Bildirim
Survivor 2017 | Final (3908. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Survivor 2017 | Final
(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
-
Şampiyon ünlülerden çıkar -
Berna Gorili çok fena vurdu. performansını ortaya atarak volkanın karizmasını cizdi.
kimse volkana sende kötü performans gösteriyorsun diyemdi ama berna çat çat söyledi gerçekleri barakada.
sonra döndü elife anıla gökhana değilmi arkadaşlar diye sordu.
malesef ses edemediler ne yazıkki.
oysa gece ateş başında hepsi volkanında sıradan bir yarışmacı olduğunu konuşmuşlardı.
konseyde bernanın konuşmasında gecen sözler ise.
biz bunları büyüttük ve bunlar bize baskı kurmaya başladılar.
bu sözleri söylerken.
(berna eli ile anılı elifi gökhanı gösteriyor baskı yiyenleri kastediyor..
diğer eli ilede baskı yapanları gösteriyor ogeday ve volkanı. )
Artık belli olmuştur Adanın hanım ağası bernadır.
potadan sonra her kes biat edecek sultanımıza.
-
-
Ya gençler Acun 12 kişi kaldığında yeni kuralları anlatacaktı. Oyunların 6 da bitmesi dışında bir şey değişti mi? Ben mi kaçırdım. Neymiş bu yeni kurallar? 11 kişi kalacak Salı günü ama herhangi bir değişiklik görmedim ben. -
Burda sürekli elif başarılı diye lanse ediliyor ama ben ne zaman izlesem kaybediyor.Geçen sabriyeyle yarışıyorlardı araba ödülüydü galiba sabriyeye karşı en az 30 atış üstünlüğü vardı Sabriye çok geriden gelmesine rağmen kazandı.Bunun nesi başarılı ? Karakterini sevmesemde Tuğçe daha başarılıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gönüllerinde nasip kısmet yok kader diye dert yanmaları da baydı -
Hiç izlemedim hiçte niyetim yok -
Maalesef Anıl gidecek. Her ne kadar anketlerde Volkan sonuncu olsa da elenen isim Volkan olmayacak. Acun daha fazla Gönüllüler'in kan kaybetmesine müsaade etmez. Belli ki bireysele çevirmek istemiyor. İsteseydi, daha önce yapardı. -
ünlüler dedikleri gibi gerçekten kompakt bir takım olmuş,dünkü oyunda acaba dedim gönüllüler alır mı adem-ilhanın takıldığı bir oyunda serhat-furkan-sema takımı sırtladı
serhat gerçek bir survivor gerçek bir BOĞA,adam komple bir yarışmacı helal olsun oyunlarda tüm erkeklerde en iyisi,dünkü oyunda bile şov yaptı gözleri kapalı oyunda nasıl oynar diyordum çok başarılı oldu keza sema da öyle,
bu yıl 4 ünlü birden finale çıkarsa şaşırmayın adamlar her oyunda başarılı
dünkü oylamada ne olursa olsun,goril hangi ajitasyonları yapmış olursa olsun küçükken ayakkabı boyacılığı,mahallede top oynarken karnına yediği toplar bile onu kurtarmaya yetmez
bu adam tam bir yanar döner hiçbir kesimden asla ama asla sms alamaz,karşısına kim gelirse gelsin elenmesi gerekir
anıl sins elenirse üzüleceğim,inşallah acun ayar çekmez -
-
-
Bu haftaki oylamanın sonucu ne olacak gerçekten merak ediyorum.. -
Bütün anketlerde volkan çıkıyor açık ara daha neyi tartışıyorsunuz? Hadi az bir fark olsa neyse ama bu kadar büyük farklar varken başkası gitmez. Acun müdahale eder falan, bu konuyu net bilmiyorsunuz dolayısıyla yorum anlamsız oluyor.
Şu an gönüllülerin en yüksek oy oranı anılda. -
Birkaç yerde gördüm Anıl elenmiş diyorlar 1-Berna 2-Elif 3-Volkan 4-Anıl olmuş. Tuhaf geldi Volkan'ın bile seveni varmış.
Geçen söylediğim yine geçerli bu durumda Ogeday bile boşa çabalıyor Göz6 yarışmasından gelip gitmemesi gereken yere giden 1 kız var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 15 Mayıs 2017; 10:56:27 > -
bana göre sıralama şöyledir.
1.Berna
2.elif veya anıl
3.elif veya anıl
4.volkan
Kimseyi kandırmasın sakın hakan hatipoğlu veya acun..
milleti keriz yerine koydukları yeter.
bu potada kesinlikle volkan gidecek .
şayet gitmesse acun yine üçkağıt yaptı diyeceğiz.
mühürsüz oy gibi geçersiz sms kullanmıştır acun.. -
Bu potadan Volkan'ın çıkma ihtimali yok. Goril'i o adada tutabilecek tek isim Acun'dur, iş gerçekten halka bırakılmışsa Goril evine döner.
Bu seneye damgasını vuran adam Anıl Sins oldu.
İlk domino taşına dokundu ve takım dağıldı. Hiç izlemediğimiz bi survivor izletiyo bizlere.
Favorim Anıl Sins
Bütün just 18leri yola getirdi
Goril o kadar hayat mücadelesinin içinden gelmişsin her türlü saygı duyarım ama adam olamamışsın. Kaypak değişik bi insansın. Her hamlen yapılması gerekenden 5 hafta sonra. 2 kişi kaldılar Ogedayla daha şimdi yalnız kalacam tekim diyor ama hindistan cevizini Ogedayla yiyecekmiş yine, yersen. O karar bile şüpheli.
Bana kalsa Anıl 2.bile olmalı burda Berna ile çekişiyor birçok gördüğüm yerde fakat Acun etkisi işte. Gökhan ya da Anıl'dan birini gözüne kestirmişti bu hafta. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X