Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
111.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

"Hiç kimse kusura bakmasın ama elin eski topçu Fransız herifi gelip benim ülkemin insanını dövemez oradaki herkes Nihat'ı dövebilir ama o dövemez kimdir nedir ki ya sanki Nihat Doğandan çok mu farklı çok mu üstün daha çok mu adam"

Pascal ordaki hepsinden daha adam emin ol

Belli kadınların arkasına saklanmasından anlıyoruz.
  • ya asenamı gidecek yoksa hasta diye açıklamadılar elendide bayılmasın tekrar diyemi
  • Nihat Doğan sonuna kadar haklı gördüğüm kadarıyla, Sevmediğim bir insan ama bu olayda haklı.

Bu işin arkadasın kızlar var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 8 Mayıs 2011; 0:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Pascal'a öyle bir gaz vermişler ki, adama öldür deseler öldürecek o derece. Yine başrolde kadınlar var.

• O Asena varya o , Her şeyin başı o iyice gıcık oldum, Pascal'a gazı o veriyor.

Edit:Şu nihat felsefe yapmasa daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 8 Mayıs 2011; 1:07:43 >
  • Pascal'ın yarışmadan atılması iyi oldu fakat bundan sonra yarışma çok daha fazla karışacak.Ayrıca,ben burada Acun'un parmağı olduğunu düşünüyorum.Bunların haber kanallarında vs. yayınlanması bana biraz yapmacık geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Hiç kimse kusura bakmasın ama elin eski topçu Fransız herifi gelip benim ülkemin insanını dövemez oradaki herkes Nihat'ı dövebilir ama o dövemez kimdir nedir ki ya sanki Nihat Doğandan çok mu farklı çok mu üstün daha çok mu adam Nihat Doğan ne ise bu hareketten sonra artık Nihat Doğan kadar bile değildir program bitince beni bekle nedir ya adam gençliğine döndü fransaya mahalle aralarındaki hallerini hatırladı herhalde hemde bir de Ebru Destan içinse bu hava bu tavırlar valla gelmesin bir daha buraya o karı içinse bunlar hayatında kadın görmemiş derim dediğim gibi Nihat Doğan adam değilse Pascal hiç adam değildir benim yarışmamda benim kanalımda benim insanlarımın olduğu yerde fransanın arka sokaklarından çıkmış bir topçu bozuntusu el kaldıramaz tutmasalar ne yapıcak öldürecek mi Nihatı nedir lan bu kadar kin öfke sinir ormanın orada geceleyin bir şey mi yaptı bu kadar kuyruk acısı o zaman Derya ne yapsın adama dümdüz gitmiş sana ne oluyor şeyimin topçusu bizim milletimizde adam değil ki senin gibi ''hiçleri'' yıldız yapıp oarasını burasını kaldırıyorlar benim ülkemden ekmek yiyen benim milletimin her ferdine saygılı olmak zorunda son olarak bu herifi gaza getiren dolduran o karılar varya ne diyeyim ne oldukları belli bile değil ibrahimin artığı erkek gibi duruyormuş sevgilinden tokatları yerken nasıl duruyordun şeyimin dansözü...

Aynen katılıyorum. Ortada doğru dürüst bir şey yokken bu kadar vahşileşme nedir, ne oldu insanlık suçu mu var ortada böyle saldırganlaşıyor Pascal, resmen küfür ediyor, tehdit ediyor. O anda elenmesi lazım zaten. Altı üstü adada yaşıyorsunuz, ölüm-kalım mücadelesi yok ortada. Pascal futbol bilgisinin yanında kafasını da geliştirseydi, Beşiktaş'ta da daha uzun süre oynardı.

• kim ne derse desin nouma nihat doğan a nihat doğanın o ettiği laftakine birebir uyan kadınlar için saldırmamalıydı
  • Pascal'ın olay çıkarmadığı bir yer hatırlamıyorum.
  • Pascal'ın Nihat'ı dövmesinin asıl sebebi kızlar değil, Derya'ya ve ailesine ettiği küfürlerdir.Kızlara kaşar demesi olayı fitilini ateşlemiştir..

İyi de yapmıştır döverek.Candır , kandır Pascal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMaJestel

Pascal'ın Nihat'ı dövmesinin asıl sebebi kızlar değil, Derya'ya ve ailesine ettiği küfürlerdir.Kızlara kaşar demesi olayı fitilini ateşlemiştir..

