Şimdi Ara

Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem Laftan anlamıyor her arabasını koyduğunda lastiklerini patlat. Al bıçağı eline delik deşik et.
    Ve bunu her defasında yap inan 1daha koyamaz.
  • lastiğini patlat 4 ünüde. sonra yan aynaları kır. bir daha park etmez.
  • Oraya kamyon gelecek de bi daha yakınından geçmez.
  • ıslak ekmek at arabasının üstüne.. güneşli havada yumurtaya boğ.. ya da bas molotofu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 5 Nisan 2010; 16:54:55 >
  • Park yasağı olan bir yerse 155'i arıyosun 15dk içinde çekici geliyor.Bizim otopark'ın önünede ısrarla araç bırakıyorlar her çıkacağımda sahibini aramaktan usandım arıyorum gelip götürüyorlar.
  • başlık sakat
  • bırakcam lan inadına bırakcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

bırakcam lan inadına bırakcam.

• Depoyu doldurursan belki o kadar koymaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Eğer park ettiği alan sana ait bir yerse yasal yolları kullanabilirsin.Ama park ettiği alan kamuya aitse birşey yapamazsın.Tek çare :

Sürekli Depomun önüne park eden aracı nasıl engelleyebilirim?

Bune yaa vidyosu varmı

• 2 tane demir çubuk dik arasına zincir geçir asma kilit vur....Kendi arabanı koyacağın zaman filan kilidi açar koyarsın...
  • Adamın gözünü korkut çevreniz felan yokmu ?
  • yakıt deposuna şeker at %100 çözüm :D araba bloke olur :D

Edit: Yada hurda bi araç al 500TL civarında onu çek oraya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpemre_1 -- 5 Nisan 2010; 17:32:17 >
  • Deponun önüne raptiye döşe depo komple iptal olsun. Lastikleri patlat, tavanına bıçak sapla yardır, egzosta patates tıka, fren hidroliğini boşalt.
  • deponun o şikayetçi olduğunuz bölgesinin fotoğrafını koyarsanız bi öneri sunabilir arkadaşlar
  • arabasını çiz
  • İlk baş deponun kapına depo girişidir park etmeyiniz tabelası as. Ondan sonrada gelir koyarsa araba oradayken polisi ara depodan mal alcam adam parketmiş alamıyorum gibisinden. Gelir polis cezayı çakar adama. Bizim başımıza gelmişti yarım saatlik park ettik adam aramış hemen polisi.
  • benim de aklımı çeldiniz okuduklarımdan sonra. ama bir tane güzel öneri çıkmış belediyeye müracat ikinci çözümdür. ilk çözüm adamla diyalog.
    şeytana uyacaksanız eğer, sorunun kaynağı nedir? araba değil mi. araba olmazsa sorun da olmaz. arabayı yok edin.
  • Yerinde olsaydım adamın camımı indirdiğinden emin olsaydım bilmiyorum neler yapardım o adamın aracına.
  • silecekleri kaldır. her gün yap bu olayı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.