Şimdi Ara

SURİYE’YE ABD, İNGİLTERE VE FRANSA TARAFINDAN OPERASYON BAŞLATILDI. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
8
Favori
20.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malmısınız siz. Yine yılın tiyatrosu oynanıyor. Sizde burda keriz gibi birbirinizi yiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    onları da alırsak zaten resmi sayı olarak suriyenin yarısını ülkemize almış olacağız. 6-7 milyon yapıyor herhalde

    Ordu kursalar ülkeyi fethederler lan

    yazık yazık cennete vatana yazık.Bodrum'da sahilde yer peygahlamaya başlamışlardır şimdi.Yaz geliyor ya geçen seneki gibi bütün sahillerimizi doldurup milletin karısını kızını dikizlemeye başlarlar.

    ırkçı biri değildim taa ki şu insanlar ülkemize doluşana kadar.Ben hayatımda bu kadar görgüsüz ,cahil insanları gördüğümü hatırlamıyorum bunlarla tanışana kadar.Tez zamanda gitmeleri dileğiyle ne diyelim.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Çok doğru diyorsunuz hocam.O zavallı Suriyelilerin haline çok acıyorum ya. Düşünsenize Türkiye'ye kimyasal saldırı yaptılar diye yalan attıklarını ve saldırdıklarını.Ne kadar acı içinde kıvranırdık.Belki Suriye'den daha güçlü olduğumuz için karşılık verirdik ama nafile , Abd Türkiye'den kat kat güçlü. Bizi bitirip, haritadan silebilecek güce sahipler. Emperyalizm gerçekten çok kötü bir şey. Abd ye karşılık verebilecek en güçlü, cesur ülke Kuzey Kore, ikinci sırada Rusya, üçüncü sırada Çin ve İran diye gidiyor liste. Anti emperyalist olmak demek komünist olmak demek değil. Atatürk de anti emperyalisttir ve milliyetçidir.Ve hatta komünizm karşıtıdır.
    Benim anlamadığım Suriye'de milyonlarca masum insanı öldüren ve oranın rejimini değiştirip,petrol,para vs her şeyi yağmalayıp çalacak olan Abd'ye karşı dünyadan neden bir ses çıkmıyor.Bir de sağcı akp müslümanların katledilmesini neden onaylıyor.İnsanlar çok tuhaf şu dünyada.Anlamak mümkün değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

    Olayın Esad'ın şahsiyetiyle alakalı olduğunu sananlar var hala. Rusya'nın Akdeniz kıyısındaki müttefiğini devirmek için süren 7 yıllık savaş, Ukrayna'yı Avrupa'ya çekip Karadeniz hakimiyetini kısıtlamak da zaten tesadüf eseri yaşanan hadiseler. Neyse gecenin şu saati yazasım yok, takipteyiz bakalım Putin ne cevap verecek.
    Rusya'nın müttefiğini devirmek mi?

    Yanılıyorsunuz. BM'deki güçlü devletler el birliği ile Rusya'nın önünü açmaya devam ediyor. Abd, Nato, Ab Rusya ile çıkar ortaklığı olmasa Sovyetler'in yıkılması ile Rusya'yı doğmadan yüz parçaya bölebilirlerdi. İster Abd bombalasın ister Rusya her türlü Rusya'nın işine geliyor. Özellikle Abd'nin bombardımanı Suriye toplumu Rusya'ya daha fazla yakınlaştırıyor. Nato ülkelerinin Kırım'a ses çıkarmaması ile zaten Nato - Şangay arasındaki anlaşmaları - çıkar ortaklığını gözlemleyebilirsiniz.

    Suriye artık Rusya'nın müttefiği falan değil , bir ili.




  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    her zaman derim.



    sağcıların içinde gizli abd-israil sevgisi vardır.



    kanıtı:https://forum.donanimhaber.com/abd-50-milyon-dolarlik-fuzeleri-atesledi-suriye-de-isler-karisti--125366039



    bu bölümde abd tarafını tutan sağcılar azımsanmayacak derecede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğuk savaş başlamış kalın açıklamada bulundu gizlice tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    quote:

    Orijinalden alıntı: gmichael

    Hala kimyasalı amerikanın yada İsrail'in attığını söyleyen var. Yok amaç Suriye'yi parçalayıp İsrail'e vermekmis falan filan Amerika doğru olanı yapıyor o kimyasali Rusya yada esat rejimi attı

    Ooo amerikan severler gelmiş. Yıllardır ırakta kimyasal var atom bombası var diye ve kendinizi avuttunuz yetmedi mi?

    Alıntıları Göster
    esad kimyasal kullanamdı..11 eylülü ladin yaptı..amaaa..koca bir ama var..oda abd destekli bin ladin yaptı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper1391

    esad kimyasal kullanamdı..11 eylülü ladin yaptı..amaaa..koca bir ama var..oda abd destekli bin ladin yaptı..

    Alıntıları Göster
    ya yanlış kişiye alıntı yaptım..özür.. yavaş yazın yetişemiyoruz...




