Şimdi Ara

Suriyeliler ücretsiz eğitim ve sağlık hizmetleri için eylem yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28523524.asp
    Biz sabahtan akşama kadar boşuna kendimizi yırtmıyoruz.Adamların canlarını kurtardıkları yetmiyormuş gibi ücretsiz eğitim felan istiyorlar.Dilimizi de bilmedikleri için,karton hazırlayıp dertlerini anlatıyorlar.Bunlarda 10 yıl içinde özerklik,ana dilde eğitim,çeşitli haklar ister deyince bize ama onlar bizim müslüman kardeşimiz diyorlar.Ülkenin içine ettiniz tebrik ederim.

• Adamlar zaten savaştan kaçıp buraya gelmişler. Ellerinde avuçlarında hiç bir şeyleri yok, onları sokakta ölüme terk edemeyiz. Onlara yardım edilmeli. Sırf onlar Müslüman diye yapmadıklarınızı bırakmadınız. Eğer farklı bir dinleri olsaydı el üstünde taşırdınız.
  • Bunları Antalya'dan çıkarmamışlar mıydı en son? Ne işi var ya elin suriyelisinin Antalyamda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralarında düzgün olanları ayrı tutarım, ama çoğu parazit gibiler, ileride ülkemizi zor zamanlar bekliyor.
  • Arkadaş, ben kapitalistim, liberteryenim, istemiyorum ben benim paralarımla başkalarının geçinmesini. Özelleştirin şu devlet okullarını ve devlet hastanelerini. Utanmazlara bak. Benim paralarımla eğitim alacaklar, sağlık hizmeti görecekler. Ben de asgari ücretli olarak elime geçen paranın %65'ini (ortalama olarak) devlete vereyim. Ne güzel sosyalizm be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Bunları Antalya'dan çıkarmamışlar mıydı en son? Ne işi var ya elin suriyelisinin Antalyamda?

Arap sevici iktidar mı çıkaracak bunları ?Aldı ülkeye,saldı ortaya.
  • Abi tamam savaştan kaçtılar tabi ki yardım edeceksin ama kendi vatandaşından da üstün tutmayacaksın. Suriyeli dükkan açıyor vergi yok. Sınavsız istediği üniversiteye giriyor. Ee? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları böyle mi yaşıyor ki sen bu kadar genişlik sağlıyorsun? 10 yıl sonra bunlarda geçmişte bizim dedelerimiz buraya yerleşmişti diyerek ülke toprağında hak iddia ederler tam olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 23 Mart 2015; 21:57:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkenin işsizi hastaneye gitmese dahi GSS primini ödüyor.Bunlar ücretsiz sağlık hizmeti istiyor.

http://www.muhabir.net/gundem/kac-milyon-suriyeli-turkiyede-kalacak-h4584.html

quote:

Kurtulmuş, "Suriyeliler misafir midir?" sorusunu ise şöyle cevapladı: "Maalesef ilk anda Suriyeli mülteciler konusuna, gelecekler ve birkaç ay sonra gidecekler diye bakılıyordu. Ama 3,5 senelik bu iç savaştan sonra kalıcı oldukları görülüyor. Şimdi bu Suriyeli mültecilerle ilgili Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın, Sağlık Bakanlığı'nın, Milli Eğitim Bakanlığı'nın, hepsinin olduğu koordinasyon toplantısında artık bunlar kalıcı ve bunların sorunlarını kalıcı olarak nasıl çözeriz meselesidir."

Numan Kurtulmuş'un bu açıklamasından sonra sesleri çıkacağı belliydi.Mülteciyi baş tacı edip,işsizliği patlatan hükümet bu rezilliğin sorumlusudur.

• Hocam sen kapitalisti de geçmişsin. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serbest piyasacıyım işte yav Viva free market
  • Liberteryenizme birazcık göz gezdirmiştim. Anladığım liberalizmin bir tık üstü oluyor ve negatif özgürlükçülük mü o tür bir şeyleri var. Ultra kapitalizm gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

Liberteryenizme birazcık göz gezdirmiştim. Anladığım liberalizmin bir tık üstü oluyor ve negatif özgürlükçülük mü o tür bir şeyleri var. Ultra kapitalizm gibi bir şey.

Liberalizmde devlet okulları, devlet hastanaleri gibi ve birkaç sosyal hizmet desteklenebilir. Fakat liberteryenizmde savunulmaz. Çünkü bireysel özgürlüğe karşıt bir durumdur. O kurumları işletmek için vergilere ihtiyaç duyulur ve verginin eş anlamı haraçtır. Mafyanın zorla aldığı paradır, zorunlu verdiğimiz paradır. O yüzden Suriyelilerin bu talebini desteklemiyorum. Zaten koca devlet için vergi yükü altında eziliyoruz, bir de Suriyeliler çıktı başımıza.

• Ya ülkeye almayacaksın
    yada aldıysan bu yapılanları doğru göreceksin ortası yok bunun
  • Zalim Esed bize bokmir

• Bulduğunu toplayacaksın bir araya. otobüslerle kamyonlarla, götürüp bırakacaksın suriyeye.

Biz aç karnımızı doyuramıyoruz birde bunlara bakıyoruz, oda yetmiyor ukraynaya 10 milyon dolar yardım ediyoruz. Ayranımız yok içmeye misali.
  • Abi defolun Antalyam'dan mahvettiniz inci gibi şehri her köprü başlarında parazit gibiler.

Adam canını kurtardığına sevinmiyor birde eğitim istiyor defol git kampta yaşa kamptan çıkaranda suç bunları.
  • Yüzsüzlükten öte bir şey bu artık.Defolup gitseler kurtulsak yeter be ülkeye alıyorsan toplucaksın hepsini kampa.İnsanların düzeninin içine ettiler.
  • Vee rahat gö.e batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Adamlar zaten savaştan kaçıp buraya gelmişler. Ellerinde avuçlarında hiç bir şeyleri yok, onları sokakta ölüme terk edemeyiz. Onlara yardım edilmeli. Sırf onlar Müslüman diye yapmadıklarınızı bırakmadınız. Eğer farklı bir dinleri olsaydı el üstünde taşırdınız.

Onlar Müslüman da bizim sokaklarda yatan, açlıktan ve soğuktan ölen vatandaşlarımız ateist mi? Karşı görüşün de bir dozu olur herşeye böyle körü körüne bağlanılmaz.

• Ulan bu işte bir terslik var bunu bizim yapmanız gerekirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.