Şimdi Ara

Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim altta dükkan var, adam parkedenin lastiklerini indiriyor, işe yarıyor

çok ciddiyim
  • lastik indir arabasını çiz aynalarını kır ıslak ekmek at vs vs vs. delikanlı olun biraz kallesçe yöntemlere başvurmayın.derdiniz varsa gidin adam gibi konuşun anlamıyorsa zarar vermeden önle parketmesini.mantar koy ya da demir çubuk koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ora et labora

lastik indir arabasını çiz aynalarını kır ıslak ekmek at vs vs vs. delikanlı olun biraz kallesçe yöntemlere başvurmayın.derdiniz varsa gidin adam gibi konuşun anlamıyorsa zarar vermeden önle parketmesini.mantar koy ya da demir çubuk koy.

başka türlü anlamayanlar var mesela düzgün konuşursun böyle der; ''seğin ağzunu yüzüzünü gırarum heaa'' vb.
    o yüzden söylemiştim
  • depo seninse deponun önünde seninmi? en kıl olduğum harekettir. bilimum esnafta bu haraketi yapar.babasının malı gibi kullanır dükkanın önünü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Park yasağı olan bir yerse 155'i arıyosun 15dk içinde çekici geliyor.Bizim otopark'ın önünede ısrarla araç bırakıyorlar her çıkacağımda sahibini aramaktan usandım arıyorum gelip götürüyorlar.

Bizim de garajin onune koyuyolar gece, cok islek bi bufe var hemen caprazda bide emarci var.. Kornaya falan basiyoruz.

Aradik kac kere 1 saat oldu inatla baktim biri gelicek mi diye camdan gelen olmadi, biz iceri girdik tabi de.
  • gastenin ustune s.c sonra arabanin camina at. buyuk ihtimal yasindan oturu senden boyle bi hareket beklemez ama 2 veya 3. kez yaptiginda bidaha arabayi oraya koycagini hicmi hic sanmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

depo seninse deponun önünde seninmi? en kıl olduğum harekettir. bilimum esnafta bu haraketi yapar.babasının malı gibi kullanır dükkanın önünü...

Çok doğru bi noktaya değinmişin. Böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama dükkan önüne depo önüne araba park etmesini istemiyor ya da kendisi için kullanacaksa o kısımdan kaç arabalık yer almak istiyorsa dükkan önü kirası alması lazım belediye. Dükkan sahibi parayı veriyorsa o alan ona ait olmalı ama aksi durumda herkes oraya arabasını parkedebilmeli.

Sorun çıkarsa polisi çağırıp dükkan sahibine sormalı ve kira ödemediği halde böyle tavırlar sergiliyorsa para cezası kesilmeli.

Tabi bu durumdan sonra arabanı oraya koymamakta fayda var, o esnaf ve esnaf arkadaşları arabayı pek rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Çizik içinde bırakabilirler

Uzun lafın kısası kamu alanına ait bir yere herkes istediği gibi park edebilir. Garaj önü haricinde. Eğer deponuz garaj gibi bir yerse araba girip çıkıyorsa buraya park etmesi yasak bildiğim kararıyla arabayı gelip çekiyorlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O alan sizin mi? Değilse yapabileceğiniz birşey yok, aksine kaldırımın oraya, sandalye veya onun benzeri birşey koyarsanız ceza yersiniz.

Söyleyeceklerim sana gitmesin dostum, yanlış anlama. Ama burdada bir emlakçı var, adamlar sandalye, levha, masa ne varsa kaldırımın 2 tarafına koyuyorlar, kısaca 2 arabalık yeri işgal ediyorlar, birde oraya arabayı park etmek istediğimizde, adamlarla kavga ediyoruz. En sonunda polis çağırdık, ceza yediler. Yaklaşık bir 3 hafta koymadılar hiçbir şey, yakın zamanda yine koymaya başladılar, ama bu sefer eşek gibi çekiyorlar arabayı park ettiğimizde.
  • arkadasim sende hic yürek yokmu adam ekmek teknenin camini kiriyormus sen birsey yapmiyorsun
  • yerinde olsam çoktan bıcağı sokmuştum lastiğine..

yapmadığım şey değil..

madem orda durmasını istiyor arabasının,hiç kımıdatamasın :)

laftan anlamayana kötek..
  • kanuni yolları bir tüket bakalım, sonra düşünürsün adam toplayım dövdürmeyi falan.