  • Kurtuluş Savaşı dönemlerinde milli mücadeleyi baltalamaya çalışanların çocukları 6. filoya secde etti. Onların çocukları da şimdi Abd'ye secde ediyor. Fıtrat değişmiyor cidden de. Dededen toruna hain ve emperyalist uşağı bunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya yakın zaman içerisinde pyd'yi vurabilir misilleme amaçlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolar ne durumda olacak pazartesi günü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece Miraç kandili münasebetiyle kahraman genç kadın ve erkek amerikan askerlerinin,siyonist İzrael askerlerinin olabilecek en az kayıpla Suriyedeki görevlerini tamamlayıp sağ salim ülkelerine dönebilmeleri için Yüce Allah'a dua ettim.Allah dualarımızı kabul etsin İnşaAllah.Aminnn!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiko miko -- 14 Nisan 2018; 16:27:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Theresa May: Amacımız Suriye yönetimini devirmek değil, kimyasal kapasitesini kısıtlamak. " yalancı kadına bak.Bu kadınlar böyle savaş meraklısı işte.Zorunlu askerlik yapan erkekleri savaştırırlar, sonra da feministler(erkek düşmanları) savaşların suçunu erkeklere atarlar.Hillary Clinton da seçilse Suriye'ye benzer bir hücumda bulunacağını açıklamıştı.Kadınlar erkeklerden fazla savaş yanlısı. Erkekler daha iyiler kadınlardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Haa anladım sen fakirlikten sevmiyorsun herkesi,her şeyi. Amerika'ya yalvar belki bilet parası alırlar
  • ulan erkeği kadını mı olur politikanın. tony blair kadın mıydı ?
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Sen demek istediğimi anlamamışsın.Ya da anlamak istememişsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 14 Nisan 2018; 16:32:41 >
  • Suriyeli Huriyeyi göreve çağırak
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Türkiye'yi sevmemeni anlarım da Abd yi sevmen, işgalci,faşist,emperyalist Abd yi sevmeni asla anlayamam.Sen şimdi masum insanların öldürülmesini mi destekliyorsun,Abd yi mi destekliyorsun? Bu nasıl yorumlar böyle?
  • Rusyada tırt çıktı , saldırı olursa karşılık veririz dememiş miydi Rusya noldu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross Thread

    Türkiye'yi sevmemeni anlarım da Abd yi sevmen, işgalci,faşist,emperyalist Abd yi sevmeni asla anlayamam.Sen şimdi masum insanların öldürülmesini mi destekliyorsun,Abd yi mi destekliyorsun? Bu nasıl yorumlar böyle?
    Ben Makyavelizm'i desteklemekteyim '' amaca ulaşmak için her türlü araca başvurmak mübahtır.'' bu demek değilki masum insanalr öldürülsün fakat zaten rusya ya ve iran a sırtını yaslamış bir ülke hükümeti dolaylı bir yoldan yapılan katliamlara sessiz kalmış olmuyormu ! ? Buna nediyorsun rusya iran suçluda onları dolaylı birşekilde desteklemek sevap mı

    Hangi ülke işgal yapmyıyor güllikgülistanlık sevapmı kasıyor türkiye vs ? Rusyası,abd'si her ülke bir politika izler osmanlının ve türkiyenin zamanında izlediği politikalar gibi.

    Milletleri tarihlerine göre yargılayacaksak türkiye'den başlayalım pek olumlu şeyler bulacağınızı sanmam birbirini öldüren komplolarla dolu bir ülke geçmişinden bahsediyoruz!. kardeş dediği insanların ölümünü izlediğinide biliyoruz ''boraltan köprü vakası'' vs. yani önce herkes kendi kara tarihine baksın ondan sonra büyük güçleri eleştirsin.

    Şuan bile türkiye nin büyük bölümü ayrışmış birbirine düşmanca duygular beslerken.
    sonra kendi büyüttükleri olan FETÖ terör örgütü nün masum insanalrı öldürmesi gibi başarısız bir ülke politikası ortada varken.


    Amerika cargrill firması olsun vs Türkiyeye tarım için verdiği traktörleri paraları, ingilterinin verdiği paralar ile türkiye ayaklanmışken. İmf den borç dilenilmişken. Türkiyeyi üfleyip söndürebileccek güce sahip ülkeler türkiyenin korkak ve barışçıl politikası sayesinde türkiyenin kuruluşunda ve sonrasında türkiye'ye vefalı yaklaşmışken


    How dare you speak like that about USA.

    bonus olarak:

    Atatürk bile avrupa'ya hayran olduğu için büyük ülkelerin güzelliklerini getirmeye çalışmadımı türkiyeye ? Şuan giydiğiniz kıyafetleri giyemezdiniz avrupaya düşman bir Atatürk olsaydı.

    Önce herkes kendi tarihine baksın. bırakın kim katilmiş kim dürüstmüş. Dürüst sevap kasmış ülke görmedim ben daha.Önce halkına dürüst eziyetsiz olsun bir ülke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 14 Nisan 2018; 17:15:13 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.