Şimdi Ara

Suriyeliler PTT Önünde Yardım Kuyruğunda ( Nakit Para Kart-100 TL ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
782
Cevap
7
Favori
46.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    sen çalışarak 1300 onlar oturup dileniyorlar sonra 1500 de maaş alıyorlar
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Ya yemin ediyorim akillara ziyan kardesim babam yardim.etmese acim ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun sahini 4 gün uzaklaştırma almış, sebebi bu konu mu acaba?
  • Biz istediğimiz kadar konuşalım kimse duymayacak bizi yine birileri kaymak yerken birileri kuru ekmeğe talim edecek. Vekil maaşına tam kadro toplanıp %30 zam yaparken asgari ücrete gece yarısı 0.3 zamla geçiştiren ve yine bu sabah sigara ve alkole %27 zammı kapıdayken uyanıyorsak ne konuşsak boştur. Ben dükkan açıp kapısına gelen dilenciyi kovan suriyeli gördüm.
    Biz aynı durumda olsak kimse bize kapısını açmaz üstüne dört bir taraftan parça koparma peşine düşerler. Ve herşeyden önemlisi bize bunları yapanları başımıza kendimiz getiriyoruz suçlayacaksak kendimizi suçlamamamız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanes26 -- 1 Aralık 2016; 11:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemde bırakın asgari ücreti 500-600,-tl geçinmeye calışan varken, hiçbir geliri olmayan muhtaçlar varken Türk vatandaşlığı verilse de (ki ben bunları vatandaş olarak görmüyorum-biz birşey soylesek araplar şoyle boyle desek hemen ırkcılıkla suçlanırken siz gidin kendi aralarındaki konuşmaları bir duyun, esas ırkcı kimmiş görün her an seni beni arkadan vurmaya hazırlar nede olsa tarih de örnekleri çok) açık.
    Hastanede gözlerimin önünde adam 200 küsür lira ödeme istenince ne yapacağını nasıl ödeyeceğim diye caresiz kişiler gözümüm onüne geliyor, diğer yanda da bedava katkı payı bile ödemeden muayene olmuş doktorla tartışan bunlar gözümün önüne geliyor.

    Haram olsun, buna onay verenleri de güncel bir kelime ile; ..... Allah'a havale ediyorum.

    Ve halen bu ülkede kaçak Suriyeli ve kaçak Ermeni başta olmak üzere yasadışı yabancı çalıştıranlara da yazıklar olsun.....




  • Rezillikler ülkesi
    Yav kardesim senin kendi insanının yaşam kalitesi yerlerde sürünüyor
    Yöneteceğiniz ülkenin düzeni batsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç savaş ile devletlerarasi savaş arasındaki ayrım elma ile armut misali. Anlamsız bir kıyas oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukmusunuz beyler aylık 1500 lira kim kime veriyor, bu kadar saf olmayın.
    akpliler koyun evet ama siz onlardan da koyunsunuz.
    Biriniz uçurumdan atlasa peşinden hepiniz atlayacaksınız.
  • beyler burdan konusmakla olmuyor
    sayfalarca yazın duyan olmayacak
    gercekten ses cıkarmadıktan sonra duyan olmayacak
    sız sectınız bızde sızın yuzunuzden cekecegız ıste
    oy veren koyunlar 1300 alırken elın adamı savastan kacıp 1500e calısmadan yasıyor
    hak ettınız
  • askeri ucret degil hocam dogrusu asgari ücret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 1 Aralık 2016; 10:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timsah-16

    Çocukmusunuz beyler aylık 1500 lira kim kime veriyor, bu kadar saf olmayın.
    akpliler koyun evet ama siz onlardan da koyunsunuz.
    Biriniz uçurumdan atlasa peşinden hepiniz atlayacaksınız.

    Sorun para miktari degil cb cebimizden verioz dio nekadarsa artik 600 diyen var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl rezil bir ülkeyiz ben gerçekten hayret ediyorum, çalışanına 1300 TL'yi yeterli gören hiç bir iş yapmayan adamlara 1500 TL maaş dağıtıyor. Allah top yekün belalarını versin. Hakkım olan her kuruş haram zıkkım olsun.

    Ben her yıl bir maaşımı devlete ne için verdiğimi bilmiyorum ( Brüt maaşlılar anlar ), oradan veriyorum yetmiyor yiyecek içecek alıyorum veriyorum, gidiyorum araba alıyorum ( daha çok taze sıfır araç aldım ) arabanın ederinden fazlasını da devlete verdim, o kadar vergi vermeme rağmen doktora gidiyorum halen daha maaştan hizmet bedeli kesiliyor vs. liste uzayıp gidiyor. Verdiğim bu vergilerin karşılığında aldığım hizmet sıfıra yakın. Adamlar hiç bir b*k verdikleri yok benim verdiğim paradan sanırsın bana bir faydası var gibi beş beş para alıyorlar.

    Böyle hükümete de böyle yönetime de böyle muhalefete ... Sıkıldım yemin ederim sıkıldım bu ülkeden. Her gün daha b*k her gün daha kötü her gün daha karanlık her gün daha fazla mutsuz insan her gün daha çok sinirli insan. Yaşasın " YENİ TÜRKİYE " bravo.




