Şimdi Ara

sürekli reklam çıkması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Norain

quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

şükür nihayet şu 8 saniye bekleme reklamından kurtulduk galiba :)
    resmen işkenceydi yahu :)

yine karşıma çıkıyor?

ilginç ,dün geceden beri ben görmedim :)
    gerçi daha tam emin olamıyorum ,tekrar çıkarsa buradan söyleyeceğim

edit : bu mesajı yazıp sayfayı yenilediğimde maalesef yine reklam çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 28 Aralık 2016; 23:19:20 >

• Kesin Çözümü Açıklıyorum

1. Aşağıdaki linkte kendim hazırladığım hosts dosyasını C:\Windows\System32\drivers\etc dizinine yapıştırın ve çıkan uyarıya evet diyin.
    https://yadi.sk/d/3nw9IjPA32CXvu

2. ubl0ck origin eklentisini muhakkak kullanın ancak mutlaka ayarlardan güncelleme yapın ve Türkçe filtreleri yükleyin. Aşağıdaki ss gibi:

sürekli reklam çıkması

3. Admunçer yükleyin ki bunun konusunu daha önce açmıştım. Ancak Admunçer "sadece" http" kullanan sitelerde çalışır yani bu forumda çalışmaz bunu genel internet reklam önleme olarak düşünün.
    https://www.admuncher.com/

4. İstediğiniz herhangi başka bir DNS kullanın. Yandex, Google, Open Nic hepsi olur.

Örnek:
    Yandex DNS
    77.88.8.8
    77.88.8.1

Bunları yaparsanız hiçbir reklam görmeyeceksiniz size garanti veriyorum. Eğer konu silinirse diye bu yazdıklarımı txt dosyasına kopyalayıp dağıtrabilirsiniz.

Android (Mobil) Kullanıcılar için ise;

1. Kingroot programını kullanarak rahatlıkla telefonunuza root yapabilirsiniz. (https://www.kingoapp.com/ ) (Garanti dışı bırakmaz) (Bütün androidlerle uyumludur.)
    2. Rootladıktan sonra adaway programını yükleyip benim verdiğim hosts dosyasını ekleyin. İşlem tamamdır.

Ya da

Adbl0ck browser kullanabilirsiniz hepsini olmasa da bir çoğunu engeller.

İyi akşamlar, iyi forumlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 6 Haziran 2017; 0:53:2 >

• Zaten çok mükemmel çalışıyordu ya forum, tebrikler el birliğiyle mahvettiniz. Reklamlarda boğulun inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel!
  • Reklam formuna döndü resmen. Düzelteceklerini sanmıyorum, mini sürüne devam ozaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Reklam formuna döndü resmen. Düzelteceklerini sanmıyorum, mini sürüne devam ozaman.

uyandırmayın lütfen alternatifler de kirletilecek yoksa
  • Mobilde tam eziyet. Bir konudayım geri tıklıyorum reklam çıkıyor reklamdan kurtulmak için bir defa daha tıklıyorum el alışkanlığıyla ve tarayıcı kapanıyor baştan yaz googleye DH diye . Tam bir eziyet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen reklamların arasında forum okumaya çalışıyoruz. Forum bizim sayemizde var bunun farkındasınız değilmiş. Duyun sesimizi.
  • güncel. tekrar başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

güncel. tekrar başladı.

Aynen valla bıktırdılar
  • evet ne yazık ki tekrar başlamış
    gelen cevap için tıklıyorum hoopp reklam ve sayfa en baştan açılıyor ve ondan sonra sana kim cevap vermiş ara dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

evet ne yazık ki tekrar başlamış
    gelen cevap için tıklıyorum hoopp reklam ve sayfa en baştan açılıyor ve ondan sonra sana kim cevap vermiş ara dur

Bende sevmiyorum bu durumu
  • En basit yolu , DonanımHaber yayınladığı reklamlardaki firmaları kullanmamak , kullanıyorsanız DH yi sebep sürerek iptal ettirmek ya da kullanmamak

Mesela ben dün garanti bankası hesabımı kapattım , kapatma sebebi olarakta DH deki aşırı garanti reklamını söyledim , MH şaşırdı kaldı . Garanti senin yüzünden müşteri kaybetti , DH yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Ocak 2017; 23:6:44 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    bende blok var zaten hiçbirini görmüyorum :)
    tek sıkıntı 8 saniye sonra sayfaya yönlendirileceksiniz reklamı
    aslında onu da görmüyorum ama mecburen her defasında geç demek zorunda kalıyorum ,tabi bu bile tıklanma gibi görülüyor olmalı
  • Saatlere dikkat lütfen. 4 konuya girdim hepi topu.

sürekli reklam çıkması

sürekli reklam çıkması

Konudan çıktım yine bamya,

sürekli reklam çıkması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 13 Ocak 2017; 11:46:39 >

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Kullandiginiz tarayici nedir (konuyla alakasiz sordugum soru merak ettim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu güne kadar hiç görmediğim reklamı sayenizde görmüş oldum ,tüh :)
    benim tarayıcıda sadece, 8 saniye içinde yönlendirileceksiniz yazısı oluyordu :)
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Yandex hocam.
    teşekkür ederim hocam
  • bu gece yine reklam yağıyor :)
    her birkaç sayfada bir ,el insaf
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.