Şimdi Ara

Suriye Türkiyeyi tehdit etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.mynet.com/haber/dunya/esad-rejimi-de-turkiye-yi-tehdit-etti-butun-topraklari-alacagiz-4303654-1

Kürtlerin elinde olan topraklara bir şey söylemeyen Suriye hükümeti Türklerin aldığı 2 şehri çok görmüş anlaşılan bu nasıl iki yüzlülük la

Buda Suriye haritasıhttps://mideast.liveuamap.com/tr?savelanguage=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 31 Temmuz 2018; 19:33:10 >

• ülke onların ülkesi kimse de bisey diyemez. pkk'nın arkasında abd olduğu ve yapılan en ufak girişimde bile ağır karşılık verip onlarca suriye askerini oldurduğunu hatılatırım.
    orasının kuzey ırak gibi bir yapıya donuşeceği kesin gibi. keyfi bir durumdan ziyade ellerinden bir şey gelmiyor. rusya bile askeri kayıp verdi o bolgede ve fena halde tırstı abd'den.

turkiye ise rusya tarafından muhalefetin sindirilmesi için kullanılan bir piyon rolunde. ısıd bitirilene kadar gereken zamanı kazandılar. artık vakit idlip'nin geri alınması vakti. türkiye karşı koysa bile günün sonunda gözlem noktaları hariç idlip alınır ve sonrasında rusya arabuluculuğunda bu gözlem noktalarındaki askerler tahliye edilir veya oncesinde turkiye cekilir.

bir eset ısrarı nelere kadir görüyorsunuz. yazıklar olsun der susarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobEater

ülke onların ülkesi kimse de bisey diyemez. pkk'nın arkasında abd olduğu ve yapılan en ufak girişimde bile ağır karşılık verip onlarca suriye askerini oldurduğunu hatılatırım.
    orasının kuzey ırak gibi bir yapıya donuşeceği kesin gibi. keyfi bir durumdan ziyade ellerinden bir şey gelmiyor. rusya bile askeri kayıp verdi o bolgede ve fena halde tırstı abd'den.

turkiye ise rusya tarafından muhalefetin sindirilmesi için kullanılan bir piyon rolunde. ısıd bitirilene kadar gereken zamanı kazandılar. artık vakit idlip'nin geri alınması vakti. türkiye karşı koysa bile günün sonunda gözlem noktaları hariç idlip alınır ve sonrasında rusya arabuluculuğunda bu gözlem noktalarındaki askerler tahliye edilir veya oncesinde turkiye cekilir.

bir eset ısrarı nelere kadir görüyorsunuz. yazıklar olsun der susarım.
    Onlarin ulkesi felan kalmadi cerablus vs. Artik bizim oyle birsey olsaydi ptt gidip oraya sube acmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nexus can N kullanıcısına yanıt
    Nerede yaşıyorsun sen ? Hangi ülke ? Felsefe hocam kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Nerede yaşıyorsun sen ? Hangi ülke ? Felsefe hocam kim ?
    Özenmek mi lazim? Kendin Akil edemiyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Özenmek mi lazim? Kendin Akil edemiyormusun?

Alıntıları Göster
    Türkçe yazmayı öğren ve öyle cevap ver . Türkçe konuşmayanlar insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum da .
  • İçsavaş bittiğinde, ypg ile anlaşıldığında Türkiye paşa paşa dönecek şaşırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Türkçe yazmayı öğren ve öyle cevap ver . Türkçe konuşmayanlar insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum da .

Alıntıları Göster
    Yazi karakterimden dilinden sanane? Burasi valilik makamimi ayrica benle ugrasacagina git ulkendeki ingilizce ile karisik levhalari duzelt.

• Eğer orası türkiyenin olduysa tüm dünyaya ilan etsinler suriyede şuraları aldık sınırlarımıza ekledik diye bakalım nasıl tepkiler gelecek.
    Ya olacak iş var olmayacak iş var. Sen rusya mısın ki kuzey suriyeyi ilhak ettim diyebilesin.
  • Esad kendi kitlesini yatıştırmak için arada bir böyle açıklamalar yapacaktır, gerçekçi olmadığını kendi de biliyor.
    3 Milyon mülteci sorunu oluşturacak bir hamleye kimse izin vermez.

Bu sorunu öyle yada böyle masada çözmek zorunda kalacak. Savaşarak alabileceği tüm alanları aldı, bundan sonrası politik aşama.
    Esad'ın yaptırdığı açıklamaya, MIT'de gösteri yaptırıp cevap vermiş :http://www.haber7.com/guncel/haber/2681119-bu-3-bolge-turkiyeye-baglansin-istiyorlar
    Aba altından sopa göstermiş.
    Herkesin elinde belli kozlar var kendini kaybedip şuursuzca hareket eden kaybeder.

• Esad, Erdogan'dan dah otorite olarak daha gucludur. Cunku arkasinda her zaman Rusya var.

