Asena'nın sağlıymış da, o daha önemliymiş de miş mış da mış mış. Acun'un anasından girdim sülalesine uzanıp yeniden Acun'a döndüm küfretmediğim adam kalmadı. Zaten çok seviliyordun, şimdi dünya tatlısı oldun, herkes anana bacına şükran yağdırıyor şu an Tv karşısında. Bravo Acun.
Ebru destanda tam kahpe valla.Ortalığı karıştırıyor sonra geçip alıyor.Tam dayaklık.
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
Orijinalden alıntı: KRL11
Pascal tam mal.Gazetecilerin geldiği gün olay çıkarmış reklamcı işte görün adamın gerçek yüzünü.
Neden Pascal'a bu kadar düşmansın anlamadım. Daha olayı tam olarak izlemedik bile neyin ne olduğunu gözlerimizle görelim öyle yorumlayalım
O olay olmasa bile gözümde aynı.Ne olduğunu göremiyor musun,bildiğimiz çakal adam.Kadınların arkasına geçiyor yalakalık yapıyor.Asenayla 2si tam dayaklık.Çok iticiler.
22 yaşındayım bugüne kadar Nihat kadar garip bir adama rastlamadım , Allah uzak tutsun böyle adamlardan beni..
Nouma inşallah sağlam 1 tane geçirmiştim ND ' ye. Konuşması serileşir belki o zaman. Herşey iyide tek tek konuşuyor adam deli ediyor dinlerken.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
Pascal tam mal.Gazetecilerin geldiği gün olay çıkarmış reklamcı işte görün adamın gerçek yüzünü.
Neden Pascal'a bu kadar düşmansın anlamadım. Daha olayı tam olarak izlemedik bile neyin ne olduğunu gözlerimizle görelim öyle yorumlayalım
O olay olmasa bile gözümde aynı.Ne olduğunu göremiyor musun,bildiğimiz çakal adam.Kadınların arkasına geçiyor yalakalık yapıyor.Asenayla 2si tam dayaklık.Çok iticiler.
Asena ve diğerlerinin arkasına saklanıyor gibi gözüküyor ama Taner-Nihat birlikte olunca adamda kendini sağlama almak için böyle bir yol izliyor sanırım.Neyse onları tutmuyor, sevmiyor olabilirsin sadece biraz fazla sinirlisin gibi geldi.
Şu nihatı nr kadar dönek olduğunu herkes gördü koçum pascal inşallah sağlam vurmuşsunudur bi tane
quote:
nihat çenesini tutup gazetecilerin gitmesini bekleseymiş ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
22 yaşındayım bugüne kadar Nihat kadar garip bir adama rastlamadım , Allah uzak tutsun böyle adamlardan beni..
Aynen aynen düşman başına.
Ben ikisini de sevmiyorum. Pascal her an arıza çıkarmak için yer arıyor gibi. Nihat'ın da Taner'le yan yana gelmesindeki tek maksat Taner'in de kendisi gibi uyumsuz biri olması ve de reytinginin yüksek olması. Yanında durur onun tarafında görünürsem Taner gibi beni de severler diye düşünüyor bence. Onunlayken çok yapmacık hareketleri.
Son reklamdan sonrasını kaçırdım
Şu Ebru Destan kadar yılan karı görmedim. Hele şu Asena yı kadın sınıfına koyanın ben....
ya dikkat ettinizmi nihatta karakter diye birşey yok yaw adam kavga ediyor 2 dk sonra bi bakıyom sarılıyor çak beşlik falan olamaz boyle birşey ya
Nihat Asena'yı okşuyordu yerde özür dilerim dedi yaptıklarım için ne iş?
Hiç kimse kusura bakmasın ama elin eski topçu Fransız herifi gelip benim ülkemin insanını dövemez oradaki herkes Nihat'ı dövebilir ama o dövemez kimdir nedir ki ya sanki Nihat Doğandan çok mu farklı çok mu üstün daha çok mu adam Nihat Doğan ne ise bu hareketten sonra artık Nihat Doğan kadar bile değildir program bitince beni bekle nedir ya adam gençliğine döndü fransaya mahalle aralarındaki hallerini hatırladı herhalde hemde bir de Ebru Destan içinse bu hava bu tavırlar valla gelmesin bir daha buraya o karı içinse bunlar hayatında kadın görmemiş derim dediğim gibi Nihat Doğan adam değilse Pascal hiç adam değildir benim yarışmamda benim kanalımda benim insanlarımın olduğu yerde fransanın arka sokaklarından çıkmış bir topçu bozuntusu el kaldıramaz tutmasalar ne yapıcak öldürecek mi Nihatı nedir lan bu kadar kin öfke sinir ormanın orada geceleyin bir şey mi yaptı bu kadar kuyruk acısı o zaman Derya ne yapsın adama dümdüz gitmiş sana ne oluyor şeyimin topçusu bizim milletimizde adam değil ki senin gibi ''hiçleri'' yıldız yapıp oarasını burasını kaldırıyorlar benim ülkemden ekmek yiyen benim milletimin her ferdine saygılı olmak zorunda son olarak bu herifi gaza getiren dolduran o karılar varya ne diyeyim ne oldukları belli bile değil ibrahimin artığı erkek gibi duruyormuş sevgilinden tokatları yerken nasıl duruyordun şeyimin dansözü...
Pascal'a öyle bir gaz vermişler ki, adama öldür deseler öldürecek o derece. Yine başrolde kadınlar var.
paskal nihat kavgası acayip olacak ohh reyting haa
"Hiç kimse kusura bakmasın ama elin eski topçu Fransız herifi gelip benim ülkemin insanını dövemez oradaki herkes Nihat'ı dövebilir ama o dövemez kimdir nedir ki ya sanki Nihat Doğandan çok mu farklı çok mu üstün daha çok mu adam"