Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39053906390739083909
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Şu an volkan var ve -sayamadım- kaç oyundur kazanamıyorlar zaten?

işte yarın giderse hiç kazanamayacaklar bugüne kadar kazandıklarını mumla arayacaklar

Tuğçe varken de 8 oyun üstüste gibi seri mağlubiyet alıyorlardı. Volkan da etkisiz eleman. İster haftalık performans sıralamasına bakın ister genel sıralamaya bakın. Volkan performans ve duruş olarak kocaman bir SIFIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Şu an volkan var ve -sayamadım- kaç oyundur kazanamıyorlar zaten?

işte yarın giderse hiç kazanamayacaklar bugüne kadar kazandıklarını mumla arayacaklar

Tuğçe varken de 8 oyun üstüste gibi seri mağlubiyet alıyorlardı. Volkan da etkisiz eleman. İster haftalık performans sıralamasına bakın ister genel sıralamaya bakın. Volkan performans ve duruş olarak kocaman bir SIFIR.

Volkan isterse 100 oyuna çıkıp hepsini alsın 1000 tane bedava SMS hakkım olsa 1 SMS bile atmam o herife.

• Gönüllülerin yakındıkları oyun alır oldu, böbürlenenler oyun alamaz oldu.. Adaletini sevem Survivor :)
  • Gönüllüler tek tek gidecek.

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitar-X -- 15 Mayıs 2017; 2:55:50 >
  • Anilin üstüne oyunlar oynanıyor. Hakanın yaptığı bu algı operasyonu goril volkanı kurtarma çabasıdır . bu hafta normalde gokhanin kellesi alınacaktı ama bireyselci kazandı . durum boyle olunca anıl ve bernanin yaptığı ustun akil oyunuyla neredeyse tüm takimi potaya koydular . bu yüzden volkanın elenmemesi için acur ve yancisi patates sosyal medyadan böyle bir oyuna kalkistilar ve bu son attığı twitte SMS sıralamasını falan yazması , düpe düz anıl sins i yeme çalışması ve seyirciyi etkileme operasyonudur . açıkça algı yaratıyor patates hakan . beni burdan PATATES e sesleniyorum. Sende hic mi utanmak yok . pazartesi o halkın önüne nasıl çıkacaksın ???? Twitter da halkımız seni çok güzel yerin dibine soktu . ne yüzle çıkacaksın ya TV ye.

Bu sene erdi başkana 100 SMS atmistim her potada. Bu gece anıl sins e 200 SMS attım . sırf bu patates hakanı ters köşe yapmak için . sen gönlünü rahat tür anıl kardeşim . Önce Allah sonrada halk var senin arkanda. Allahın izniyle finale gidecez

• quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

[DH] Survivor 2017 eleme adaylarından hangisini destekliyorsunuz? (17.Hafta)

http://www.strawpoll.me/12967182/

[DH] Survivor 2017 eleme adaylarından hangisi elenir? (17.Hafta)

http://www.strawpoll.me/12967191

Anadolu effect sayesinde Volkan kalır elif gider.

• Yalnız Anıl da elenebilir. Geçen 2 hafta baya oyu vardı fakat bu hafta yanlış konsey konuşması yaptı ve oyun performansı da ortada. Ayrıca bazı yorumlar okudum Anıl Kabe'den falan girdi ama Survi denen put yaptı diyorlar. Tabi bu gördüğüm yorumlar kötü yansımış olabilir. Volkan'ın konuşması da kötüydü ama Anıl kadar saçmalamadı.

Elif ya Berna elenmez. Ama şu Berna'nın sakatlığını merak ediyorum ciddiyse konsey boşa gider Berna elenir.
  • Sinsi Hakan'a inat Anıl'a 1 oy salladım. Nasıl bir nefretin var senin arkadaş bu Anıl'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

gokhan: biz onlari yenerken farkli degildik ki sadece tugceyle burcak vardi

tugcenin 1.13 ortalamasini soyleyin su pavarottiye. siz daha cok odul kaybedeceksiniz insallah. olan ogedaya oluyor. bireysele donse de sizin gibi coplerden kurtulsa cocuk

Ne alakasi var hocam. Tugc sabriyeden oyun alip Semadab alamiyordu. Bugunde degisen ne var sabriye yine kaybediyor sema yine kazaniyor?

Tugcenin semadan da aldığı oldu a Berna Sabriye yi zar zor yeniyor

• Yalnız fragmanda serhat ve volkan yoktu acaba dedikodular doğrumu kavga mı ettiler gerçi öyle olsa acun bunu banko fragmanda verirdi

• Şu potada anılın elenme ihtimali milyonda bir ihtimal.

Acurun etrafında neden hep ,önceki yıllarda dereceye bile giremeyen çöpler var şaşırıyorum.

TV 8 de yorum yapan elemanlardan çaycı bile olmaz ,eeey acur kurtul şu yancılardan .

Son zamanlarda ogeraya gıcık oluyorum, iyice çenesi düştü.

Volkan gibi birini tanımaz olaydım, bu kalıba bu karakter uymamış.

• bende bu potada berna ve anıl ı destekliyorum ama insanların neden 2.5 lira verip oy attıgını cidden anlamıyorum :D paranız çok mu bol abi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Millet haftalarca potaya girdi sesini çıkarmadı ama volkan potaya girince küstü

Olm bu ne biri şunun capsini yapsın lütfen

Küsen goril ahahah

Survivor 2017 | Final

• Volkan 4 tane tokat yedim hayatta demiş ama unuttuğu birşey var.

En büyük tokadi Serhat reis attı hemde defalarca.

Sayamamistir tahminen adedini

• Volkan gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl dün en iyi performanslarından biriisni sergiledi ama gel görki boşa gitti hepsi

• elif gider bu hafta,elifin pek hayran kitlesi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The SATANİST kullanıcısına yanıt
    anıl dün son perde yaptı birdaha olmaz.
  • SurvivorTürkiyeBilgi‏
    @SurvivorTBilgi

Takip et
    Daha fazla
    Şu ana kadar yapılan SMS Oylamaları'nda yarışmacıların aldığı ORTALAMA Oylar ile oluşan ilk 5'li ;

1-Adem
    2-Berna
    3-Sabriye
    4-Sema
    5-Ogeday
    Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

SurvivorTürkiyeBilgi‏
    @SurvivorTBilgi

Takip et
    Daha fazla
    Şu ana kadar yapılan SMS Oylamaları'nda yarışmacıların aldığı ORTALAMA Oylar ile oluşan ilk 5'li ;

1-Adem
    2-Berna
    3-Sabriye
    4-Sema
    5-Ogeday
    Survivor 2017 | Final

Gerçek değil bu bu bilgileri acundan başkası bilemez

• 
Sayfa: önceki 39053906390739083909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.