Şimdi Ara

Sürekli yemek yeme (acıkma hissi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttim sürekli yemek, yemek istiyorum acıkma durumum var kilolu muyum hayır 62 kilo zayıf biriyim kiloda alamıyorum hatta şikayetçiyim bile neden kilo alamıyorum diye aslında bu yemek yeme durumum açlıktan mı genellikle değil sanki yemek ye birşey atıştır diye içimde bir ses beni yemek yemeye itiyor yemek yiyince mutlu oluyorum bunun sebebi nedendir acaba ve benim gibi olanlarınız var mı merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mickeyFaa -- 4 Mayıs 2013; 22:59:16 >

• Kardeş bir belgeselde izlediğime göre yorum yaparsam şikayetinin sebebi hormon bozukluğu olabilir.
    normal insanlar yemek yiyince bir salgi salgılanır ve doyduğunu anlarsın ama senin gibi obez kişilerde bu salgı yeteri düzeyde salgılanmaz.
    kilo alamama durumunu bilmiyorum iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende öyleyim kahvaltıdan 2 saat sonra akşam yemeğinde ne yiyebilirim en güzel diye düşünmeye başlıyorum.Gece 11-12 aklıma gelmeyen yemek kalmıyor dürüm hamburger :D
  • Bende de yeme hissi var yemek hazirliyorum iki kasık yiyince o his gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Boyum 175 kilom 63. Kilomuz da hemen hemen aynı sayılır.
  • Metabolizma bozulmus.nefsine dur de . Bole giderse karaciger yaglanmasi , hipoglisemi .diabet . Sonu harabe bir vucut . Karacigerin yaglanirsa buyur ve kan temizleme olayi zayiflar buda pis kanla vucut islr.yagi degismemis motor gibi .vucut halsizlesir direnc .bagisiklilik duser.
    Onerim duzenli beslenme

Yemegine ye sonra taki miden guruldasin sekerin dussun .sabah kalktiginda kahvalti biraz gecikince olur ya.iste o hal bunu her yemegin sonunda bekle acikma budur o hal geldimi ye .ama yeterince asiriya kacmadan.
    Bak vucut kendini nasil topluyor.uykun geldimi nasil vucut sinyal veriyo .vucut gerekeni yapar ne istedigini bilir sen yeterki mudahale edip onu cope cevirme.abartmiyorum gerenginden fazla yemek her hastaligin basidir.ibni sina ne diyo hastalik mideden gecer.saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şekerine baktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şekerine ya da tiroidine baktır bence de
    diyet içinse buraya bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.