Şimdi Ara

Survey sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
22.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir program indirmem gerekiyor fakat site indirmek için 5 tane reklam sunuyor tıklayın diyor tıklıyorum 5'ide ücretli reklamlar işte 3tl ver 10tl kazan falan saçma sapan reklamlar bu yüzden bir türlü download edemiyorum bir arkadaşım nasıl yapıyor bilmiyorum ama indirebiliyor 2-3 link vermiştim böyle surveyli indirdi fakat 2-3 gündür ortalıkta yok
    bende uğraşıyorum ama bir türlü indiremedim.

ahada böyle
     Survey sorunu

Nedir bu reklamları geçmenin çözümü bilen varmı?

• beyler konuyu upluyorum çözüm bulmak adına yukarı
  • bir kez daha yukarı
  • Oradaki seçeneklerden biri seçersin bir miktar paranı alırlar ama eline birşey geçmez bir kere denedim aynen öyle oldu.Kısaca dolandırıcılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Oradaki seçeneklerden biri seçersin bir miktar paranı alırlar ama eline birşey geçmez bir kere denedim aynen öyle oldu.Kısaca dolandırıcılar.

hocam biliyorum zaten bu reklamlardaki amaç paranı almak fakat benim arkadaşım bir şekil para vermeden bu reklamları geçip indirebiliyor bir kaç gündür ulaşamıyorum bu yüzden
    konu açtım nasıl geçilir bu reklamlar nasıl indirilir dosya.
  • Hocam simdi bu tarz siteler ile turkiyenin reklamlari pek uymuyor. Sen buradan dosya indirmek istiyorsan yapabilecegin tek sey amerika'nin proksisini kullanip girmek. Bu sekilde cevaplayabilecegin burger king, pepsi, starbucks anketi falan gelir. Yapabilecegin budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso.

bir kez daha yukarı

Arkadaşından öğrenince pm at

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dns Probe started sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Modem log da warning
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Hocam simdi bu tarz siteler ile turkiyenin reklamlari pek uymuyor. Sen buradan dosya indirmek istiyorsan yapabilecegin tek sey amerika'nin proksisini kullanip girmek. Bu sekilde cevaplayabilecegin burger king, pepsi, starbucks anketi falan gelir. Yapabilecegin budur.

hocam amerikada yaşıyorum normalde oradaki netimdede aynı linki indirmeye çalıştım reklamlar yine aynı işte iphone kazandınız tarzı reklamlar
    şuan türkiyedeyim proxy ile denedim dediğim gibi reklamlar iphone kazandınız tarzı sonuç 0
  • yukarı
  • quote:

quote:

Hocam simdi bu tarz siteler ile turkiyenin reklamlari pek uymuyor. Sen buradan dosya indirmek istiyorsan yapabilecegin tek sey amerika'nin proksisini kullanip girmek. Bu sekilde cevaplayabilecegin burger king, pepsi, starbucks anketi falan gelir. Yapabilecegin budur.

hocam amerikada yaşıyorum normalde oradaki netimdede aynı linki indirmeye çalıştım reklamlar yine aynı işte iphone kazandınız tarzı reklamlar
    şuan türkiyedeyim proxy ile denedim dediğim gibi reklamlar iphone kazandınız tarzı sonuç 0

Site turk sitesi mi?

• quote:

quote:

quote:

Site turk sitesi mi?

değil hocam yabancı

• konu yukarı
  • cok gereksiz bir uygulama cidden bende telefonuma indirdim 15 tane ankete cevap verdim herhalde 0.55 $ yapti dusun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

cok gereksiz bir uygulama cidden bende telefonuma indirdim 15 tane ankete cevap verdim herhalde 0.55 $ yapti dusun yani

dostum sorma ya bi arkadaşım nasıl yapıyor bilmiyorum ama geçiyor bir şekilde bunları indiriyor dosyayı ona bi ulaşabilsem
  • yukarı
  • proxy ile amerikadan giriş yap siteye. ayrıca 4-5 farklı seçenek olması lazım. onlarda sadece 1 tanesi anket oluyor genelde ve kişisel bilgilerinizi soruyor. bunu seçip kişisel bilgileri sallayın. sadece zip codu mantıklı sallayın adres ile birlikte. internetten amerikanın zip kodlarını bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkır

proxy ile amerikadan giriş yap siteye. ayrıca 4-5 farklı seçenek olması lazım. onlarda sadece 1 tanesi anket oluyor genelde ve kişisel bilgilerinizi soruyor. bunu seçip kişisel bilgileri sallayın. sadece zip codu mantıklı sallayın adres ile birlikte. internetten amerikanın zip kodlarını bulabilirsin.

Telden nasil ypcaz?

• yukarı yukarı
  • yardım edecek biri yok mu nasıl iner bu şey??
  • bir kez daha yukarı belki yardım eden çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.