Şimdi Ara

Sürekli biten pillerden bıktım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz klavye mause tam bi pil sömürücüsü çıktı... pil dayanmıyor ..

şarz edilebilen pil almayı düşünüyorum ama bu pilleri hazır satılan cihazlar dışında nasıl bi devre yapıp şarz edebilirm?

örnek kalem pil 1.5 v ben 1.5 v dc voltaj verip şarz edebilirmiyim? pil doldugunda akım çekme işlemi bitermi biri bu konuda beni aydınlatırsa çok iyi olur devresi olan varsa hazır oda olur...

• Farede kullanılan piller 2-3 aydan önce bitmez. Acaba bayat pil mi kullanıyorsunuz.Neyse gelelim konuya...
    En iyisi 4 ad. İnce şarjlı pil(2 hazırda-2 kullanımda) ve şarj cihazı alınmalı... En mantıklı çözüm bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 14 Kasım 2016; 1:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilginiz içinkodak , duracell de kullandım dandikte kullandım 2 3 ay gibi süreleri göremedim ne yazikki

frisby marka klavye mause kullanıyorum normalde wireless mauselar 1 dk kullanılmadığında standby geçerler bendekinde öyle bi durum söz konusu değil oyüzden yiyiyorda yiyiyor pilleri
  • CpT MacTavisH kullanıcısına yanıt
    Şarjlı pil ve şarj cihazı yerine yeni kablosuz fare alın, daha ucuza gelecektir.
    İyi çalışmalar, kolay gelsin.

• Aynı sorun bende de var ne yapacağız bilmem.
  • Eğer kullandığın mause çok özellikli değilse logitech al kafan rahatlasın. 2 sene oldu alalı, daha içindne çıkan 1 adet 1.5v pil ile kullanıyorum. hareket algılamadığında kendi kendine kapanıyor. Aldığım günden beri on konumunda kullanıyorum. Hiç elimle kapatmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle şarz değildir o, şarz olsa duramazsın.

onun disinda, senin ihtiyacin olan piller gp nin recycho gibi pilleri, diger piller durduklari yerde bir-iki hafta icinde biteceklerdir, bu da yine surekli pil sarj etmek manasina gelir, ki iyi bisi degil . set halinde almani oneririm. saglam alkalin pillerin zaten 4 tanesi 6 TL gibi fiyatlardan satilmakta.

http://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/duracell-turbo-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2400-mah-2li-paket-P60533884 (2400 mah uzun sure sarjli kalan pil)
    http://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/duracell-cef14-pil-sarj-aleti-aa-aaa-P60879118 (sarj cihazi)

Veya;
    http://urun.n11.com/sarj-edilebilen-pil/gp-recyko-2600mah-sarjli-kalem-pil-aa-usb-charger-P125229380

dogrudan bu sarj cihazi + 4 adet recycho pili 45 TL ye KDV dahil alip yillarca pil derdini unutursun.

Zamaninda benim RC cihazlarin kumandalarina pil dayandiramiyordum. Her bir kumanda 8 adet AA pil ile calisiyor ve kisa surede bitiyordu. 16 adet 2400 luk recycho aldim, bitince degistirip bitenleri sarj edip kenara koyuyorum, hazirda bekliyor direk .

• Kullandığınız klavye mouse da problem var bence , çünkü bende de logitech set var normal toshiba sony marka pillerle 2 ay rahat çalışıyor .
  • frisby fk-w96qu q kablosuz klavye mouse set kullanıyorum evet alkalin
  • OK_Comsis kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mail attım
  • lazerlimi led yani ısıklımı mause ? m185 var bende logitech 1 kalem pil ile çalşıyor kızıl ötesi led var içinde galiba 1 yıldır bitmedii bimden aldığım dandik pil
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Aynen usta lazerli kırmızı ledi var pır pır sürekli hiç söndüğünü görmedim...
  • CpT MacTavisH kullanıcısına yanıt
    Artik eskidi onlar sen benimkinden al bence 25 30 lira birsey pil 1 yil dayaniyor ayrica kendini kapatiyor dokunmayinca

• kuru piller şarz olabilen asitik yaş pillerden kat be kat daha uzun ömürlüdür. bahsettiğin mouse şarzlı pili 2 gün gibi bir sürede bitirir sen de şarz etmekten sıkılırsın. kaliteli pil alıp aylarca kullanmanı öneririm. kaliteli pili taktım yine bir haftada bitti dersen ki demişsin acilen o mouseyi ve klavyeyi değiş derim. ben günlük 3-5 saat kullandığım microsoft'un kablosuz klavye mouse setine 6 ayda bir pil takıyorum. hatta mouse'a 6 ay klavyeye bir yılı aşkın bir zamanda. bu arada benim mousenin kırmızı lambasıda hiç sönmüyor ve ben de kapatma düğmesini hiç kapatmıyorum yine 6 ay gibi bir süre kullanıyorum.
  • Pil kalitesi önemli ,piyasada varda ,var ucuz pilleri kast ediyorum elbette ömürleri kısa oluyor,bilmiyorum siz ne tür pil kullanıyorsunuz,ama şarz yaparak kaliteli pil kullanıyorum ve iki aydan fazla süre iş görebiliyor,kalın sağlıcakla.https://www.google.com.tr/#q=%C5%9Farzl%C4%B1++kalem+pil+kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 21 Aralık 2016; 13:27:23 >
  • cihazdaki pillere göre 4 adet alıp 2 kulanım 2 yedek olarak alınabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.