Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
844.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • ünlülerden ayrılan eda en son oyunun son round'una kadar çuvalladı. O gitmeyecekti de kim gidecekti. Bence en iyisi oldu.
  • Sms sıralaması nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bos insanlarsiniz

Troll mod açık kalmış gene. Kapatın da ceryan yapmasın.

Troll falan degilim . Yurdum insaninin bu kadar gereksiz bir dizi/program icin tartismaya girmesine hararetle bir seyler anlatmaya calismasina uzuldum sadece .

Bütün programları aşağlıyorsunuz. Anlamış değilim. Ne izleyeceğiz arkadaşım? Sorsak ne izliyorsun diye. Belgesel diyeceksin.

kardeşim kendini geliştirecek şeyler izle...

diziymiş böyle saçma magazinsel yarışmaymış... izlemeyin...

geçen sene de izledin diyelim... ne oldu ? izledin bitti değil mi? ne öğrendin sana ne kattı ?

yapmayın ; hepiniz kendi izleyeceği şeyi seçebilecek kapasitede ama gidip tercihlerinizi saçma şeylerden yana kullanıyorsunuz... herhafta (kaç gün yayınlanıyor bilmiyorum) 2-3 gün survıvor izleyeceğin yerde ingilizce çalışsan kelime öğrensen survıvor sezonu bitene kadar ingilizceyi çatır çatır konuşursun (ha ingilizcem çok iyi diyorsan farklı bir dil olabilir...)

ne bileyim... ya da kitap okuyabilirsin , sözlük karıştırabilirsin (daha çok kelime anlamı öğreneceğin için cümle yapında hem düzelir hem de zenginleşir...)

eğer illaki birşeyler izlemek istiyorum diyorsan aç sinema filmi izle... uzun soluklu insana bir şey katmayan magazinsel saçma yarışma değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_82980382/f_//tm.htm#82980382

Hocam siz Çocuklar Duymasın izleyin, sonra gelip burada survivor izleyenlere laf atın.

Ayrıca Oyun oynamak yerine başka bir dil öğrenebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_79802943/f_//tm.htm#79802943

oyun bilgisayarı grafikleri sağlam olan her türlü programı kaldırabileceği için oyun bilgisayarı başlığında konu açmıştım bu 1.... bu bağlamda hala bilgisayara ihtiyacım var o sebeple işlerim biraz aksıyor...

çocuklar duymasına gelince... tgrt zamanlarında izlemiştim evet(yaşım küçüktü o zamanlar)... geçenler de de tekrar başlamış fox ta reklamını izledim... dikkatimi çekerdi önceden "neden hep kapalı alanda diye ?" konu açtım ve sitkomun ne olduğunu öğrendim...

var mı itirazın..?

Bir söz vardır dediğimi yap yaptığımı yapma diye... ben yukarı da ne yapman gerektiğinden bahsettim... ne yaptığımdan değil. Ayrıca geçmiş konuları araştırarak saçma sapan örnekler vermen çok aşağılık bir davranış.

bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

/>

bi sonraki bölümde bunlardan biri ölür

• ne olursa olsun ilk survivor un türkiye yunanistan ın yeri bambaşkaydı be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serenay adada en az dedikodu yapan kızlardan

Sayı alınca sevinmesi hariç hiçbirşeyi yok kızın

Ahmet hıyarı haksız yere nasıl bağırdı kıza hiçbirşey demedi arkasından bile konuşmadı
  • akın kadar itici bi tip yok inşallah gider orrrrrrrrrrrrrrrrman çocuğu
  • akin bana samimi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

akin bana samimi geliyor

Yuh hocam bunca olaydan sonra

• Tolga floki ye benzemeye basladi

• Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.

