Şimdi Ara

sürat kargo hala aynı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir alışveriş sitesinden puf alacaktım. Aynı fiyata sahip iki üründen birisinin malzemesi deri ve gönderimi sürat kargo yapıyor. Diğerini ise aras yapıyor. Ben en son alışverişlerimde sürat tan yaka silkmiştim adamlar resmen dalga geçiyor evde yoktunuz ayağına şubeye bırakıyor kapıyı çalmıyorlar bile. Hala aynılar mı ? Bunu göz önünde bulundurup arası mı tercih etmeliyim ?

• Equilibrium en sevdiğim filmlerden biridir güzel nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Equilibrium en sevdiğim filmlerden biridir güzel nick

Sağolun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleric Preston

quote:

Sağolun hocam

sürat kargodan uzak dur bana da hep aynı şeyi yapıyorlar. evdeyim kulağım kapıda , telefona sms geliyor bulamadık diye falan

• Sürat hariç her firmadan kargo alıyorum.
    2 kere münasabet yaşadım.

1.sinde 10 kiloluk kargomu bilerek getirmediler, benim gelip almamı beklediler. Gittim aldım, 2 otobüsle zar zor gittim eve.

2.sinde ise göndermeleri gereken şubeden değilde daha uzak bir şubede idi kargom, eve gelmişler bulamamışlar..
    O şubeye gittiğimde ise şube kapalıydı 10:30 gibi :D 30 dk bekledim tık yok, söve söve geldim geri.

O gündür süratten beleş gönderseler bile almıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cleric Preston

quote:

Sağolun hocam

sürat kargodan uzak dur bana da hep aynı şeyi yapıyorlar. evdeyim kulağım kapıda , telefona sms geliyor bulamadık diye falan

Pekala sepetten çıkardım hocam o halde ürünü. Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun şimdi süratin eline düşmeyelim

• Benim pazartesi gönderilen kargo salı günü evime 5 dakika uzaklıktaki şubeye geldi adamlar daha hala getirecekler hiç bulaşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şubeye bağlı bir olay birazda, ben sorun yaşamadım Sürat Kargo ile.
  • Tamam, arası tercih ettim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside Türkiye'nin en kalitesiz kargo şirketi. Mng yurtiçi ve upg den şaşnamak lazım !

• sayın oğuz 61,
    bu linke bir göz atarmısın lütfen:
    https://forum.donanimhaber.com/kargo-sirketlerine-dur-diyecek-bir-baba-yigit-yok-mu--126687360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Haziran 2017; 13:42:46 >
  • Şubeye bağlı.

• Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Sürekli alışveriş yaptığım biri var ve sürat kargo ile anlaşmalı. Bugüne kadar defalarca alışverişim oldu ve sürat ile geldi. Hiç sıkıntı çıkmadı. Sanırım biraz şube ile ilgili. Bizim buradaki adamlar çok ilgili cidden. Tanıyorlar da artık beni. Aksine en çok yurtiçi ile sıkıntı yaşadım. Üstünde koskoca KIRILABİLİR yazan kargo bana ulaştığında resmen üstünde tepinilmiş gibi bir haldeydi. Ve içindeki de kırılmıştı

• dün sürat kargo ile telefon gönderdim bu gün alıcıya sorunsuz olarak ulaşmış bu kargo olayları şubeden şubeye değişiklik gösteriyor mesela burda sürat ve yurt içi çok iyi ama başka yerde problemli

• Hepsi aynı, şansınız yoksa kargonuz geç kalabiliyor veya kötü denilen firma iyi hizmet verebiliyor. Tercih size kalmış.

• Mng Kargo Tercihin bu olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.