Şimdi Ara

sürekli reklam çıkması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 tık dolaylarında çıkıyor reklamlar. Her tıklamada reklam geliyorsa bu durumu ekran kaydedici programlar aracılığı ile kayda alıp bize ulaştırabilir misiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bunu engellemenin bir yolu yok mu ?

boş beyaz bir sayfa içinde reklamı geç butonu görmekten sıkıldım

eskiden engelleniyordu bu reklamı geç muhabbeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astekiv

5-6 tık dolaylarında çıkıyor reklamlar. Her tıklamada reklam geliyorsa bu durumu ekran kaydedici programlar aracılığı ile kayda alıp bize ulaştırabilir misiniz ?

Önceden evet 5-6 tık civarındaydı, bir nebze idare ediyordu. Ama şimdi çok berbat bir durumda ne yazık ki! Bazı yazılarımi 2-3 defa göndermek zorunda kalıyorum, reklam sayfasından dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctorfizik kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi kayıt alıp gönderebilirseniz bu konuda çok yardımcı olursunuz bize.
  • Sayfaya giriyorum reklam, geri çıkıyorum yine reklam. Bu DH'e ihtiyaç dışında hiç girmemek lazım. Böyle olmayacak.
  • Neredeyse 20 yıllık, milyonlarca kullanıcısı olan bir sitede böyle sorunların hala devam etmesi kullanıcısına saygısızlıktır.
  • quote:

Dediğim gibi kayıt alıp gönderebilirseniz bu konuda çok yardımcı olursunuz bize.

Vaktim olursa bakarim

• quote:

5-6 tık dolaylarında çıkıyor reklamlar. Her tıklamada reklam geliyorsa bu durumu ekran kaydedici programlar aracılığı ile kayda alıp bize ulaştırabilir misiniz ?

hocam 5-6 tıkta bir çıkması sizce çok normal yani :)
    işin ilginci bu sayfaya her girdiğimde mutlaka reklama yönleniyor ,inadına gibi :)
  • quote:

Sayfaya tıklıyorum reklam, geri yapıyorum reklam, resim yüklüyorum reklam, beğenilen yoruma tıklarken elim başka bir yere gidiyor forumun başka sayfasına tıklıyorum reklam... Bu forum hiç bu kadar itici olmamıştı. Vallahi nefret ettim şu forumdan yahu! Sorunları bir dert reklamı başka bir dert. Samimiyetle söylüyorum ki o koyduğunuz reklamlara bakmıyorum bile. Parmağımı direkt reklamı geç butonuna götürüyorum.
    Bari şu butonu aşağıya bir yere koyun da reklamı geçmek daha pratik ve basit olsun.

• Reklam lar yetmez gibi birde konuların ilk sayfası tamamen sabit konu yani REKLAM olmuş. Bu nedir ya? Utanmanız yok mu sizin hiç. Tamam gelir kaynağıdır da, bu kadarda abartmayın artık. Sıcak fırsatlar ilk sayfa tamamen REKLAM. Direk 2. sayfaya tıklamak gerekiyor. Reklamınız yetmedi, birde tık sayısı mı kasmaya çalışıyorsunuz. Yazıklar Olsun....
  • düzelme filan yok , her tıklamada reklam geliyor
  • ya kardeşim siz ne yapmak istiyorsunuz ?
    sıcak fırsatların 1. sayfası sadece reklamlara ayrılmış , 2. sayfaya tıkladığımızda ise reklamlara yöneliyor
    biz düzelme beklerken çok daha beteri oluyor
  • Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sadece ihtiyaç için foruma girilmeli. Yani bu reklamlar yüzünden forum çekilmez oldu.
  • bedduam yavaş yavaş tutuyor galiba
  • şimdi de popüler konular 1. sayfadan sonrasına gidilemiyor ,server hatası veriyor
  • Astekiv kullanıcısına yanıt
    hocam şimdide popüler konular 1. sayfadan sonrasına gidilemiyor ,server hatası veriyor
  • şükür nihayet şu 8 saniye bekleme reklamından kurtulduk galiba :)
    resmen işkenceydi yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

şükür nihayet şu 8 saniye bekleme reklamından kurtulduk galiba :)
    resmen işkenceydi yahu :)

yine karşıma çıkıyor?
  • reklamlar tam gaz devam ediyor değişen bir şey yok
  • Bu kadar şikayet varken hâlâ reklamlardan dolayı şikayet almaya devam ediyorsunuz. Amacınız ne? Her sitede reklam var ama bu kadar göze batmıyor. Bazı siteler belli bir gösterimden sonra reklamları otomatik olarak iptal ediyor. Bunu neden böyle bir forum uygulamaya sokmuyor? Basit, sıradan bir forum olsa eyvallah ama burası Donanım Haber Forum. Sizi oluşturan üyelerinizi dikkate alın, bir haftalık çözümler değil kalıcı çözümler üretin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.