Şimdi Ara

Sürekli Yenilmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum yani kendimde hata arıyorum ama hiç bir maç feedlemiyorum ve düzgün farm yapıp kill alabiliyorum.Ama nedense bir türlü galip gelemiyoruz ve bu bir değil iki değil sürekli oluyor Riot bize karşı bilinçli bir şekilde böyle bir şey yapıyor gibi geliyor artık.Sizdede oluyormu diyecektim?

• Arkadaslarinla gir yoksa dh den bulup gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 12 ranked maçında sadece 2 galibiyet aldım ;) Çok iyi oynamadım o maçlarda ama her defasında 1 troll yüzünden 4 kişinin başı ağrıyor . Sen yine iyisin.

Bir insan 1 günde 120 elo kaybedermi ya.
  • biz de bir arkadaşla beraber girdigimizde sürekli yeniliyorduk ayrı ayrı girdik accayip win streaklar yaptık ikimizde

şans işi
  • Yıkan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

biz de bir arkadaşla beraber girdigimizde sürekli yeniliyorduk ayrı ayrı girdik accayip win streaklar yaptık ikimizde

şans işi

Bu gercekten sans isi ama nasil bir eslestirme sistemi varsa bir turlu cozemedim gitti. Win Streak yaptigimda iyi takim arkadaslari yerine troll dolu bir takima dusuyorum, lose streak yapinca zaten Allah muhafaza ne tipler geliyor tahmin bile edemezsiniz. winlerim 25-20 fark atmis durumda yani 1 in uzerinde bir ratiom olmasina karsin boyle takimlar nasil bana denk geliyor anlamiyorum.
    En azindan eslesirken butun gunu lose ile gecirmis bir takima dusmemem lazim diye dusunuyorum. Hadi ona da sans deyip gecsem takim arkadaslarimin FB verdikten sonra afk kalip surekli bilerek ve kasitli olarak takima yerimizi soylemesi ve feedlemesine anlam veremiyorum.
    Rakip guclu olur, eziliriz, kabulumdur ama oyunu altin tepside rakibe sunanlar ile ayni takimda olmak agrima gidiyor.

• dün west'de başıma geldı 4 kere üst üste yenildim. Geçtim Türkiye'ye 3 oyunda toplam 2 kere öldüm ;) şans işi biraz tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

biz de bir arkadaşla beraber girdigimizde sürekli yeniliyorduk ayrı ayrı girdik accayip win streaklar yaptık ikimizde

şans işi

Bu gercekten sans isi ama nasil bir eslestirme sistemi varsa bir turlu cozemedim gitti. Win Streak yaptigimda iyi takim arkadaslari yerine troll dolu bir takima dusuyorum, lose streak yapinca zaten Allah muhafaza ne tipler geliyor tahmin bile edemezsiniz. winlerim 25-20 fark atmis durumda yani 1 in uzerinde bir ratiom olmasina karsin boyle takimlar nasil bana denk geliyor anlamiyorum.
    En azindan eslesirken butun gunu lose ile gecirmis bir takima dusmemem lazim diye dusunuyorum. Hadi ona da sans deyip gecsem takim arkadaslarimin FB verdikten sonra afk kalip surekli bilerek ve kasitli olarak takima yerimizi soylemesi ve feedlemesine anlam veremiyorum.
    Rakip guclu olur, eziliriz, kabulumdur ama oyunu altin tepside rakibe sunanlar ile ayni takimda olmak agrima gidiyor.

bu eşleştirme olayını bende anlamadım,yav gerçekten karşı takıma neden hiç troll gelmiyor diye düşünmüşlüğüm var

herkes lanesini picklemiş sadece solo top boşta,son saniye adam viktor pickleyip mid e 2 kişi gidiyor,solo top boş kalıyor,aynı zamanda feedliyor

artık öyle bir feedlediki katarina middeki iki kişiyide bir w ile alacak derece oldu

bir de üzerine frame yapıp sinir bozuyor...

iki kuruşluk oyun zevkinin içine ediyor gerçekten

w/l lose 10 falan daha yüksek bende,oyunu öğrendigim account oldugu için,hadi bununla ilgili desem niçin hiç karşı takımada gelmiyor

• baktın sürekli troll geliyor , 4. oyunda da troll gelirse sende trolle en azından sinirlenmezsin :d sürekli trollerle oynamaktan sinir küpü oldum. bu taktik işe yarıyor :d
  • Matchmaking system tamamen rezalet, heleki normal oyunlarda. Akali ablamızında dediği gibi "So many noobs... will matchmaking ever find true balance?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

Matchmaking system tamamen rezalet, heleki normal oyunlarda. Akali ablamızında dediği gibi "So many noobs... will matchmaking ever find true balance?

