Şimdi Ara

Sürekli yorgun,ölü gibi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 10 yildir zayıfım 27 yasindayım ne yediysem yaramadı bir konuya odaklanamiyorum,konsantrasyon eksikliğim var ve surekli yorgun,bitkin,uyku hali bir moddayım çok zayifim yüzüm vs... gunde belki 50 bardağa yakin çay içiyorum kan dolaşımımı hissetmiyorum bacaklarımı falan yurudugumde yere bastığımı hissetmiyorum sigarayı herkes iciyor ama bakiyorum adam kilolu ayı gibi sigara içiyor onu etkilemiyor birşey yediginide görmüyorum işin açıkçası bütün gün takip ediyorum bu adam napiyor diye hicbirsey yemiyor ama gel gör ki jay cutler ile aynı vücut yapısına sahip böyle birşey olur mu ya!... sürekli acıkıyorum yiyiyorum yinede yaramıyor bir ara 2 hafta sigara icmedim kendimi çok iyi hissetmiştim ama sigarasız 1 ayı atlatmam sıkıntılı 11 yıldır tiryakiyim artık bu durum bana sıkıntıdan başka birşey getirmedi ne yaptıysam kurtulamadım herseyden cabuk pes etme,hiçbirşey yapmasam bile yorulma,dusunememe kısacası hayatta başarısızlıkları beraberinde getirdi tiroid mi ne var bilen varsa yazabilir mi uyuşturucu falan kullanıyormusun diyenlerde oldu fakat hiçbirşey kullanmıyorum diyorum sadece ictigim sigara acaba birtek bana mı dokunuyor bu a... k....dugum sigarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyabet! Şeker hastası olabilirsin

• major depresyon olabilir, aynı şeyleri bende son 5 senedir yaşıyorum 3 gün önce tekrar tedaviye başladım. Soruların olursa pm at.

Majör depresyon şu belirtilerle teşhis edilir:

Neredeyse her gün bitkin hissetme ya da enerji kaybı.
    Neredeyse her gün değersiz ya da suçlu hissetme
    Konsantrasyonun bozulması ve kararsızlık
    İnsomniya (uyuyamama) ya da hipersomniya (aşırı uyuma)
    Neredeyse bütün aktivitelere ilginin kaybolması ya da bunlardan hiç zevk almama (anhedoni de denilen bu belirti diğer belirtilere göre majör depresyonu işaret etmede daha belirleyicidir)
    Dinlenememe ya da yavaş hareket etme, yavaş düşünme
    Ölüm ve intihar düşüncelerinin sürekli gelmesi
    Ciddi oranda kilo kaybı veya kilo alma (toplam vücut kitlesinin %5’i kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Ocak 2018; 23:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

major depresyon olabilir, aynı şeyleri bende son 5 senedir yaşıyorum 3 gün önce tekrar tedaviye başladım. Soruların olursa pm at.

Neredeyse bütün aktivitelere ilginin kaybolması ya da bunlardan hiç zevk almama (anhedoni de denilen bu belirti diğer belirtilere göre majör depresyonu işaret etmede daha belirleyicidir)

sağolun hocam pm atamıyorum telefon onaylı değil diyor diğer hesabımdan yazayım size peki major depresyonun ilacı tedavisi varsa hangi ilaçla duzelir psikiyatriye gitmiştim 1 ay once 750 tl 2 seans gittim yazdığı ilaçlar risperdal'ın muadili rileptid 1 mg ve nervium 5 mg bölerek kullaniyorum

• %95 kansızlık vardır sende önce bi tahlil yaptır ilaçları kullan kan değerlerin normale dönsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Camouflage``

quote:

major depresyon olabilir, aynı şeyleri bende son 5 senedir yaşıyorum 3 gün önce tekrar tedaviye başladım. Soruların olursa pm at.

sağolun hocam pm atamıyorum telefon onaylı değil diyor diğer hesabımdan yazayım size peki major depresyonun ilacı tedavisi varsa hangi ilaçla duzelir psikiyatriye gitmiştim 1 ay once 750 tl 2 seans gittim yazdığı ilaçlar risperdal'ın muadili rileptid 1 mg ve nervium 5 mg bölerek kullaniyorum

İlaç konusunu doktor bilir ben 7 ay paxera kullandım hiç bir faydasını görmedim şuan effexor kullanıyorum yeni başladım bakalım göreceğiz. Bu arada devlet hastanesine mi gitmiştim o kadar pahalı olmaması gerekiyordu bende ilk gidişimde özel klinikten randevü almıştım ama parasını hakettiğini söyleyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 12 Ocak 2018; 2:58:2 >

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Neredeyse bütün aktivitelere ilginin kaybolması ya da bunlardan hiç zevk almama (anhedoni de denilen bu belirti diğer belirtilere göre majör depresyonu işaret etmede daha belirleyicidir)(lol oynamak zevkli onun dışında keyif alamıyorum )
    Dinlenememe ya da yavaş hareket etme, yavaş düşünme(4-5 aydır mustaribim)
    Ölüm ve intihar düşüncelerinin sürekli gelmesi(9.sınıftan beri sürekli aklımda)
    Ciddi oranda kilo kaybı veya kilo alma (toplam vücut kitlesinin %5’i kadar)(çok zayıfım)

ergenlikten mi bilmiyorum (18 yaşındayım) bütün sorunlar var bende. özellikle yavaş düşünme var.çirkin birisi olduğum için 6.sınıftan beri içine kapanık bir insanım kimseyle konuşamıyourm(innsanlarla iletişim kuramıyorum arkadaşım yok)
    ergenlik mi yoksa hastalık mı nasıl anlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 bardak çay ne ya Kansızlık var büyük ihtimalle bir test filan yaptır
  • Oncelikle isin psikolojik kismina baslamadan once biyolojik kismini halletmelisin. Mutlaka doktora git. Guzel beslenmene ragmen kan degerlerinde dusukluk varsa bunu mutlaka belirt. Bagirsaklarda herhangi bir emilim bozuklugu varsa haplar ise yaramayabiliyor, igne yazacaktir. B12, demir gibi degerlerinde sorun varsa 1 haftada bayagi bir iyilesme gorursun.

• Tiroid olabilir şeker hastaligi olabilir bagirsak hastaligi olabilir veya depresyon olabilir

• Bende intihar etmeyi kafaya koydum hayatta bir amacım yok bakalım nasıl yapıcam tahminen 1 seneye yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ospirden sonra bende böyle hissediyorum. Ospiri bırakmak lazım.

• Mastürbasyon yapmayı bırak
  • quote:

kardeş bu benim

• bol bol egzersiz ve düzgün beslenme hocam.
  • ilk önce kan verip değerlerini ögren bir sorun olabilir, kan verdikten sonra diyabet vb hastaligin yoksa demir b12 , d vitamini seviyen düşükse yazdir 1-2 tane iğne spor yap.
  • kilo farklı bir konu ama çoğu insan bunları fizyolojık sebeblerde arıyor fakat genel olarak depresyon sebebiyle oluşur yorgunluk.depresyonlu insanların fizyolojıleride bozulur zaten
    bunalıma girince hastalanan insanlar çok sanırım en azından bir meşgaleleri oluyor böylece
  • Ben de aynı durumdayım bir süredir gidip kan ve tiroid testi yaptırdım bir şey çıkmadı psikolojik sanırsam.
  • Ayni durumdayim cok zayif degilim ve sigara icmiyorum geriye sebep olarak depresyon kaliyor galiba

• Kan değerlerine baktır fazla çay içimi demir emilimini azaltır.eğer bir şey çıkmazsa psikiyatriye git

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.