Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Volkan giderse Acun acilen bireysele dönmeli aksi halde seyir zevki iyice düşücek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 15 Mayıs 2017; 0:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Damage

quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

Volkan komutan elenmez beyler

Komutan dedigin adamin bi şuunati olur. Herseyi gizli, ozel hayatina dair herseyi bir anda sildi atti. Klipte oynadiktan sonra ordudan atildi mi mesela? Ozel Kuvvetlerdeydim diyor?(4 yil egitimi suruyor ve sozlesmeliler giremez demekki bu adam muvazzafti) Acaba sadece spor musabakasi icin mi gitti. Nasil girdin ciktin arkadas. 15 yillik askerim bi cozemedim su cakma komutani

volkan beden eğitimi öğretmeni,harp okulu çıkışlı değil,sözleşmeli subay olarak deniz kuvvetlerinde 7 yıl çalışmış
    komando değil özel kuvvetler hiç değil tamamen sallıyor,ama bilmiyor ki rezil oluyor

Özel kuvvetlerdeyim demedi. İnsanların günahını almamk lazım. Özel kuvvetler eğitim birincisiyim dedi. Gidip diğer birliklerin eğitim programına elbette katılmıştır. Diğer arkadaş sürekli atıldı matıldı diye atıp tutuyor, yazık günah bu kadarı da.

özel kuvvetler kursuna katılamaz adam muvazzaf değil onu diyorum katılmaya hakkı olmayan bir kursa nasıl katılmış

• anılın son dönemeci iyi olmadı kabeye falan girmeyeydin keşke. ama oluyor işte hatalar. ben seni survivora yakıştırdığım için oy attım. yanlışlarına rağmen. zaten olmayan da yok. dün bernanın yarım saat ağlaması da yine sömürüydü. ıkına ıkına ağlamaya çalışıyor yav gelmiyorsa zorlama işte (: komik oluyor.

potadakilerin hiçbiri son 4lüde olmayacak. bütün mesele 1-2 hafta için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Komutan dedigin adamin bi şuunati olur. Herseyi gizli, ozel hayatina dair herseyi bir anda sildi atti. Klipte oynadiktan sonra ordudan atildi mi mesela? Ozel Kuvvetlerdeydim diyor?(4 yil egitimi suruyor ve sozlesmeliler giremez demekki bu adam muvazzafti) Acaba sadece spor musabakasi icin mi gitti. Nasil girdin ciktin arkadas. 15 yillik askerim bi cozemedim su cakma komutani

volkan beden eğitimi öğretmeni,harp okulu çıkışlı değil,sözleşmeli subay olarak deniz kuvvetlerinde 7 yıl çalışmış
    komando değil özel kuvvetler hiç değil tamamen sallıyor,ama bilmiyor ki rezil oluyor

Özel kuvvetlerdeyim demedi. İnsanların günahını almamk lazım. Özel kuvvetler eğitim birincisiyim dedi. Gidip diğer birliklerin eğitim programına elbette katılmıştır. Diğer arkadaş sürekli atıldı matıldı diye atıp tutuyor, yazık günah bu kadarı da.

Oyle her onune gelen ben Komutanim emir komuta bende diyemez. Komutan olmak oyle 2 top pesinde kosmakla olmaz kardesim. Emek ister, fedakarlik ister, 15 yil zorunlu hizmet ister... Ister de ister.

Cakma Komutan seni

• patatesin gözdesi olan ademin ''çok zorluklar yaşadım'' temalı videosu:https://survivor.acunn.com/adem-kendisini-elemeye-cikaran-sedat-hakkinda-sert-konustu-1092767-video

''sokakta su sattım, limonata sattım, -30larda 40larda 5 km gidip gelirdim'' filan diyor, sabriye de benzer konuşuyordu. konseyde yaşadığı zorlukların genel çerçevesini çizip olayın detaylarına girmeyince metanetli duruş sergilemiş olmuyorsun, kim yutar bunu? amacın sempati kazanmak değilse hiç bahsetmeyeceksin. peki patates hiç bunları eleştirdi mi o günlerde? şimdi hıncının kaynağı neyse anılı çekemiyor, zamanında yüzme yarışı yapıp şamarladı mı bunu nolduysa resmen hazımsızlık yaşıyor herif

• Yav bu volkan komutan size ne etti gardaşım

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

Acun :" Adayların olmazsa olmazı Berna şimdi söz sende"

