Bluetooth Kulaklık Önerisi
Hız sorunu ve Iss Önerisi
Arkadaşlar selamlar, yıllardır kullandığım Türk Telekom aboneliğini aylar önce iptal edip TurkNet'e geçtim. Fakat aylardır bir saniye bile TurkNet'in vermiş olduğu hızı tam olarak, hatta bırakın tam olarak almayı yarısına bile yaklaşacak kadar alamadım. Yeni bir bilgisayar topladık, oyun indirmeye çalışıyoruz günler sürüyor. Evde aynı anda Netflix izleyip Online oyun oynayamıyoruz artık. Sürekli problemler göstermeye başladı. Buraya birkaç farklı sağlayıcıdan aldığım anlık görüntüleri atacağım ve sizden hangi sağlayıcıya geçmem konusunda yardımcı olmanızı veya yapabileceğim bir şey var mı o konuda bilgilendirmenizi istiyorum. Bu süreçte TurkNet'i çok defa aradım, her seferinde aynı şeyi söyledim hız alamıyorum diye onlar da açıkçası ilgili konuşmadılar hiç. Eve ekip geldi, hiçbir şey yapmadan geri gitti. Eski modemi değiştirip bu resmini attığım modemi satın aldım yine hiçbir şey değişmedi.
Modemimin markası, Gibir Net altyapı sorgulama görüntüsü, Comnet altyapı sorgulama görüntüsü, Netspeed altyapı sorgulama görüntüsü, Millenicom altyapı sorgulama görüntüsü ektedir. Son olarak TurkNet'in bana adresimde kullanmayı vadettiği hızı ve kendi internet hızımı buraya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Artık sinir krizi geçirme noktasına gelmiş bulunmaktayım. Bulunduğum yer öyle mahalle arası falan değil. İzmit'in göbeğindeyim. Tramvay durağı, devlet hastanesi, adliye, valilik gibi yerler evimden yürüyerek birkaç dakika mesafede.
Sistem toplama konusunda yardım
|
Sistem toplama konusunda yardım.
|
Sıvı Soğutma Önerisi
Selamlar. Sistemimde; R5600X, Evga RTX 3070 Ultra, 2K 144hz Monitör, 16GB Ram ve Msi B550 Gaming Edge Wifi anakart bulunuyor. Tek türden bir oyun oynanmayacak. Başımı ağrıtmayacak güzel sıvı soğutma bakıyorum. Önerileriniz ve sebeplerini söylerseniz memnun olurum. Şimdiye kadar Arctic Liquid 2 360, Silverstone PF 360 ve Galahad 360 modellerini buldum.
10.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi
Merhabalar, daha önce en son 2014 yılında kendime bir bilgisayar toplamıştım. Hala kullanıyorum ama bazı oyunlarda yetersiz kalıyor. Bu sebeple en fazla 10.000 TL bütçe ayırıp yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Monitör olmayacak bu sistemin içerisinde. Birbiriyle uyumlu çalışabilecek, darboğaz vs gibi sorunlar çıkartmayacak bir tavsiyede bulunan olursa sevinirim. İnventus, itopya, sinerji, incehesap vs gibi sitelerden de hazır sistem önerilerine açığım.
HDD yerin SSD
|
Satın alma hakkında
|
Bilgisayar Toplama
|
Adolf Hitler Üzerine
|
İlgi Alanları: Kitap, dizi, film
Fakirlik yemeksiz geçirilen bir gece değildir, fakirlik "düşünmeden" geçirilen bir gecedir. |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 928
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.021 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap