Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
844.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • şu ismail baki'nin hala gönderilmemesi garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra show

şu ismail baki'nin hala gönderilmemesi garip

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbuz7

tolganın samimiyetine inanmıyorum ilk başta yan gel yat sonra millet tepki koyunca sabah kalk balığa git!! sadece balık olayıda değil yarışma sırasında illaki ben yarışacağım demeleri hatta neymiş sivas siporda oynamış heralde 7 yaş altı felan oynadı onu söylüyor bu mudur samimiyet demek ki insanlar tepkisinde haklılar.. yarışmalarda kötümü dersen çok da kötü bulmuyorum ama hareketlerini söylediklerini çok samimi bulmuyorum

Ahmet DURSUN'a gelince söylediklerine katılamıycam insanların fikirleri vardır voleybolu gereksiz bulabilir o an insanların hevesini kırmamak için söylememiş olabilir ama yarışma sırasında ve sonrasında gerçekleri söylemesi ve takımı toparlaması çok faydalı bence

Ne yapsın adam yahu çalışmayınca tembel çalışınca samimiyetsiz. Hiçbir türlü yaranamıyor. O oyunda kalede Tolga dışında biri olsa rüyalarında görürlerdi ödülü. Kendine güvenip oynamak istemesi kadar doğal bir şey yok. Aynısını Ahmet Dursun da yaptı kaydıraklı oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

+1

Adam çok pasif kaldı yarışmada insan bir iki tane espri yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyocera

Duygu ile Merve kadar çirkin, çirkef, itici, kötü huylu birileri yarışmadı şu adada. Bunları ıslak odunla sabah akşam dövsem bile nefretimin %1'i geçmez. Kriz geçiyoruz ailecek ekran başında.

Bu arada Duygu'ya güzel diyenler olmuş şaka olmalı? Türk tarihinin en çirkin çakma sarışını resmen. Bildiğin Madagascar'daki zebraya benziyor.

Duygu ne yaptı arkadaşlar? Herkes Duygu'ya çirkef diyor. Sahra'nın yaptıklarını görmediniz herhalde. Birisi bana o lafları söylese direkt kavga çıkartırım, forumdaki herkes de aynı şeklide. Kız yine bir şey yapmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

quote:

Orijinalden alıntı: SinekSiklet

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

Akın kızı korumak için tolgaya bağırması çok saçma oldu. Olaydan 5 dakika önce ahmet selenaya durup dururken bağırdı. O olayda gıkı çıkmayan akın tolga karşısında bir anda aslan kesildi.

Selena kim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

quote:

+1

Bir kaç kere denedi espri yapmayıda berbattı, taklit iyi yapıyor ama espri yapma ve hazır cevap yeteneği yok.
  • Mizuhara kullanıcısına yanıt
    insanın içinden gelecek millet ayaklanınca gidip göstermelik iş yapılmaz oy almak içinde şov yapmak için başka adaya gitmeyede gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

quote:

quote:

+1

Bir kaç kere denedi espri yapmayıda berbattı, taklit iyi yapıyor ama espri yapma ve hazır cevap yeteneği yok.

Ya ben bu ünlülelerin hiç birini tanımadığımı belirten bi yazı yamıştım.

Ve benim üstüme çok gelmişlerdi özellikle ismail bakiyi tanımıyosan mağrada yaşıosun demişlerdi ve bu adam komedyenmiymiş neymiş.

İyikide tanımamışım bencede espri yapmağa çalıştıgında afrikanın yerlilerini falan taklit etmeye çabalayı ama çok fail bir arkadaş

• Turabi-tolga-Gökhan favorilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

quote:

Orijinalden alıntı: kyocera

Duygu ile Merve kadar çirkin, çirkef, itici, kötü huylu birileri yarışmadı şu adada. Bunları ıslak odunla sabah akşam dövsem bile nefretimin %1'i geçmez. Kriz geçiyoruz ailecek ekran başında.

Bu arada Duygu'ya güzel diyenler olmuş şaka olmalı? Türk tarihinin en çirkin çakma sarışını resmen. Bildiğin Madagascar'daki zebraya benziyor.

Duygu ne yaptı arkadaşlar? Herkes Duygu'ya çirkef diyor. Sahra'nın yaptıklarını görmediniz herhalde. Birisi bana o lafları söylese direkt kavga çıkartırım, forumdaki herkes de aynı şeklide. Kız yine bir şey yapmadı.

+1

Anti Sahraciyiz.

Sahranin yaptiklarina bakarak Duygu hicbirsey yapmadi diyebiliriz.

• Beyler akşamki sıralamayi yazabilecek var mi ? Ahmet ve serenay kaçtaydi acaba

• Bu sene geçen senekinden iyi ya geçen sene gönüllüler çok başarısızdı her hafta onlardan biri gidiyordu bu sene çekişmeli hiç değise.

Ünlülerde bir tek Serenay'ı destekliyordum ama artık Tolga'yıda destekler gibiyim en azından hak verdim yani haklıydı dün.

Duygu Bal zaten gözüme pek girememişti iki bölüm önce söylediği "Hamburgerleri karnımızı doyurmak için değil onları aç bırakmak için istiyorum" lafıyla elenmesini istediklerim arasında. Geçen haftaki bölümdemiydi hatırlamıyorum oyunda samanta yerdeyken duygu "İnsan sağlığı bir gidip bakalım" gibi bir şey söylemişti birde iki gün önceki lafına bak.

Merve ünlüler arasında değil Survivor da ki en nefret ettiğim kız. Sinir oluyorum konuşmalarına hareketlerine. Keşke dün Tolga Akın diyeceğine Merve deseydi.

İsmail Baki zaten emanet duruyor yakında yollarlar.

Arada Serenay'a yazık oyunlarda hırsı yüzünden belli saygısızlıkta yapmıyor aralarında yıpranıp gider valla.

• Nihat Doğan taklidi yapmaktan ibaret bir adam. Onuda zaten yapamayan kalmadı. Bu adamı almak yerine o furyadan Fehmi Dalsaldı'yı alsalar çok daha iyidi harbiden anında espri üretebilen çok daha yetenekli ve komik bir adamdı.
  • hepsi boş iş
  • Turabi'yi destekliyorum şahsen özellikle Akın'ı gördükten sonra.
  • quote:

quote:

quote:

+1

Biraz daha kalsın :))

• Acunn.com dan Su Akinla tolganin uzun uzun bakismalarini Ss olarak alip buraya koyacak birisi var mi acunn.coma dusmus goruntuler bayagi komikti

• quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

Beyler akşamki sıralamayi yazabilecek var mi ? Ahmet ve serenay kaçtaydi acaba

1)Tolga
    2)Gökhan
    3)Akın
    4)Serenay
    5)Ahmet Dursun
    6)Eda
    7)Duygu Bal
    8)Merve
    9)İsmail Baki
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.