Şimdi Ara

Sürükleyici roman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 ay önce kitap okumaya baslamıstım, uzun sürmedi 3 kitap okudum kaldı öyle. cesur yeni dünyanıb 1/3ünü okumam son oldu.halbuki konusuna ilgiliydim de.

iki hafta önce arkadas ısrarı ile bozkurtlara basladım. 480 sayfa su gibi akıp gecti. kitabı okumaya devam ediyorum. alıskanlık edinebilmem icin kitap önerebilir misiniz?

aradıgım özellikler sürükleyicilik ve sadelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kitap uzundur ama sürükleyicidir
    Rüzgarın Adı
  • Tüm grange ve orwell kitapları

• Sevdiğin tür ne bilmiyorum ben polisiye sevmeme rağmen Uçurtma Avcısı gayet güzel kitaptı tavsiye ederim

• Beyazıt Akman'ın 2 kitabı var hocam onlara bak istersen.
    Vladimir Bartol - fedailerin kalesi alamut

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Tüm grange ve orwell kitapları

hocam 1984e baslamak istiyordum fakat cesur yeni dünya ile cok benzer oldugu söyleniyor. o da sıkacaktır muhtemelen. sizin özellikle su kitabını oku diyebileceginiz kitabı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithelien

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Tüm grange ve orwell kitapları

hocam 1984e baslamak istiyordum fakat cesur yeni dünya ile cok benzer oldugu söyleniyor. o da sıkacaktır muhtemelen. sizin özellikle su kitabını oku diyebileceginiz kitabı var mı?

orwell'ın kitapları sürükleyicilik üzerine kurulu değildir fakat mükemmeldir.
    grange'ın kitapları ise hem sürükleyici hem mükemmeldir bazı eserleri ileride klasik dahi olabilir.
    en sevdiğim kitapları ise kızıl nehirler ve leyleklerin uçuşu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitoloji için kitap önerisi?
    11 yıl önce açıldı
    Tarihi roman önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serdar Özkan- kayıp gül
    Paulho coelho- simyacı
    Şeker portakalı, sol ayağım,
    Ahmet Ümit- İstanbul hatırası
    Sabahattin Ali - kürk mantolu Madonna
    Andrea busfield- milyonlarca gölgenin altında

Bunlar benim okurken çokçabuk biyirdiğim akıcı kitaplar,bence bi kaçını okuyabilirsin

• dan brown(macera)- grange(polisiye)-john verdon(polisiye)-george orwell(distopya)-stephen king(korku-gerilim)-Khaled Hosseini(dram)

bu yazarların bütün kitapları çok sürükleyici bence hangi tür seveceğini bilmediğimden farklı türlerde aklıma gelenleri yazdım bunların haricinde seri kitap istersen açlık oyunları- kral katili güncesi- taht oyunları ve yüzüklerin efendisi gibi serilerede başlıyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 3 Mayıs 2015; 15:50:23 >
  • Ahmet Ümit- Bab-ı Esrar
    Peyami Safa- Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
    Dosoyevski-Suç ve Ceza
    Elif Şafak-Aşk (Bab-ı Esrar ile aynı konuyu anlatıyor)
    Bir Psikiyatristin Gizli Defteri- Gary Small
    Acımak-Reşat Nuri Güntekin
    Çalıkuşu- Reşat Nuri Güntekin
    Bir İdam Mahkumunun Son Günü- Victor Hugo
  • Millennium 3 lemesini okumani öneririm.

• Tess Gerritsen
    Jean Christophé Grange
    Stephen King
    Bu yazarların kitaplarının çoğunu bir solukta bitirdim. Tavsiye ederim.
  • Andy weir'in ''Marslı'' kitabı çok iyi . Daha bitirmedim yarısındayım . kitap 350 küsur sayfa . marsta öldü zannedilip terkedilen bir astronotun kurtuluş günlüğünü anlatıyor. Çok sürükleyici buldum şahsen.

• Bozkurtlar hocam aşırı akıcıdır milli duyguların kuvvetliyse bir hayli seversin zaten . Üstte arkadaş bahsetmiş Beyazıt Akman kitapları çok iyi film tadında . Onun dışında ben hakan Günday hayranıyım ama sever misiniz bilemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Tess Gerritsen
    Jean Christophé Grange
    Stephen King

Grange'i yeni duydum ancak Gerritsen ve Stephan King mukemmeldir gercekten. Kitap elimden dusmesin diyenler icin birebirdir bu yazarlar. Su sira ara verdim cunku gercekten kurgulari, usluplari alip goturuyor insani. Ne ara bitti diye dusunduruyor. Yazin kalan kitaplari da bitirip yan yana dizerim artik Bu iki yazarin yaninda yer aliyorsa eger, Grange de iyidir diye dusunuyorum. Bir bakalim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

quote:

Tess Gerritsen
    Jean Christophé Grange
    Stephen King

Grange'i yeni duydum ancak Gerritsen ve Stephan King mukemmeldir gercekten. Kitap elimden dusmesin diyenler icin birebirdir bu yazarlar. Su sira ara verdim cunku gercekten kurgulari, usluplari alip goturuyor insani. Ne ara bitti diye dusunduruyor. Yazin kalan kitaplari da bitirip yan yana dizerim artik Bu iki yazarin yaninda yer aliyorsa eger, Grange de iyidir diye dusunuyorum. Bir bakalim..

Bana güven dostum bu iki yazarın arasına girebilecek kadar iyi bir yazar. Hatta Tess Gerritsenden daha iyi diye düşünüyorum. Biran önce okumaya başlamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

quote:

Tess Gerritsen
    Jean Christophé Grange
    Stephen King

Bu yazarları tanıyıp grange i tanımamak ayıptır. Bana göre en iyi modern polisiye yazarı, hatta en iyi yazarlardan biri bence

• Dan brown kitaplarını önerebilirim. Su gibi geçip gidiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.