Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
844.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

turabi cogu zaman hakli ve dogru davranitor herkese.

turabi digerleri gibi arkadan konusmuyor. bence en iyisini yapiyor.
    biraz atarlaniyor millete kaninda var adamin.

o vucut bende olsa bi atarlanmadigim kokonatlar kalirdi adada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Adamın tek beğenmediğim davranışı sevinçleri onun dışında gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

quote:

onu bunu bırakın da ilk survivorı hatırlayan var mı

Uğur pektaşın kısa saçlı hali vardı orda doğukana benziyodu oyun ile kazanıyorlardı o zaman bu son anda atakla kazandı o zaman acun sunmuyordu tabi

Sen daha öncesini de hatırlıyorsun ben ilk survivorı yunanistan türkiye sanıyordum.

yok il survivor yunanistan türkiye değil acun ilk o işlerle başladı sarı-kırmızılar yaptı bi ara yunan türkiye yaptı fakat ilk ve efsane survivor arkadaşın dediği

survivordı ve formatı çok başkaydı hala avrupada olan format o format ben bazen internetten takip ederim mesela avusturalya o formatı kullanıyo zaman

zaman adanın içinde hazine falan saklanıyor görevler var o görevler fermanla geliyor.Şuan youtubeda yenizelanda ve avustaralya aynı formatla yarışmaları var.

Hatta sunu aynı geçmişteki zimin kel elemana benziyor.O yarışmada kırmızılı takımda çok iyi 4 tane erkek yarışmacı vardı hepsi survivor olacak kapasiteydi

fakat MAVİLİ TAKIMDA en az 2 metre heryeri kaslı herküle benziyen bir eleman vardı ve o zaten hepsine bedeldir d,yerek dengelesin diye mavi takıma

koymuşlardı ve adada inanılmaz işler yapıyodu tek başına kulube yapmıştı fakat onu ilk hafta yolladılar sonra perişan oldlar bizim ilk survivorla tanışmamız

tam bi dram olmuştu paso yenilen bi mavi takım sürekli açlar sürekli bayılanlar belki bu yönü ondan çok kazandı turklerlerin aklına

O kaslı adamın ismi Bora idi herhalde. Onu tutuyordum ben. İlk hafta gitmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

quote:

onu bunu bırakın da ilk survivorı hatırlayan var mı

Uğur pektaşın kısa saçlı hali vardı orda doğukana benziyodu oyun ile kazanıyorlardı o zaman bu son anda atakla kazandı o zaman acun sunmuyordu tabi

Sen daha öncesini de hatırlıyorsun ben ilk survivorı yunanistan türkiye sanıyordum.

yok il survivor yunanistan türkiye değil acun ilk o işlerle başladı sarı-kırmızılar yaptı bi ara yunan türkiye yaptı fakat ilk ve efsane survivor arkadaşın dediği

survivordı ve formatı çok başkaydı hala avrupada olan format o format ben bazen internetten takip ederim mesela avusturalya o formatı kullanıyo zaman

zaman adanın içinde hazine falan saklanıyor görevler var o görevler fermanla geliyor.Şuan youtubeda yenizelanda ve avustaralya aynı formatla yarışmaları var.

Hatta sunu aynı geçmişteki zimin kel elemana benziyor.O yarışmada kırmızılı takımda çok iyi 4 tane erkek yarışmacı vardı hepsi survivor olacak kapasiteydi

fakat MAVİLİ TAKIMDA en az 2 metre heryeri kaslı herküle benziyen bir eleman vardı ve o zaten hepsine bedeldir d,yerek dengelesin diye mavi takıma

koymuşlardı ve adada inanılmaz işler yapıyodu tek başına kulube yapmıştı fakat onu ilk hafta yolladılar sonra perişan oldlar bizim ilk survivorla tanışmamız

tam bi dram olmuştu paso yenilen bi mavi takım sürekli açlar sürekli bayılanlar belki bu yönü ondan çok kazandı turklerlerin aklına

o formatı yapsan izleyen olmazki illa kavga güültü dedikodu falan olacak ki izlesin acun isi ona gore ayarlıyor

• Gönüllüler keşke bu kadar germeseler ortamı. Turabi'nin tarzı hatalı deniyor ama çıkış noktası doğru.

Yiğit'i sevdim ama kimse de şu olaydan sonra savunmasın. Turabi ordayken konuşmuyor cevabını alınca da Ertunga'ya dedim diyor. Bu nedir şimdi?

Mert'in olayı bambaşka zaten.

Ne olursa olsun Turabi ilkeli duruyor bir şey varsa yüzüme söyleyin diyor. Arkadan konuşup yüzüne kıvırma mı adamlık yoksa küfürden beter sözleri milyonların önünde hazmetmek mi? Ben hem yarışmaya eğlence kattığını düşünüyorum hem de kavgalarında haklı olduğunu düşünüyorum. (Dokunulmazlıkta Akın'ı gömdükten sonraki hareketleri çok eğlenceliydi )

Keşke gönüllüler hiç tartışmasa da şu kibirli ünlüler camiasını süründürse.

• quote:

quote:

quote:

o vucut bende olsa bi atarlanmadigim kokonatlar kalirdi adada

dogru diyon kardes. hikayelerine devam edecek gibi.

bu arada en gicik oldugum yarismaci Mert
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

quote:

quote:

Adamın tek beğenmediğim davranışı sevinçleri onun dışında gayet iyi.

O ringlerden kalma bi huy hocam dövüşçülerin çoğu öyle.