Okurken aklımdan geçen buydu yazacaktım yazmaya girdim tam sen yazmışsın benden önce :D
  • Skorunun düzgün olması iyi oynadığın anlamına gelmez. Takımını ölüme baitleyip 1 kill alıp çıkarsın, feedlememiş olursun. Adamlar da feedlemiş olur. Suç ise sendedir öyle bir durumda. :)

Ayrıca, adamların kötü oynuyorsa bile az çok taşıyabilirsin. Yani, karşındakiler kusursuz oynayan süper oyuncular değil. Benim genel olarak en çok gördüğüm hata feedlememek adına aşırı pasif oynaması insanların. Bariz öndeyken pasif oynamak oyun kaybettirir. Eğer ki item olarak fark açtıysan adamlara o avantajı kullanmanı tavsiye ederim.

Edit: Bariz önde değilsen zaten karşındaki adam da kazanmayı en az senin kadar hak etmiştir. O yüzden onun kazanması ve senin kaybetmen gayet doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 8 Kasım 2012; 12:56:02 >
  • 2 gün önce 5 win streak yapmıştım ranked'da 1290 oldum sonraki gün 1300 olmak için gittim 5 maç üst üste yenildim rank 1236'ya düştü ve kesinlikle oynanış açısından iki günde de fark yoktu. Tek fark takım anlayışıydı :/ resmen bir günde laneleri doğru düzgün bilmeyen , maç boyunca 0 gank atan junglerlar , middeki ve toptaki adamı delicesine feedleyen adamlar takımıma düştü. Şans'mı değil mi buna siz karar verir.

• Değil. 1300'lerdeki adamlar 1200'dekilerden çok farklı bi boyutta oynuyor. Ben 1400'lerdeyim, 1500 olamadım gitti season 3'ten önce çünkü support oynuyorum, yetişemiyorum yetişmem gerekiyor yapamıyorum.
    Şimdi benim takımıma gelsen sen, ben çıldırırım. Hiç bilmiyorum nasıl oynuyorsun ama 1200'sen, 1300 olamıyorsan benden nispeten kötüsün demektir. Hah, benim takımımda yok mu benden kötüsü? Vaar? Ama iyi adamlar da var. Topta sorun varsa adamları bozmak yerine jungler'dan rica ediyorsun topa baby sit yap diye. Adam yapyıyor gayet tabii. Ayrıca hiçbir zaman gank dependent oynama. Jungler oynadıysan gank ne kadar riskli bilirsin. Ki o rankte daha da riskli çünkü kill koparamama ihtimali çok yüksek /katiyen jungler'ın kill almaması gerektiğini düşünürüm assist yeter adama çünkü kill alıp jungle'ı mı counterlayacak? Bota versin kill'i karşıdaki adc sıkıntı yaşasın ondan da feedlensin takımının adc'si.

Kaldı ki rankini yükseltmek istiyorsan asla 2. yenilgiden sonra 3. maçını ranked atmaman lazım. Otomatik hırslı oluyorsun ve insanlara tahammülsüz olduğun için takımın da moralini düşürüyorsun. Flame'in kimseye bi hayrı olmaz. Tough love belki.
    Kesinlikle ve kesinlikle şansa inanmıyorum ben kardeşim bu oyunda. Ha olur adamın elektriği kesilir, annesi düşer ölür, bağlanamaz, aniden kör olur vs eyvallah da bu şans değil. Her oyun %90 ihtimalle çevrilebilir. Aksini iddia eden takımıma inat ettim bunu kanıtladım. Azıcık kendinize inanın ve düzgün oynayın. Oyundan düşmeyin, adamları da düşürmeyin 2 kere öldü diye.
    Hele 2 kere öldün diye "gg" diyen tipler olur ya nasıl kıl oluyorum onlara...

