senin kürdi islamcılar mı kaynak oldu? iha siha bitti. artık tüm radar izlerini ruslar biliyorlar. radarda en ufak sinyalde indiriyorlar. batı da bunun farkında. onlar da farklı türlerde dronelar çıkarak farklı yansımalarla ilerlemeye çalışıyorlar ama nafile. özetle: Avrupa'nın damatına verdiği iha'ların modası geçti. |
Suriyede öso son 2 günde büyük bir ilerleme kaydetti ! ÖSO Halebin sehir merkezine girdi ! (2. sayfa)
-
-
Bu olaylardan benim korkum yarın öbürgün bunlar ilerler iler bakın bunlar cihatçı bunlar aşırı uç kafalar zaten deyip ABD destekli bir YPG operasyonu ile bunları temizleyip aaa bakın YPG aslında çok iyi insanalr bakın bunlar cihatçılarıda temizliyor bölgeyide kurtarıyor YPG düzgün insanalr bölgeyede faydası var flan deyip YPG-PYD'ye devlet kurdurma veya başlangıç olarak özerk bölge öz yönetim veya federasyon verelim flan muhabbetine girerse işimiz var.
Rusya'nın bölgede gücü zayıflıyor sanki. ( Veya bölgeden Rusya'da bıktı ben kendi işime bakayım artıkta diyebilir. ) İran desen kendi paçalarını toplayamıyor daha. İsrail tek başına fena yıprattı İran'ı.
Türkiye'de bu kadar ağır ekonomik sıkıntılar varken arkasında ABD desteği olan bir 100-150 bin milisi olduğu iddia edilen YPG ile kafa kafaya girer mi iç cephe buna müsade eder mi halk bu dar boğazda buna destek çıkarmı ekonomi kaldırır mı hep soru işaretleri bunlar.
Ama ABD destekli orada Suriye'de bir bölgesek kürt devleti kurmaya çalışacaklar gibi sonuna kadar...
-
Öso suriye de toprak arıyor ama hep esad tarafında neden pyd saldırmıyor? Pyd=abd abd esad gitsin istiyor
Öso ve yancıları da mı = Abd?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah
Tel Rıfat senelerdir orada çıban başı gibi duruyor gelene gidene saldırıyor oradaki teröristler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖSO değil
HTŞ operasyonu...
-
Gelen son haberlere göre ÖSO Halebin sehir merkezine kadar girmeyi basardi !
-
Az önce Halepde Pyd bölgesini ele gecirmisler.
-
Bir tarafta PKK'nın ateşkes talepleri diğer tarafta ÖSO'nun saldırısı, bir tarafta belediyelere kayyum diğer tarafta Apo ile DEM heyetinin görüşmesi. Bir de üstüne yeni anayasa tartışmaları. Ne oluyor ben anlamıyorum artık.
-
Özlemştik !
Türk bayrağı bir asır sonra Halep'te tekrar dalgalanmaya başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 29 Kasım 2024; 21:53:1 > -
Ne hikmet ise HTŞ IŞİD vs hiç biri İsrail'e saldırmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı forumlarda oralar 100 yıllar sonra tekrar türk olabillir diye endişe vari yorumlar var.
-
Halep'te Türk bayrağı dalgalanıyor.
Rahatsız olanlar damlar birazdan siyasal islamcılar diye küfür etmeye başlarlar.
-
Oktrolleri biraz daha kudurtalım
Türk beklenendir
İdlip halkı, Halep’in Esad’a bağlı şia şebbihalarından temizlemesini “Erdoğan ve Türkiye” tezehüratlarıyla kutladı.
-
Halep, Şam, Kerkük, Musul
Devlet Bahçeli’nin geçmişte yaptığı konuşma yeniden gündem oldu:
“Şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde; Misak-i Milli uyanacak!”
-
Osmanlıcı troller yine fetih rüyalarına dalmış. Toprakları büyüterek büyük ülke olunacağını zanneden dünya gerçeklerinden bihaber zavallılar.
-
Aha birisi gelmiş. Halep'te Türk bayrağı görünce deliye dönmüşler
Kendilerinin sattığı toprakları geri alıyoruz tabi katlanması zor bir durum onlar için.
O zaman onları delirtmeye devam..
Suriye Muhalif Güçleri: Birkaç saat içinde Halep askeri ve güvenlik açısından kontrol altına alınacak, ardından tüm şehrin özgürleştirildiği açıklanacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X