• akın
    ahmet
    ismail gidersiniz inşallah en kısa zamanda

tolga forever
  • Tolga ezikliğinden değil sadece onların konuşmaya değer olmadıklarını bildikleri için cevap vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

akının tipe bak la. diyor senden 15 yaş (12 yaş var) küçük birine bağırmayı utanmıyor musun ulan lavuk sen kendinden 5 yaş büyük adama bağırmaya utanmıyor musun?

küçük kız çocuklarına diyo bide tam bir avam forever tolgaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.

aynısını bende dedim,yermi ahmet dursuna bağırmak,akın tilkiklik yapıyor,baktı adada bi kaç kişi tolgaya cepe aldı,bu dallamada onlara yaranmak için tolgaya posta koyuyor,ama tolga birinci olunca dumur oldu

bir şey atlıyorsunuz hocam ahmet dursunun birinci olucagını düşündüğü için çakallık yaptı ama evdeki hesabı çarşıya uymadı tolga seni yer oglummm

• Akın ahmet dursun ısmail baki tolga karele böyle davranmalarının sebebi tolga kareli aralarina alsalar tolga sivrilecek hem kaptan olacak hem dahada fazla goze batip oy alacak ama yanlis yaptilar. Hele ismail baki bi ise yarada sen sonra konus. Gokhanda yanlis yapti tolgaya karsi.Bundan sonra tolgayla fazla diklesemezler cunki gorduler adamin oy potansiyelinin fazla oldugunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.

Selena kim hocam

• kyocera kullanıcısına yanıt
    +1
    Romantik Survivor taraftarları Turabi'den rahatsız :D Ancak adamın en dobra isim olduğunu kabullenemiyorlar, arkamdan konuşmayın, yüzüme söyleyin diyor. Yiğit ve Mert "karakterli" insan ise ben karaktersizim arkadaş. Bu kadar pısırık, sözünün arkasında durmayan adamlar nasıl karakterli oluyor onu anlamadım.
  • Cahillik ve boşboğazlık dobralık değildir, birbirine karıştırıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 18 Mart 2014; 12:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Onune gelenden cizik yiyorsan o kagidi tutusturmak oyun bozanlik degildir. Diger sayfaya gecise isarettir. Cogunluk olmak da soylenenin hakli oldugunu gostermez.

Akin ikiyuzlulukte doruk. Ahmet desen dedikodu kazancisi. Akinla barakada oturup diger yarismacilar voleybol filesi yaparlarken onlarin dedikodusunu yapiyor. Arkadan konusuyormus gibi gorunmemek icin de "aslinda yuzlerine de soyleyecegim de biraz daha yanlislarini bekliyorum" diyor. Madem birilerine hatalarini yuzune soylemek icin o kisiye has yanlislik limiti belirliyorsun, o limit dolmadan neden icindekileri baska birine aciyorsun? Git onun da yuzune soyle madem. Serenaya kukremesi ayri bir olay, bir de hakliymis gibi "senden buyugum bana cevap verme" diyor. Orada kimse kimsenin egitmeni degil cevabini catir catir verir. Kiza da helal olsun, adam sesini gittikce yukseltip kizi ezmeye calistikca sakin sakin soylemek istediklerini aktardi

Gokhan efendi gozukebilir ama sucsuz biri de degil. Bir insan ikiyuzluluge goz yumuyorsa efendiligi cepte kalsin. Akinin yaptiklarina mudahale etmedi. Ahmete bagiramayip Tolgaya kukremesine bir cift laf soyleyemedi. Efendi olmak demek haksiz durumda hakliyi soyleyememek demek degil. Gece sohbet ederlerken Tolgaya rahatsiz oldugu yanlari hakkinda "ben senin yuzune soylerim" diyip dedikodu yapan adamlarlaysan sutten cikmis ak kasik degilsindir. İsmail desen dedikodu yancisi. Mustafa Topaloglu ilk 3 hafta daha fazla yarismistir kendisinden

söylediklerinin tamamına katılmakla birlikte artı olarak;

Turabi'nin her nekadar hareketlerine sinir olsamda en dürüstlerinden sorunları arkasından konuşmak yerine direkt konuşarak çözmesi kimsenin dedikodusunu yapmamsı iyi ama istediklerini başkasının yüzüne söylerken hareketleride çok kışkırtıcı karşıdakini tamamen kendisine saldırmasını istergibi akının olayından sonra turabinin hareketleri daha alt seviyede kaldı

• Volpenotte kullanıcısına yanıt
    tolganın samimiyetine inanmıyorum ilk başta yan gel yat sonra millet tepki koyunca sabah kalk balığa git!! sadece balık olayıda değil yarışma sırasında illaki ben yarışacağım demeleri hatta neymiş sivas siporda oynamış heralde 7 yaş altı felan oynadı onu söylüyor bu mudur samimiyet demek ki insanlar tepkisinde haklılar.. yarışmalarda kötümü dersen çok da kötü bulmuyorum ama hareketlerini söylediklerini çok samimi bulmuyorum

Ahmet DURSUN'a gelince söylediklerine katılamıycam insanların fikirleri vardır voleybolu gereksiz bulabilir o an insanların hevesini kırmamak için söylememiş olabilir ama yarışma sırasında ve sonrasında gerçekleri söylemesi ve takımı toparlaması çok faydalı bence
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Boşboğaz olduğuna katılıyorum, kötü bir üsluba sahip. Ancak bu dürüst olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Adam kimsenin arkasından konuşmuyor, onlar da benim arkamdan konuşmasın diyor.
    Ek olarak ben insanları kolay kolay "cahil" olarak etiketlemem, bu hakkı kendimde bulmam. Herkesin yetiştiği yer ve şartlar farklı...
  • Olan, ciddi ciddi şu düzmece programları tartışıyorlar sayfalarca.
  • Turabi & Tolga favorim
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.