Şimdi Ara

sürekli reklam çıkması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her tıkladığımda çıkan reklamlar yüzünden donanımhaber'den git gide soğumaya başladım. İnanın foruma giresim gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Kesin Çözümü Açıklıyorum

1. Aşağıdaki linkte kendim hazırladığım hosts dosyasını C:\Windows\System32\drivers\etc dizinine yapıştırın ve çıkan uyarıya evet diyin.

https://yadi.sk/d/3nw9IjPA32CXvu

2. ubl0ck origin eklentisini muhakkak kullanın ancak mutlaka ayarlardan güncelleme yapın ve Türkçe filtreleri yükleyin. Aşağıdaki ss gibi:

sürekli reklam çıkması

3. Admunçer yükleyin ki bunun konusunu daha önce açmıştım. Ancak Admunçer "sadece" http" kullanan sitelerde çalışır yani bu forumda çalışmaz bunu genel internet reklam önleme olarak düşünün.

https://www.admuncher.c...ic/files/AM-Install.exe

4. İnternet servis sağlayıcısının DNS ini "kesinlikle" kullanmayın. İstediğiniz herhangi başka bir DNS kullanın. Yandex, Google, Open Nic hepsi olur. Maalesef uyanık servis sağlayıcılar son zamanlarda DNS lere reklam gömmeye başladılar.

Örnek:
    Yandex DNS
    77.88.8.8
    77.88.8.1

Bunları yaparsanız hiçbir reklam görmeyeceksiniz size garanti veriyorum. Eğer konu silinirse diye bu yazdıklarımı txt dosyasına kopyalayıp dağıtrabilirsiniz.

Android (Mobil) Kullanıcılar için ise;

1. Kingroot programını kullanarak rahatlıkla telefonunuza root yapabilirsiniz. (https://www.kingoapp.com/ ) (Garanti dışı bırakmaz) (Bütün androidlerle uyumludur.)
    2. Rootladıktan sonra adaway programını yükleyip benim verdiğim hosts dosyasını ekleyin. İşlem tamamdır.

Ya da

Adbl0ck browser kullanabilirsiniz hepsini olmasa da bir çoğunu engeller.

İyi akşamlar, iyi forumlar,

Hocam linkler ölü galiba bi bakar mısın.

• surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

https://www.admuncher.com/ adresinden indirebilirsiniz.

Bu arada bir yanlışımı düzeltmek isterim: DNS servisleri ile reklamların alakası yokmuş. Servis sağlayıcların verdiği DNS leri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Önceki yanlış bilgi için özür dilerim.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Admuncher bende yüklü zaten, ilave olarak diğer söylediğiniz işlemleri yaptım işlem tamamlandı.
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Edit: Tüm işlemleri yaptığım halde yine reklam çıkmaya başladı enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfcasting -- 6 Haziran 2017; 1:45:1 >
  • Sayfaya tıkladım yine reklam çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    REklam sayfanın neresinde çıkıyor bilgi verirseniz yardımcı olayım.

Ayrıca Android telefonalr için Opera Browser çok çok iyi. Hem reklam engelliyor hemde yasaklı sitelere giriş yapabiliyorsunuz.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam eskisi gibi sık olmasada da arada bir yine reklam çıkıyor. Nerede çıkacağı da belli olmuyor.
    Ayrıca bu ayarı yaptıktan sonra diğer bazı sitelerde sorun yaşamaya başladım o yüzden yine eskiye döndüm.
  • bu bahsettiğimiz reklam yanlarda ,üstlerde çıkanlardan değil :)
    kendiliğinden açılan normal bir sayfa gibi düşünün
    ve bloklar sadece reklam gösterimini engelliyor (reklamı görmüyoruz ama 8 saniye sonra sayfaya döneceğiniz yada reklamı geç demeniz gerekiyor)

yani her durumda o sayfa çıkıyor ve belki reklamı geç diye tıkladığımızda 2. bir tıklanma gibi görünüp dh. iki kat kazançlı çıkıyor olabilir :)

eeyy dh. artık reklamı geç demiyorum ,böylece biraz zarar edin :)
    zaten reklamı da görmüyorum ,acımadı ki acımadı ki :)
  • 2 gündür akıyor resmen :)
    biz şikayetçi oldukça bunlar süreyi ve tıklama sayısını daha da azaltıyorlar galiba
    bu arada yeni bir yöntem buldum ,reklam çıkınca anında sayfadan geri geliyorum ve tekrar giriyorum ,böylece reklam yok oluyor ,şimdi bunu okuyan programcı arkadaşlar buna da bir çözüm getirirler :)
    yalnız tek sıkıntı mesaj yazıp gönder dediğimde reklam çıkarsa geri gidemiyorum ,mesaj yok olursa diye
    ya el insaf forumdan çıkarken dahi reklamı göstermeden çıkartmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

