Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
844.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: mgmeteor

/>

Seranay'ın oturuş ne öyle. Ayrıca Serenay ronaldo'ya benziyor.

• Biri elendi mi dun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>

Bence burada karşılık da verebilirdi ama zekice davranıp ezilen taraf olmayı seçti ki sonucu da ortada, oylamada 1. oldu, ayrıca akın da sonuna kadar haksız, tolga'nın üzerinden kendine çıkar sağlamaya çalıştı, artık herkes de akın'ın ne olduğunu öğrenmiştir diye düşünüyorum

• İçen Arı kullanıcısına yanıt
    akın ilerleyen günlerde sıralama olarak düşecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

quote:

/>

Bence burada karşılık da verebilirdi ama zekice davranıp ezilen taraf olmayı seçti ki sonucu da ortada, oylamada 1. oldu, ayrıca akın da sonuna kadar haksız, tolga'nın üzerinden kendine çıkar sağlamaya çalıştı, artık herkes de akın'ın ne olduğunu öğrenmiştir diye düşünüyorum

Hem Akın'ın gerçek yüzü ortaya çıktı hem tolga herkesin sevgisini kazandı

• bu sahranın tipi ,kişiliği ve hareketleri vs bir bütün halinde değil tek tekde nefret etme sebebi olabilir
  • Yarışmayı izlemiyorumda şu haberi gördüm kaç saaattir gülüyorum bu nedir lan
    http://www.ensonhaber.com/tolga-karel-adayi-terk-etti-2014-03-18.html
  • quote:

/>

ahahha orda kaç saniye bakıştılar ya

bende girip screenschot aldım görmedim mobilde bayagı iyi olmuş hocam senin ki

[simage]
     Survivor 2014 [Ana Konu]
    [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

bu sahranın tipi ,kişiliği ve hareketleri vs bir bütün halinde değil tek tekde nefret etme sebebi olabilir

Aynen en nefret ettiğim yarışmacı tam bir...

• Merhaba arkadaşlar, dün sadece sonunu izleyebildim. Neler oldu, birisi özet geçebilir mi?

• Yeni görüntüler acunn.com'a düşmüş.

Kızlar pişman Eda'yı yazdıkları için. Sanki Tolga yalnızlıktan kurtulup kızlar+Tolga koalisyonu olacak gibi duruyor.

İsmail Baki'nin işe yaramaz olduğu ayrıca Akın+Ahmet'in kulisçi olduğu konusunda 4'ü de hem fikir bence.
  • Akın kendini çok belli etti.Orda Turabi'nin küçük çocuklar gibi yüzü nasıl gülüyordu haklı çıktığı için Herkesde forumda AKın karşıya geçince akını desteklemeye başlamıştı şimdi herkes saydırıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba arkadaşlar, dün sadece sonunu izleyebildim. Neler oldu, birisi özet geçebilir mi?

En can alici yerleri

ahmetin serenaya bagirmasi

akinin tolgaya bagirmasi sonra uzun uzun bakismalari ki cok komikti arkadasin teki gif yapmis galiba onu :)

tolganin ayri adaya tasinmasi

turabi ve mertin laf kavgasi

birde benim dikkatimi ceken turabi ilk kez sahraya kizdi mugeye kiziyor diye :D
    tabi tolganin smsde 1. Olmasi da var.
    ozet degil dikkat ceken noktalari yazdim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 18 Mart 2014; 16:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Akın kendini çok belli etti.Orda Turabi'nin küçük çocuklar gibi yüzü nasıl gülüyordu haklı çıktığı için Herkesde forumda AKın karşıya geçince akını desteklemeye başlamıştı şimdi herkes saydırıyor ..

Aynen

•  Survivor 2014 [Ana Konu]
  • şu acunn com ne iğrenç bir sitedir yaa.çöplük gibi karman çorman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Boşboğaz olduğuna katılıyorum, kötü bir üsluba sahip. Ancak bu dürüst olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Adam kimsenin arkasından konuşmuyor, onlar da benim arkamdan konuşmasın diyor.
    Ek olarak ben insanları kolay kolay "cahil" olarak etiketlemem, bu hakkı kendimde bulmam. Herkesin yetiştiği yer ve şartlar farklı...

Bence Turabi de herkes gibi arkadan konşuyor, dürüstlük timsali birisi değil. Özellikle insanların arkasından hakaret ediyor, mesela kız kıza kavga mevzusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix-f-

quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Boşboğaz olduğuna katılıyorum, kötü bir üsluba sahip. Ancak bu dürüst olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Adam kimsenin arkasından konuşmuyor, onlar da benim arkamdan konuşmasın diyor.
    Ek olarak ben insanları kolay kolay "cahil" olarak etiketlemem, bu hakkı kendimde bulmam. Herkesin yetiştiği yer ve şartlar farklı...

Bence Turabi de herkes gibi arkadan konşuyor, dürüstlük timsali birisi değil. Özellikle insanların arkasından hakaret ediyor, mesela kız kıza kavga mevzusu.

Önceki sayfalarda millet gülüyordu o kavgaya, bence de fazlasıyla komikti. Son derece yapay, yumuşak bir tartışmaydı :D
    Yani orada "kendince" bir espri yaptı diye "arkadan konuşuyor" demek yanlış bence. Ama senin fikrin tabi, saygı duyuyorum.

• nerdesin taner
  • 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.