aynısını bende dedim,yermi ahmet dursuna bağırmak,akın tilkiklik yapıyor,baktı adada bi kaç kişi tolgaya cepe aldı,bu dallamada onlara yaranmak için tolgaya posta koyuyor,ama tolga birinci olunca dumur oldu
  • akının tipe bak la. diyor senden 15 yaş (12 yaş var) küçük birine bağırmayı utanmıyor musun ulan lavuk sen kendinden 5 yaş büyük adama bağırmaya utanmıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 18 Mart 2014; 9:33:50 >
  • Son yarışmaya göre ; Akın'ı efendi sanıyordum ama kesinlikle mert daha efendiydi.Şimdi tolga ah vah ediyordur,çünkü akın mı mert mi oylamasında,tolga akın'ı seçelim diyordu,tolga'ya göre seçtiler bilse mert'i seçerdi.Mert çok efendi ama bir o kadar da korkak,turabi'ye sesi pek çıkmıyor ama son yarışmada biraz vitesini arttırdı.Akın efendi kızların önünde artislik yapıyor resmen,kızlara iyi gözükmeye çalışıyor ama merve hanım dışında kimse yemedi tabi,ahmet desen turabi kadar agresif ve dedikoducu,sesi pek çıkmıyor sinsi birisi,ismail sürekli laf taşıyor,gökhan pek birşey yapmasada onların yanında durması yeterli kendini sövdürmek için,tolga şuan adada en masum,en oyun kazanan,dedikodu yapmayan,en temiz kişi ve sırf çekemedikleri için herife yapmadıkları kalmadı,en doğrusunu yaptı giderek.Buna göre akın,ahmet,ismail,merve,gökhan bir grup olur,serenay,eda,tolga kesin grup olur.Duygu hem gökhanı seviyor hem tolga'yı seviyor.Seçim yapıcak artık.Yarışmada en sevmediğim kişi akın oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Orijinalden alıntı: michaelmanco

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

onu bunu bırakın da ilk survivorı hatırlayan var mı

Uğur pektaşın kısa saçlı hali vardı orda doğukana benziyodu oyun ile kazanıyorlardı o zaman bu son anda atakla kazandı o zaman acun sunmuyordu tabi

Sen daha öncesini de hatırlıyorsun ben ilk survivorı yunanistan türkiye sanıyordum.

yok il survivor yunanistan türkiye değil acun ilk o işlerle başladı sarı-kırmızılar yaptı bi ara yunan türkiye yaptı fakat ilk ve efsane survivor arkadaşın dediği

survivordı ve formatı çok başkaydı hala avrupada olan format o format ben bazen internetten takip ederim mesela avusturalya o formatı kullanıyo zaman

zaman adanın içinde hazine falan saklanıyor görevler var o görevler fermanla geliyor.Şuan youtubeda yenizelanda ve avustaralya aynı formatla yarışmaları var.

Hatta sunu aynı geçmişteki zimin kel elemana benziyor.O yarışmada kırmızılı takımda çok iyi 4 tane erkek yarışmacı vardı hepsi survivor olacak kapasiteydi

fakat MAVİLİ TAKIMDA en az 2 metre heryeri kaslı herküle benziyen bir eleman vardı ve o zaten hepsine bedeldir d,yerek dengelesin diye mavi takıma

koymuşlardı ve adada inanılmaz işler yapıyodu tek başına kulube yapmıştı fakat onu ilk hafta yolladılar sonra perişan oldlar bizim ilk survivorla tanışmamız

tam bi dram olmuştu paso yenilen bi mavi takım sürekli açlar sürekli bayılanlar belki bu yönü ondan çok kazandı turklerlerin aklına

• quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.

Selena kim hocam

• turabi cogu zaman hakli ve dogru davranitor herkese.

• Duygu ile Merve kadar çirkin, çirkef, itici, kötü huylu birileri yarışmadı şu adada. Bunları ıslak odunla sabah akşam dövsem bile nefretimin %1'i geçmez. Kriz geçiyoruz ailecek ekran başında.

Bu arada Duygu'ya güzel diyenler olmuş şaka olmalı? Türk tarihinin en çirkin çakma sarışını resmen. Bildiğin Madagascar'daki zebraya benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Turabi fazlasıyla eleştiriliyor ancak iki adanın da en dobra ismi. Tamam sert bir üslubu var ancak özellikle takım içi tartışmalarında haklı taraf o. Adamın sürekli arkasından konuşup, kötülüyorlar. Yüzüne karşı ise süt dökmüş kediye dönüyorlar. Mert'in yaptığı olay bildiğin kulistir, insanlarda Turabi'ye karşı bir ön yargı oluşturmaya çalışıyor. Ancak yanlış insana gidip bu işlemi yaptı, Sahra direkt Turabi'ye anlatmış. Turabi de bir hikayeyle kendisine gözdağı verdi. Ek olarak Yiğit'in "Doktor" kelimesi de yanlış, adam kalktıktan sonra konuşacağına orada dururken konuşsa daha bi Yiğit olur. Sonra da "sana demedim, Ertunga Abi'ye dedim" demesi de çok komikti.

Gönüllüler'de o kadar pasif, sönük isimler var ki. Sadece Turabi, Berna ve Sahra göze batıyor.

+1 Yiğit'i severim ama o hareketi yakıştıramadım madem söyledin kabul et Rye takmanın lüzumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

turabi cogu zaman hakli ve dogru davranitor herkese.

turabi digerleri gibi arkadan konusmuyor. bence en iyisini yapiyor.
    biraz atarlaniyor millete kaninda var adamin.

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.