2 gündür akıyor resmen :)
    biz şikayetçi oldukça bunlar süreyi ve tıklama sayısını daha da azaltıyorlar galiba
    bu arada yeni bir yöntem buldum ,reklam çıkınca anında sayfadan geri geliyorum ve tekrar giriyorum ,böylece reklam yok oluyor ,şimdi bunu okuyan programcı arkadaşlar buna da bir çözüm getirirler :)
    yalnız tek sıkıntı mesaj yazıp gönder dediğimde reklam çıkarsa geri gidemiyorum ,mesaj yok olursa diye
    ya el insaf forumdan çıkarken dahi reklamı göstermeden çıkartmıyor :)

Bir de şu problem var. Eğer "son gönderilen mesaja git" dediğinde "reklamı geç" butonu çıkarsa ve reklamı geçe tıklarsanız son görüntülenen mesaja değil doğrudan mesajın bulunduğu sayfaya gidiyor.

• Bu 8 saniye reklamı forumun tüm kullanışlılığını yok ediyor.

Ayrıca geri git dediğimizde neden çıkıyor anlamış değilim.

Şahsen bu şekilde çıkan reklamlardaki ürünleri özellikle kullanmıyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    evet o durum çok sıkıntılı
  • Ya arkadaş bu nedir ya yıldım valla. Her iki sayfada bir 8 saniye reklamı çıkıyor. Her sayfada sağ alt köşede kocaman reklam çıkıyor, zaten sağı solu reklam bannerı.. bu neymiş yeter ya
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    bu sefer tam yapmışlar ,neredeyse her tıkta bir çıkmaya başladı ,bende acaba bana özel mi yaptılar diye düşünmeye başlamıştım :)

el insaf

dedikçe daha beterini getiriyorlar
  • işin kötü tarafı mesaj cevaplayamaz olduk alıntılaya tıklıyorum reklam sayfasına atıyor sonra da topik içerisine geri dönüyor alıntılayacağım mesajı da bulamıyorum. Reklam alınabilir ama forumun temel kullanım özelliklerini engelliyor
  • up

8 saniye reklamı nedir böyle? insanın foruma giresi gelmiyor, gelse de giremez zaten.
  • Denemediğim şey kalmadı bu 8 saniye reklamı düzelmiyor inadına 25 tane ayrı blocker kurdum ama nafile sayfa kaynağı vs karışık kendim yazacam en sonunda programı

Kaldırın gitsin ya ızdırap çektiriyonuz
  • Mobilde sadece beyaz sayfa çıkıyor. Reklam da çıkmıyor. Reklamı geç butonu bile yok. Geri git, farklı başlığa gir vs. çözüm olmuyor. Belli bir süre bekleyince sayfaya yönlendiriyor. Ya da tarayıcıyı kapatıp açmak gerekiyor. Derdim ne bunları çekeyim. Dünyada böyle bir anlayış yoktur. Sebebini sorsan nükleer fizikçiler gibi 25 sayfa açıklama yaparlar. Bu şekilde bir yönteme başvurmayan ve reklamlardan para kazanan sayısız web sitesi var. Hadi hayırlı işler.
  • artık iş iyice çığırından çıkmış
    sıcak fırsatlara bakmaya çalışıyorum ama mümkün değil ,emin olun bir dakika içinde belki 4-5 defa araya reklam giriyor
    reklamı geç dediğimde ise birinci sayfaya değil ,her defasında kafasına göre bir sayfaya geçiyor (bazen 5. sayfa ,bazen 9.sayfa vs.)

artık bu gidişle forumu bırakmaktan başka çare kalmayacak ,çünkü reklam çıkacak korkusuyla konulara kendimizi veremiyoruz
  • Dünyada böyle başka bir teknoloji forumu yok.
    Sahibi, editörleri nasıl böyle rahat olabiliyorlar aklım almıyor
    Bari 3-6-12 aylık premium üyelik sistemine geçsinler.
    Parası neyse verip kurtulalım bu rezillikten
    Ama bunlarda nerde onu düşünecek vizyon
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.