Daha önce de dediğim gibi olayı "şans" a atıp kendinizi engelliyorsunuz. Kötü oynuyorsanız yeniliyorsunuz. Şunu kabul edin ve kendinizi geliştirin. Hah bazı pozisyonlarla oyunu taşıyamazsın, zorlanırsın bknz; support (hadi bütüüüüüüüüün haritayı wardlarsın adamlar ward almıyorsa ama o arada bot yalnız kalıp risk alır ölür ya da basitçe noobdur yanından uzaklaşamazsın yalnız bırakamazsın 2 sn) o noktada da copy paste mid hazırlayacaksın champ select'te, katarina alıp oyunu taşıyacaksın. Ya da bot carry de oluyor demişlerdi. Last hit öğrenin kendinize challenge yapın 6 creep'in 5'ini alıcam ben deyin, karşıdaki carryle yarışın kim daha çok farmlıyo diye. Geliştirin ya kendinizi. Allah allah çok zor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iscaladon -- 8 Kasım 2012; 13:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Arkadaşlar bilmiyorum yani kendimde hata arıyorum ama hiç bir maç feedlemiyorum ve düzgün farm yapıp kill alabiliyorum.Ama nedense bir türlü galip gelemiyoruz ve bu bir değil iki değil sürekli oluyor Riot bize karşı bilinçli bir şekilde böyle bir şey yapıyor gibi geliyor artık.Sizdede oluyormu diyecektim?

nickin ney beraber girebiliriz trdesin sanırm ?
  • Bende de aynı sorun vardı.Normal Game de 10 tane ardarda win serisi yakaladım bu ara.Arada olur oyle sıkma canını.35 falan fark vardı w/l şimdi 23 falan sanırım.0 lamam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoylan

quote:

Orijinalden alıntı: tenshou

Arkadaşlar bilmiyorum yani kendimde hata arıyorum ama hiç bir maç feedlemiyorum ve düzgün farm yapıp kill alabiliyorum.Ama nedense bir türlü galip gelemiyoruz ve bu bir değil iki değil sürekli oluyor Riot bize karşı bilinçli bir şekilde böyle bir şey yapıyor gibi geliyor artık.Sizdede oluyormu diyecektim?

nickin ney beraber girebiliriz trdesin sanırm ?
    Iscaladon +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threestars -- 8 Kasım 2012; 15:50:26 >
  • Kardesim uzun süredir ard arda yenip yeniliyorum ,bu seri 10 15 hatta 20 oyun sürebiliyor eğer hiç kalkmazsam o gün:D bir süre sonra bunun benden kaynaklanmadıgını düsünür oldum,bilmiorum kimden kaynaklanıyor.Ya geçen 9 win fln aldım sonra bir tane leaver cıktı oyundan 1 lose ondan sonra 5 6 win daha aldım,yani o gün kalkmazsam yeniyorum baya baya(bir aksilik çıkmazsa yani),aynı sekil yenilme durumuda oluyor.Önceden akıllanmamıstım ard arda 5 kere fln yenildikten sonra o gün girmeye devam ediyordum 15 e kadar cıkıyordu :)artık 5 6 loseda bırakıyorum oyunu birdahaki güne:)Kısacası günlük elo degisimim 150 200 civarı olabiliyor.

Eğer cok kötü oynamıyorsan yani teamını 5v4 bırakmıyorsam,yenilme durumun benim durumum gibi olabilir.Az sabret win serileride gelecektir.
  • Bendede aynı sorun var westten tr ye gectiğimde bir tek defeat yoktu şimdi üç tane vic var. Kendi teamın varsa onlarla oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

şans işi

Sana şöyle söyliyeyim bu hell's angel's ile premade girmeden önce 60 win farkını çoktan geçmiştim ikimizde önemli rollerde oluyoruz öyle kolayda pes etmiyoruz görevimizide yapıyoruz ama öyle bir orana nasıl troll gelir anlamıyorum şu anda 20 win fazlam var.Sırf bu yüzden bu adamla muhabbetimi kesmeyi düşündüğüm bile oldu 2 hafta günde en az 5 maç ve 2 haftada sadece 2 win ne demek abi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.