İyi de yapmıştır döverek.Candır , kandır Pascal...

Pascal kızların arkasına saklanıyor demiş biri ona sadece gülerim
  • Dün kimse elenmedi değil mi?Bugün olacak sanırım.
    Herkes yarışmayı bırakıp kavgaya odaklanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Dün kimse elenmedi değil mi?Bugün olacak sanırım.
    Herkes yarışmayı bırakıp kavgaya odaklanmış.

Evet.Asena bayıldığı içn.
  • Pascal'in elenmesine çok sevindim, adam bizim ülkede meşhur oldu kendi ülkesine gitse ac gezer belki. Çok iyi oldu elenmesi onun katılması bile hataydı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: zekicalik

Hiç kimse kusura bakmasın ama elin eski topçu Fransız herifi gelip benim ülkemin insanını dövemez oradaki herkes Nihat'ı dövebilir ama o dövemez kimdir nedir ki ya sanki Nihat Doğandan çok mu farklı çok mu üstün daha çok mu adam Nihat Doğan ne ise bu hareketten sonra artık Nihat Doğan kadar bile değildir program bitince beni bekle nedir ya adam gençliğine döndü fransaya mahalle aralarındaki hallerini hatırladı herhalde hemde bir de Ebru Destan içinse bu hava bu tavırlar valla gelmesin bir daha buraya o karı içinse bunlar hayatında kadın görmemiş derim dediğim gibi Nihat Doğan adam değilse Pascal hiç adam değildir benim yarışmamda benim kanalımda benim insanlarımın olduğu yerde fransanın arka sokaklarından çıkmış bir topçu bozuntusu el kaldıramaz tutmasalar ne yapıcak öldürecek mi Nihatı nedir lan bu kadar kin öfke sinir ormanın orada geceleyin bir şey mi yaptı bu kadar kuyruk acısı o zaman Derya ne yapsın adama dümdüz gitmiş sana ne oluyor şeyimin topçusu bizim milletimizde adam değil ki senin gibi ''hiçleri'' yıldız yapıp oarasını burasını kaldırıyorlar benim ülkemden ekmek yiyen benim milletimin her ferdine saygılı olmak zorunda son olarak bu herifi gaza getiren dolduran o karılar varya ne diyeyim ne oldukları belli bile değil ibrahimin artığı erkek gibi duruyormuş sevgilinden tokatları yerken nasıl duruyordun şeyimin dansözü...

Aynen katılıyorum. Ortada doğru dürüst bir şey yokken bu kadar vahşileşme nedir, ne oldu insanlık suçu mu var ortada böyle saldırganlaşıyor Pascal, resmen küfür ediyor, tehdit ediyor. O anda elenmesi lazım zaten. Altı üstü adada yaşıyorsunuz, ölüm-kalım mücadelesi yok ortada. Pascal futbol bilgisinin yanında kafasını da geliştirseydi, Beşiktaş'ta da daha uzun süre oynardı.

kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 06 AMT 71

Pascal'in elenmesine çok sevindim, adam bizim ülkede meşhur oldu kendi ülkesine gitse ac gezer belki. Çok iyi oldu elenmesi onun katılması bile hataydı bence.

Paris Saint Germain ve Marsilya'da oynayan Nouma'dan mı bahsediyoruz.Aç gezer
  • Pascal için şunları düşünüyorum.. :

quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

bencede.. Adam takımdan atıldı zaten.. Onu geçtim adam türkleri seviyorum der tabi.. Bir şey yapmadan para kazanıyor. Fransada kazanamaz. Bir işlevi yok. Sanatçı mı ? Hayır. Müzisyen mi ? Hayır. Hiç bir işlevi yok. O yüzden türkleri seviyorum deyip program başına binlerce lira alıyor
  • Şimdi Pazar Sürprizinde gösterdiler acunn.com da olan videoyu, akşam ki bölümde gösterilecekmiş, ayırmamışlar 2.kavgada
  • Tanerin beyaz showda bahsettiği video. 3 zenci ile rap söylüyor.
    Girne Amerikan Üniversitesi 2008 Bahar Şenlikleri

http://www.youtube.com/watch?v=V5SdC9-xyno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadle -- 8 Mayıs 2011; 11:50:44 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.