Şimdi Ara

Şu an sorun yaşayanlar var mı ? Waiting for Underlying Connection(WAN ETHoA - Down)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İst/Beylikduzu Ciddi bir ağırlaşma var google,youtube ve bir çok site yavaşlamış,ps4 oyun server'larınada bağlanamıyorum. Modem ara yüzünün en ustunde "Waiting for Underlying Connection(WAN ETHoA - Down)" yazıyor (bağlantı kurulması bekleniyor) turuncu renkte. Önceden ne yazdığını hatırlamıyorum sanırım connected yazıyordu ve yazının yeşil olduğundan eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 11 Eylül 2014; 16:48:28 >

• Evet, bende de sorun var. Düzelir birazdan sanırım. DNS değiştim/kaldırdım ama düzelmedi.
  • İstanbul Ataşehir. Aynı şekilde sorun var.
  • İnternetimiz zaten yeteri kadar kötü ve limitli olası bir masraflı altyapı sorunu oluştuysa yandık valla. İnternet konusunda resmen işkence görüyoruz ya. Arkadaşlar sizde de modem ara yüzünde "bağlantı kurulması bekleniyor" yazıyor mu ? Bu sorunu daha önce yaşayanlar ve çok uzun bir süre düzeltememiş olanları duymuştum şimdi başıma gelince moralim bozuldu. Umarım farklı ve genel bir durumdur. Bu arada modem pirelli eski antenli mavi-siyah olanlardan 2009'dan beri kullanıyorum bugüne kadar hiç böyle bir sorun yaşamamıştım
  • Yurtdışı çıkışlarında sorun var heralde. Türk altyapılı sitelerde sorun yok.
  • Bende de sorun var. Yurt dışı aşırı yavaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı Kurulması Bekleniyor (WAN ETHoA - Pasif)

google youtube vs sıkıntılı bende de. internet hızım 25mbit gösteriyor speedtest'te. dns değiştirdim ettim ama yok. genel bir problem varmış demek ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet hala sürüyor Bağlantı kurulması bekleniyor. Server üzerinden oynanan bir oyun oynuyorum kısa süreli aralıklarla disconnect oluyor, browser'da ağırlık dışında sorun yokta oyunlar anlık git geller veya sinyal yetersizliğinden dolayı oynanmıyor
  • Sorun duzelmeyince müşteri hizmetlerini aradım. İstanbul genelinde sorun var dedi robot

• üsküdar sorun devam etmekte!!!
  • Bende de sorun var. Youtube rezalet.
  • sorun devam ediyor. youtube özellikle işkence. 70 lira para almayı biliyorlar.
  • youtubeden bir türlü şarkı dinlyemedim günümü zehir ettiler ve aynen devam etmekte şuan
  • Sorun sadece istanbul ve sol da mi ?

Ttnet+ankara youtube yag gibi akiyor

• bende de hala ayni. Dün geceden beridir bir yavaslik var özellikle bugün cok patlak verdi. Youtube,bazi siteler acayip yavas google yazdigimda adres satirina blank page diyor bir muddet sonra geliyor youtube ise tam felaket 144p ile aciyor onda bile donma yapiyor :/ girerkende 1 dkyi fln buluyor. Beylerbeyi
    speedtest'de ise baglanti hizi 7mb upload ise 0.98 diyor ama tik yok.
  • sorun bende de var. normalde google ın ping i max 50-60 ms iken şimdi 3600ms leri görüyorum. acayip bi yavaşlama var dün geceden beri
  • ping -t youtube.com
    Reply from 173.194.39.197: bytes=32 time=14ms TTL=52
    Reply from 173.194.39.197: bytes=32 time=14ms TTL=52

limite takıldım galiba ama yine de 720p izleyebiliyorum youtube dan takılmıyor sol fiber kullanıyorum
  • Sabah ben de farkettim. Google servisleri inanılmaz yavaştı. Ama ne hikmetse zenmate ile her şey düzgün çalışıyordu!
  • Sorun bende devam ediyor,henüz bir gelişme yok.
  • Internet tamamen yok. Suan mahallede pek cok kisi ayni durumda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.