Nice babayiğitler var ki, savcı mahkeme lafı duyunca kuzuya dönüyorlar. Bi avukata danış derim hacı, pisliğe bulaşma, maşa kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: talaria

depo seninse deponun önünde seninmi? en kıl olduğum harekettir. bilimum esnafta bu haraketi yapar.babasının malı gibi kullanır dükkanın önünü...

Çok doğru bi noktaya değinmişin. Böyle bir uygulama var mı bilmiyorum ama dükkan önüne depo önüne araba park etmesini istemiyor ya da kendisi için kullanacaksa o kısımdan kaç arabalık yer almak istiyorsa dükkan önü kirası alması lazım belediye. Dükkan sahibi parayı veriyorsa o alan ona ait olmalı ama aksi durumda herkes oraya arabasını parkedebilmeli.

Sorun çıkarsa polisi çağırıp dükkan sahibine sormalı ve kira ödemediği halde böyle tavırlar sergiliyorsa para cezası kesilmeli.

Tabi bu durumdan sonra arabanı oraya koymamakta fayda var, o esnaf ve esnaf arkadaşları arabayı pek rahat bırakacaklarını sanmıyorum. Çizik içinde bırakabilirler

Uzun lafın kısası kamu alanına ait bir yere herkes istediği gibi park edebilir. Garaj önü haricinde. Eğer deponuz garaj gibi bir yerse araba girip çıkıyorsa buraya park etmesi yasak bildiğim kararıyla arabayı gelip çekiyorlar.

Hocam aynen katılıyorum ama 2 anahtar çiziği, kırık silecekler veya kesik lastikle karşılaşınca nasıl kanıtlicaz? Polis çağırsak dükkan sahibini nasıl suçlicaz?

Burda çok var böyle şerefsizlikler yapan, arabanın anasını ağlattılar, lastiğini kestiler dükkan önü olmamasına rağmen, kimin yaptığını da biliyorum. Şimdi ben de ona uyup gidip cam çerçeve indirmem mi gerek? Bunun bir yolu bulunmalı dediğiniz gibi, ya resmiyete dökülcek iş ya da mağara devrinde devam...

•  Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim?

aracınj parkını engellıcek şekilde bu direklerden koy tavsiyemdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 6 Nisan 2010; 3:03:06 >
  • forumda amma psikopat varmış, önerilen çözümleri okurken epey güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

bırakcam lan inadına bırakcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

gastenin ustune s.c sonra arabanin camina at. buyuk ihtimal yasindan oturu senden boyle bi hareket beklemez ama 2 veya 3. kez yaptiginda bidaha arabayi oraya koycagini hicmi hic sanmiyorum

Bu ne ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

gastenin ustune s.c sonra arabanin camina at. buyuk ihtimal yasindan oturu senden boyle bi hareket beklemez ama 2 veya 3. kez yaptiginda bidaha arabayi oraya koycagini hicmi hic sanmiyorum

Abi bu nasıl bir fikirdir böyle

Kütüphaneden giriyorum internete, İlk okuyunca acayip kahkaha attım, Herkes bana baktı yahu

işe yarar mı, kesinlikle yarar, silecek kırmadan, arabayı çizmeden daha etkilidir yani

Adam o moku bir kere temizledi mi, hayatta koymaz bir daha aracı oraya, katılıyorum.

• Benim bilgim kadariyla Deponun araba veya mal girisi gibi biryeri varsa koyamaz. Sonucta iki turlu de oraya araba yanasmasi gerekiyor./
    Normal kapisi ise koyabilir. Bunu git muhtarlami artik kimle konusursan konus:D
  • biz garajın önüne paredenlerin lastiklerini indirirdik,jant kapağını atardık,boydan boya çizerdik.senin malına ne kadar zarar veriyorsa sen onun arabasına 10 kat zarar ver.
  • Adam depomun camını kırıyor, ne yapayım diye soruyorsun .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.