Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3909. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39073908390939103911
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

neydi o söyledikleri ..

top oynuyorduk cocukken top karnıma değdi acıdı.

ben oynamıyorum dedim çıktım dışarı hayatın tokadını o gün yemiştim..

sonra abim su satarken ben ayakkabı boyuyordum.

1 amca boyadığım ayakkabısının parasını vermedi bana. 2 ci tokadımıda yedim.

daha sonra bizim mahallede 1 kız vardı çıktım karşısına.

seninle evlenecem dedim elini tuttum ve evlendim..

işte benim hayatım acun abeyyy. ben çok mağdurum bu hayatta abeeyyy.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

En son Anıl Sins'in üstüne oynayanlar algı yapanlar haftaya panaroma da Patatesin konuğu olacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

neydi o söyledikleri ..

top oynuyorduk cocukken top karnıma değdi acıdı.

ben oynamıyorum dedim çıktım dışarı hayatın tokadını o gün yemiştim..

sonra abim su satarken ben ayakkabı boyuyordum.

1 amca boyadığım ayakkabısının parasını vermedi bana. 2 ci tokadımıda yedim.

daha sonra bizim mahallede 1 kız vardı çıktım karşısına.

seninle evlenecem dedim elini tuttum ve evlendim..

işte benim hayatım acun abeyyy. ben çok mağdurum bu hayatta abeeyyy.

• En Çok mağdur olanları seçiyoruz arkadaşlar.

ben isimleri yazacam sizler sıralamayı yapın lütfen kim daha çok mağdur bu hayatta.

Sabriye Adem Volkan Rabbim sedat ve anti serhat.

neden bu isimleri yazdım çünkü hayat hikayelerini bunlar anlatmıştı konseylerde.

Haydi arkadaşlar en mağdur kim sıra ile isimler yazın lütfen.
  • quote:

aklını kullan adem abini dinle

• Adem yine yenilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Berna sakatlıktan dolayı elenirse (olabilir çünkü yarışmanın bitmesine 1 ay kaldı, iyileşme süresi az) burdaki Berna'ya oy atıp parasını çöp eden kişilere çok gülerim.

Bernaya oy atmadım kendisini de hiç sevmem. Ancak gülünecek ne var ki ? Bernaya oy atanlar onun şampiyon olmayacağını biliyor. Sadece survivor'da daha fazla kalmasını en fazla kıbrısı görmesini isterler muhtemelen.

Ayrıca sakatlık bütün yarışmacıları vurabilir. O zaman onlara oy atanlara da mı gülünecek ne alakası var ?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Diyorum ki Berna'ya oy atıyorlar ama 1 gün sonra sakatlığı ciddi olup diskalifiye olsa? Ne olacak bütün oylar? Aslında Berna'nın sakatlığı ciddiyse bundan sonra oy atmaya da gerek yok Acun kapalı oylama falan diyerekten onu belli bir eleme sırasına koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Diyorum ki Berna'ya oy atıyorlar ama 1 gün sonra sakatlığı ciddi olup diskalifiye olsa? Ne olacak bütün oylar? Aslında Berna'nın sakatlığı ciddiyse bundan sonra oy atmaya da gerek yok Acun kapalı oylama falan diyerekten onu belli bir eleme sırasına koyar.

İyi de bunu kim bilebilir ? Bu yüzden oy mu atılmamalıydı ? O düşüşte sakatlık olacağına ihtimal vermiyorum. Birşey olmamıştır merak etme :)
  • Serhat Ogeday'ı yakalamış

Adem tam yükseliyor derken yine biraz düşüştü

Furkan yükselmiş Adem'e yetişmiş

Elif düştükçe düşüyor

Berna iyice düştü Sabriye bile neredeyse yakalamış

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Bunu kimsenin bilmemesi zaten Acun'un kafasına göre eleme yaptığını ortaya koymuyor mu? Bakalım yarın da Anıl gidiciyse bu iyice tescillenmiş olacak.
  • quote:

Ah Ulan Ah sultan süleyman devrinde berna olsaydı hürrem olmazdı.

Tarih berna sultanı yazacaktı.

Berna o devirde yaşasaydı estetiksiz burnuyla saraya yerleri silmeye giremezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Burda sürekli elif başarılı diye lanse ediliyor ama ben ne zaman izlesem kaybediyor.Geçen sabriyeyle yarışıyorlardı araba ödülüydü galiba sabriyeye karşı en az 30 atış üstünlüğü vardı Sabriye çok geriden gelmesine rağmen kazandı.Bunun nesi başarılı ? Karakterini sevmesemde Tuğçe daha başarılıydı.

Kim diyor onu ya? Elif tam bir çöp, ayrıca aşırı beceriksiz birisi. Kıskançlıktan delirip Tuğçe'yi gönderdi işte. Neyse yarın gidecek zaten. Bidon Elif GG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 15 Mayıs 2017; 12:17:26 >
  • Berna Keklikler onurumuzdur. Onu Kıbrıs'a götüreceğiz. İtiraz ı olan varsa Kıbrıs'ta görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarney Btinson -- 15 Mayıs 2017; 15:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

En son Anıl Sins'in üstüne oynayanlar algı yapanlar haftaya panaroma da Patatesin konuğu olacaklar.

Hayır biride demiyor ki sen yorumcusun, bu ne düşman gibi hareketler. Bu adamın Anıl ile ne alıp veremediği var. Sen çıkar yorum yapar paranı alır bakarsın işine. Ama sen belli bir kişiye bu denli yükleniyorsan sende art niyet ararım arkadaş. Biraz tarafsız ol. Hayırdır tuğçe gidince anıla düşman mı oldun yoksa tugceye falan mı aşıktın hakan ya da metresinmiydi bu ne Anıl düşmanlığı

• Bayanları göndermeyin

kameraya takım kaptanıyım deyip ,barınakta tırsıp bakan elemanla başlayıp, gökhan havuç diye devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih Reiz

Berna Keklikler onurumuzdur. Onu Kıbrıs'a götüreceğiz. İtiraz ı olan varsa Kıbrıs'ta görüşelim

Götüremezseniz onursuz mu olacaksınız ? daha neler.
  • Aklıma bulut geldi abi bazıları mühendis,doktor olmak ister ben hep survivor olmak isterdim deyipte hiçbir şey yapamadan giden adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyiragongo

quote:

Ah Ulan Ah sultan süleyman devrinde berna olsaydı hürrem olmazdı.

Tarih berna sultanı yazacaktı.

Berna o devirde yaşasaydı estetiksiz burnuyla saraya yerleri silmeye giremezdi

Bu ilkhali sultan süleymanın dibi düşerdi berna sultanı görseydi şayet.. sen neden anlatıyorsun.

sana göre güzel budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih Reiz

Berna Keklikler onurumuzdur. Onu Kıbrıs'a götüreceğiz. İtiraz ı olan varsa Kıbrıs'ta görüşelim

• 
Sayfa: önceki 39073908390939103911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.