Bizim? Amerika? Almanya?

Siyasi olarak bir kelime soylemeys hakkimiz yok. Ama TSK saplar.

TSK, Esad ile tsk gecer xd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ang3l -- 1 Ağustos 2018; 9:47:21 >
  • Zor orası özerk bölgeler ya da bağımsız bölgeler olur.Ben bu saatten sonra suriyenin bir bütün olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Zor orası özerk bölgeler ya da bağımsız bölgeler olur.Ben bu saatten sonra suriyenin bir bütün olacağını düşünmüyorum.
    Rusya ve İran ile birlikte hareket ediyoruz da neden Suriye ile birlikte kareket edip Suriye'nin toprak bütünlüğü için 4 ülke bir araya gelmiyor? ABD, bu 4 ülke bir araya gelse, hala ben Suriye'de YPG'ye özerklik vericem diyebilir mi?

Şu anda Esed Esed diye Suriye ile hareket etmememizin doğurduğu sonuç YPG 'nin orada daha da yerleşmesi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucro

Rusya ve İran ile birlikte hareket ediyoruz da neden Suriye ile birlikte kareket edip Suriye'nin toprak bütünlüğü için 4 ülke bir araya gelmiyor? ABD, bu 4 ülke bir araya gelse, hala ben Suriye'de YPG'ye özerklik vericem diyebilir mi?

Şu anda Esed Esed diye Suriye ile hareket etmememizin doğurduğu sonuç YPG 'nin orada daha da yerleşmesi .

Alıntıları Göster
    Bu iş artık sünni alevi kavgasına dönmüş durumda suriye de.Suriyenin sünnileri bu saatten sonra esadın hükmü altına gireceklerini sanmıyorum.Esaddan daha kötü bir yönetim olsa bile sünniler onun yönetimi altında yaşamak istiyorlar.Rusya olayı farklı, iranla öyle bir hareket etme durumu da yok ortada.Esad dediğin adam çok can aldı suriye de ,esad olduktan sonra suriye de savaş bitmez.Halkın istemediği bir kişi halkı yönetemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Bu iş artık sünni alevi kavgasına dönmüş durumda suriye de.Suriyenin sünnileri bu saatten sonra esadın hükmü altına gireceklerini sanmıyorum.Esaddan daha kötü bir yönetim olsa bile sünniler onun yönetimi altında yaşamak istiyorlar.Rusya olayı farklı, iranla öyle bir hareket etme durumu da yok ortada.Esad dediğin adam çok can aldı suriye de ,esad olduktan sonra suriye de savaş bitmez.Halkın istemediği bir kişi halkı yönetemez.

Alıntıları Göster
    Sevgili Deniz, mümkünse izlediğin haber kanalını ve okuduğu gazeteleri değiştir. Ne Suriye'deki ne de diğer Arap ülkelerindeki rejim veya başkan değişiklikleri oranın halkı istediği için olur. Bu değişiklikler ABD istediği için olur. Yıllar önce adamlar kendileri açıkladı ABD Dışişleri Bakanı. C. Rise ne dedi, 21 ülkenin sınırları değişecek dedi. Bunun diktatörler ile, demekrasi ile ilgisi yok. Sünni - Alevi savaşı da değil. ( gerçi onu da körükleyen yine ABD )

Esad çok can almışmış. ABD kaç can aldı? ABD gitmeden savaş bitmez Suriye'de, Esad ile alakası yok. Esad'ın suçu Rusya ile müttefik olmak + İsrail'e kafa tutmak. Bu kadar basit.

Düşünsene PKK-PYD gibi sözde sol terör örgütünün en büyük destekçisi ABD. PKK'lılar da ABD gibi bir emperyalist ülke ile seve seve işbirliği yapıyor, kuklası, sahadaki askeri oluyor.

Biraz Ulusal Kanal izle de neyin ne olduğunu anla..

• esad eğEr 3-5 yıla ülkesinin façasını düzeltirse ve amerikalılar ile işbirliğine giderse işte siz o zaman seyredin şenliği artık orada ele geçirilen ne kadar abd menşeili silah varsa alayını pkk lılara ya da yeni terör KURULACAK örgütlerine Türkiye ile savaşması için devrederse asıl tehditdi o zaman görün, seçimle gelen adamı bir bakıma Türkiye devirmeye çalıştı anlatılan ne kadar doğru tam bilmiyorum ama zamanında hafız esadı da böyle suikast vs...planlarla devirmeye çalışan abd liler ile ortak iş yaptı Bizimkiler o dönem abd liler Türkiyeyi kullandı planlar açığa çıkınca beşar esadın babası hafız esad bahsedilene göre pkk ya yol verdi suriye pkk sı kuruldu (hoş o günkü hamlesi bugün ayağına dolandı adamlar şu an toprak ele geçirdi etme bulma dünyası işte) düşünün ülkesi yakılıp yıkılmış beşar ne yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 7 Ağustos 2018; 9:9:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.