  • Klasik boğazdan bağlama taktiği. Kendi vatandaşına bile çeşitli adlar altında gerek belediye gerek merkezi bütçeden nakti ve ayni ödemeye bağlayan ve böylece sürekli bağımlı hale getirerek nefer haline getiren bir sistem.
    Böyle bir bütçe varsa bunu insanların üreten haline getirilmesi için harcamak birilerinin işine gelmiyor. Balık tutmayı öğretmek yani.
    Haber doğruysa yazıklar olsun.
    Bu insanları plansız bir şekilde sözde yardım ediyoruz kandırması ile nüfusa boca etmek hem onlara hem bize zarardan başka bir şey değil.
    Muhalefet I de dahil öngörü den, feraset den uzak bir siyaset çi topluluğu ki halkının yüzde 60 70 I böyle bir toplum için çokda yadırganmamsı lazım .
    Biriside yazmış medya karamsarlık pompalıyor diye.. 15 yıllık Atatürk iktidarını acımasız ca elrştirebiliyoruz. Ama 14 yıllık bir başka iktidara aynen böyle olduğu gibi isim bile veremeden ancak ima ederek fikrimizi söyleyemiyoruz bile.... Hepimize yazık, 80 milyonun tamamına....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • haydarali34 kullanıcısına yanıt
    Adam kemalist degilmis zaten, bunu paylasmaktaki amac nedir?? Sizin akpnizin ici fetocu dolu zaten? Sizinkiler maske falanda degil, simdi cark ediyorlar tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    işim gereği sürekli Suriyeli afgan aıraklılar geliyor ev filan sormaya kira için dedikleri kiramızı valilik ödeyecek aylık kişi başı 600 küsür maaş var birde erkekleri özellikle bir işe koyuyor devlet, zaten sokaklarda kadınları hep dileniyor
  • Ben ikna oldum gerçekten 1.500 alıyorlar. PTT resmi ve bir oda dolusu arapça konuşan insan var, bu bana yeter. Küfür ve belayı buraya mı yazıp rahatlıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dt1907

    benim anlamadığım bunlardan askeri kadro kurulmalı kendi vatanlarını kurtalmalı suriyeliler. bunlardan bir asker kadrosu kurulmalı.100 bin kişilik cıkar ve fırat operasyonunda suriyeliler olsun bizim askerlerimiz şehit olmasın.kendi vatanlarını suriyeliler kurtarmalı.

    Akp kendi vatandasini cepheye surer hep.abd gibi siyasi zeka yok abd baska orgutleri kullanir bizimkiler sehit olucaksiniz der ve kendi adamini cepheye surer bu kadar basit anlasilmayacak bisi yok suriyedende turkiyeye iseyarar bisi kalacagini sanan simdiden avucunu yalasin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnybjk

    işim gereği sürekli Suriyeli afgan aıraklılar geliyor ev filan sormaya kira için dedikleri kiramızı valilik ödeyecek aylık kişi başı 600 küsür maaş var birde erkekleri özellikle bir işe koyuyor devlet, zaten sokaklarda kadınları hep dileniyor

    Ak kahramanlara bu cevap yeterde artar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kuyruk da burdan, kendi vatandaşın aç iken, vergilerele canına okurken, başka bir ülke vatandaşına bu şekilde sahip çıkıp yardım etmek, Dünya üzerinde göremeyeceğimiz bir olay

    Kilis’te, yardım kuruluşlarından nakdi yardım almak için ikametgah evrakı almak isteyen Suriyeliler Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne akın edince izdiham yaşandı.

    Yardım almak isteyen Suriyelilerin Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünden ikametgah evrakı istemesi üzerine izdiham yaşandı. İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden gelen polisler Suriyelileri sıraya koymakta zorluk çekerken, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne işlem yaptırmak için gelen Kilisliler, yoğunluk nedeniyle işlemlerini yaptıramadı. Kilisli vatandaşlar tepki göstererek, iki gündür işlemlerini yaptıramadıklarını, yetkililerin bu soruna el atması gerektiğini ifade ettiler. Suriyeliler ise soğukta saatlerdir beklediklerini, bir an önce ikametgah evrakının verilmesi gerektiğini ifade etti.
    http://www.milliyet.com.tr/nufus-mudurlugunde-suriyeli-gundem-2354188/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 1 Aralık 2016; 11:11:22 >




  • Türk vatandaşları 1300 tl ye sabahtan akşama kadar ayakta oturmadan çalılıyorlar. Bu vatanını satmış korkaklar yattıkları yerde 1.500 tl para kazanıyor. Bu nasıl adalet Allahım ? Avrupa 3 milyar euro verse onu ceplerine atacaklar, suriyelilerin parasınıda yine halkın vergisinden alıp ödeyecekler. Adam bunları akp ye oy vermesi için besliyor, yalandan tribünlere gaz verıp avrupaya gonderırız diyor nah gönderir.

    Bu arada mağazalarda çalışan işçiler öğlen yemekleri hariç oturmaları yasak. 9-10 saat boyunca ayakta duruyorlar lane tolsun böyle düzene. Allah kimseyi öyle işlerde çalıştırmaya mecbur etmesin kölelikten başka bir şey değil.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.