Berna:" Destekçilerimi böyle her hafta yormalarına şiddetle tepkiliyim"

Berna :" Ne demişler ; Bilgelik değil cehalet dünyayı batırır"

bernada imam ışığı var

imamın dediğini yap yaptığını yapma demişler
  • Brian Damage kullanıcısına yanıt
    oldu. askerlik zaten canın sıkılınca istediğin eğitime elini kolunu sallaya sallaya girebildiğin bir yer.
    ayrıca çok iyi hatırlıyorum kendisi özellikle belirtti goril lakabını bana askerde arkadaşlarım taktı, çünkü kimsenin giremediği yerlere benim gücüm sayesinde girebiliyorduk dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Yav bu volkan komutan size ne etti gardaşım

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Aynı algı operasyonunu Erdi Başkan'a da yaptılar hocam başarılı olunca şimdi Anıl Sins'e yöneldiler.Sorsan yorumcuları falan tarafsız,şeffaf yayın falan derler.

• O değilde Anıl kabede şeytan taşlarken kesin vuramamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Aynı algı operasyonunu Erdi Başkan'a da yaptılar hocam başarılı olunca şimdi Anıl Sins'e yöneldiler.Sorsan yorumcuları falan tarafsız,şeffaf yayın falan derler.

Hocam çok büyük operasyon yapıyorlar.Gerçekten hak yiyorlar.Bu Hakan,Erdi ye neler diyordu ne algılar yapıyordu şimdi Erdi nin peşinden ayrılmıyor.Yüzüne gülüyor,iyi davranıyor,övüyor hep.Erdi yi çok pis yediler bu sene.Çok hak yiyorlar,emek yiyorlar..Sıradaki hedefte Anıl anlaşılan.
  • Ünlülerin hakimiyeti sona kadar sürer kesinlikle. Hatta öyle görülüyor ki Kıbrıs'a en kalabalık giden ünlüler olarak tarihe geçecekler.

Volkan giderse kim sayı alacak bunun cevabını kimse veremez. Anıl, Gökhan hali ortada. Ogeday'da düşüşte.

Elif veya Berna giderse hiç değilse başa baş yarışabilecekler.
  • Ya belki tvye söyleyemeyecek bir görevi vardı bilmiyorsunuz ki.
  • rider30 kullanıcısına yanıt
    Degerli kardesim. Kibrisa kac kisi kalinca gidiyor acaba

• Volkan komutan giderse gönüllüler bireysel olana kadar oyun kazanamaz ünlülerin çok işine yarar bu
  • Berna :" Ne demişler ; Bilgelik değil cehalet dünyayı batırır"

Daha dün konseyde artık bıktım, Sema ile yarışmaktan, kaybetmekten, bu takımdan nefret ediyorum saydı bir sürü laf. Buna rağmen hala sms atıyorlar kıza!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle her onune gelen ben Komutanim emir komuta bende diyemez. Komutan olmak oyle 2 top pesinde kosmakla olmaz kardesim. Emek ister, fedakarlik ister, 15 yil zorunlu hizmet ister... Ister de ister.

Cakma Komutan seni

Bu dediğine hiçbir itirazım yok. Zaten bence o lafları kamera karşısında yalnızken edip de grup içinde tam tersi bir profil çizince kimsenin gözüne giremedi. Hiç o toplara girmese en azından parkur performansıyla belli bir kitlesi olurdu, o fırsatını bile kullanamadı.

• Patates Hakan'a tepkiden Anıl Sins tt olmuş.Bu algı operasyonu Acun'a ağır patlayacak.Anıl Sins'i elemeyi düşünüyorsa da eleyemez.Sms oylaması devam ederken has adamın programının yorumcusu algı operasyonu yapıyor insanlara hedef göstermeye çalışıyor.Rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Ünlülerin hakimiyeti sona kadar sürer kesinlikle. Hatta öyle görülüyor ki Kıbrıs'a en kalabalık giden ünlüler olarak tarihe geçecekler.

Volkan giderse kim sayı alacak bunun cevabını kimse veremez. Anıl, Gökhan hali ortada. Ogeday'da düşüşte.

Elif veya Berna giderse hiç değilse başa baş yarışabilecekler.

Elif veya berna giderse sabriyeden sayı alma hakları kaybolur paso semayla yarışıp kaybeder kalan yarışmacı
  • 
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.