Sadece suriliye değil aslında. Ülkedeki tüm yabancılar, Türk milletine göre bedavaya yaşıyor. M.Turgay Şimşektwitter “Bir Suriyeli 2011 model BMW 520D arabaya 342.000TL verip binebilirken sen aynı arabaya 1.345.000TL verip binmek zorundasın.
Devlet vatandaşından ekstra MTV alacağına, vergi artışı yapacağına bu vergiden muaf MA-MZ plaka aralığındaki araçlarda vergi uygulamasına gitmeli.…” https://twitter.com/m_turgaysimsek/status/1678288898047238147?s=20 |
Suriyeliye 342.000TL Türk'e 1.345.000TL
-
-
Aradaki 1.003.000₺ fark Anadolu irfanının oy tercihi eseri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Temmuz 2023; 20:3:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Yeni değil ki maalesef 52
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Necip Arab Milleti için az bile yapıyoruz. Onalr rahat etsin ki ahirette torpil pardon şefaat edilsin.
Bu başkanı rehber edinmek gerek. Cennete gidicez 52 i doğru yolda
tvemyoutube_____________________________________________ TVEM'İ İZLEMEK İÇİN; Teledünya 46. Kanal'ı açmanız veya http://canli.tvem.com.tr adresine tıklamanız yeterli. Program tekrarları ve daha fazlası için; www.tvem.com.trhttps://www.youtube.com/watch?v=50sJ2V6qNvM&feature=youtu.be
Konuda eksik ve yanlış bilgi dolu gene... Birileri gene bilmeden sadece yüzde 52 muhabbeti yapmaya gelmiş.
Geçici koruma statüsü ile gelen birisi Türkiye'de ev alamaz araba alamaz taşınmaz alamaz. Yani işin özü resmi olarak bir Suriyeli sığınmacı bizim ülkede araba alamaz. ( Vatandaşlık almış ise veya evlenme durumunda flan alabilir. )
Bu söz konusu MA MZ plakalı araçlar muhabbetide. Yabancıların yurtdışından getirdikleri ve Türkiye'de satamadıkları kendi kullandıkları araçlar. Ancak gene kendisi gibi yabancı birisine satabilir. O araçlar Türkiye'den alınan araçlar değil. Zaten yurtdışı aracı sadece Türkiye'de kullanma izni veriyorlar bir miktar para alınıp özel plaka verilerek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Temmuz 2023; 20:33:10 > -
Sokakta ma mb plaka şahin doğanlar var hala gelmişler yurtdışından gelen araba diyorlar. He öyle tabi. Kurye motoru bile bile var ma plaka.
Bir sürü de lüks araba dolu. Vergi veren enayiler biziz başkası vermiyor.
-
Bla bla bla.
Sonuç olarak elin suriyelisi ucuza araba alıyor.
Yaa siz iyimisiniz ? Suriyeli ile kafayı bozmuşunuz. Sabah akşam sırf millete nefret pompalamak için alenen yalanda söylemekten utanmıyorsunuz.
Alamaz diyorum sana Suriyeli Mülteci sığınmacı Türkiye'de araba ALAMAZ... Devir işlemi yapamaz resmi kurumlarda.
Siz neden yabancı deyince sadece kafanız Suriyeliye gidiyor ? O arabalar yabancıdan yabancıya satılıyor derken bu Almancı olur Rus olur Ukrayna'lı olur adamlar kendi arabasını getiriyor yurtdışından Türkiye'de gene sadece yabancıya satıyor olay sadece bu.
Zaten Almanya veya çoğu Avrupa ülkesinde 10-15 yaş üsttü arabalar 10-15 bin Euro bandında. 350-400 bin TL'den o civarlarda yapıyor. Adam kendi ülkesinde aldığı paralara gene yabancıya satıyor. İşi neresinden Suriye'ye veya Suriyelilere bağlıyorsunuz akıl alır gibi değil...
-
Ben mi bağlamışım başlığa bak.
Seni de anlamadım yabancı alır diyorsun. Suriyeli yerli mi ben de bunu anlamadım.
İnsanlara bağırıp çağıracağına anlamaya çalış çok seviyorsan evine al besle
Geçici koruma ile gelen sığınmacı mülteci olan veya kaçak giren birisi normal yolla gelen yabancıların sahip olduğu haklara SAHİP DEĞİLLER çoğu zaman. Pasaportu ile Türkiye'ye gelen burada tatil yapan veya burada yazlık alıp kalan burada çalışan çalışma izni veya eğitim için gelen birisi ile Suriyeli sığınmacı AYNI STATÜDE değil bunu anlayamıyor musunuz harbi ?
Bak ararken o ilanıda buldum Açıklama kısmını oku bakalım neymiş. Adamlar Almanya'dan gelmiş. Konu içersinde Suriyeli'nin S si bile yok. Geçici koruma statüsünde birisi notere gidip araç ALAMAZ ÜSTÜNE TÜRKİYE'de...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aciklamayi-oku-yabancidan-yabanciya-bmw-5-series-diesel-923995545/detay
-
Benim tanıdığım Suriyelilerin altında arabaları var. Binek de var ticari de 3 teker de
Kim senin tanıdığın Suriyeliler. Sen Suriyeli birini nerden tanıyorsun !
Vatandaşlık almadıysa oturma çalışma izni almadıysa ALAMAZ. Veya gayri resmi yollar ile araba başkasının üstünedir onlar sadece kullanıyordur. Resmi olarak alamazlar.
-
Mahalle suriyeli kaynıyor çarşıda mekanları var araba araba mal indiriyorlar
o anadolu irfanının allah belasını versin. gerçi yakın ama sabır kalmadı bizde.
o anadolu irfanı yüzünden ülke kaosa gidiyor az kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 10 Temmuz 2023; 23:3:19 > -
Her millet hak ettiği şekilde yönetilir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Suriyeden ma plaka araç getirsek sıkıntı olur mu?
Bu ülkede milletvekili MA plakalı süper spor araca binerken suriyeli dindaşlarımız tofaşa binmiş çok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aradaki 1.003.000₺ fark Anadolu irfanının oy tercihi eseri.
|
Bla bla bla. Sonuç olarak elin suriyelisi ucuza araba alıyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X