar AÇ AÇ AÇ AÇ AÇ

ACUN : Açıyorum açıyorum

Yarışmacılar : AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ

Acun : AÇTIMMMMMMM ve Ekmek ustu peynır domates

Yarısmacılar : HEYYYYYYYYYT BE COK ISTIYORDDUM . DUN GECE KONUSTUM RUYAMDA GORDUM COK MUTLUYUM ACUN ABI
  • tuğs@n kullanıcısına yanıt
    Oyun kazandıktan sonra öyle iticilesiyor ki midem bulanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • performans birincileri kimler oldu?
  • Bu zavallı da nasıl bir yara varsa, hâlâ Hilmi'nin bunu göndermesini hazmedememiş. Keşke bu sene de gelseydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Mayıs 2018; 9:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle-Vision

performans birincileri kimler oldu?
    Nagihan ve Hilmi Cem birinci, Anıl ve Damla'da ikinci oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Oyun kazandıktan sonra öyle iticilesiyor ki midem bulanıyor.
    HEM MAĞDUR HEM EGOİST HEM ARTİST HEPSİ BİR ARADA BİR DE NE OLURSA OLSUN MAĞDUR.OYUN KAYBEDİNCE ZATEN MAĞDUR.KAZANIYOR YİNE BİR CÜMLEYİ ARAYA SIKIŞTIRIP MAĞDURA YATIYOR NASIL BAŞARIYOR BUNU ABİCİM İLK DEFA GÖRDÜM BÖYLESİNİ SEMBOL FİNALİNİ KAZANIYOR ANAM ANAM GARİP ANAM NASIL GELECEK 13 SAAT YOLU

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

HEM MAĞDUR HEM EGOİST HEM ARTİST HEPSİ BİR ARADA BİR DE NE OLURSA OLSUN MAĞDUR.OYUN KAYBEDİNCE ZATEN MAĞDUR.KAZANIYOR YİNE BİR CÜMLEYİ ARAYA SIKIŞTIRIP MAĞDURA YATIYOR NASIL BAŞARIYOR BUNU ABİCİM İLK DEFA GÖRDÜM BÖYLESİNİ SEMBOL FİNALİNİ KAZANIYOR ANAM ANAM GARİP ANAM NASIL GELECEK 13 SAAT YOLU

Alıntıları Göster
    Geçen sene fözüm tutmuştu bu sene fena kılım kıbrısı bile görmesin istiyorum.Hilmi Damla Turabi 3 ü kesin kıbrıs ademin elenmesi lazım o kadar kılım

• 
Sayfa: önceki 49004901490249034904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.