HG253s varken onun yerine Mi router 4a giga version kullanıyordum ben. 253'ten de 255'ten de kat kat iyi bir cihaz. |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (91. sayfa)

-
-
hocam telnete nasıl eriştiniz? 2323 portuna erişim engelli ama siz bir şekilde telnete 192.168.1.254 üzerinden erişmişsiniz. Gateway adresini 192.168.1.254'e değiştirmek işe yaramıyor.
-
Kullanıcı adımı aldım fakat şifreyi bir türlü alamadım. Nasıl aldınız destek sağlayabilir misiniz?
Türk telekom kullanırken şehir değiştirdim, şimdi binada superonline ftth olduğu için onu tercih ettim.
Asus RT-AX86 modemim var onu kullanmak istiyorum .
-
Huawei modemde telefon öyle beklerken bazen bir bakıyorum wifi hiç görünmüyor ama modem ışıkları yanıyor. Telefondan wifi kapat aç yapıyorum birkaç kez, o zaman kendine geliyor. Acaba 2.4 ve 5ghz bir arada olduğu için mi bunu yapıyor, arayüzden ayırmak mı daha iyi olur bilemedim, benzer sorun yaşayan var mı? Bazen de bağlı görünüyor ama hiçbir sayda, sosyal medya vs oynatmıyor, mecbur telefonun wifisini kapat aç yapıyorum.
-
yeni h3600p'ler gelmeye başlamış bayilere hayırlı olsun bir adet daha nurtopu gibi budget gatewayimiz oldu
h3600'den tek farkı yatay olması bu arada.
-
Özellik olarak aynı sanırım acaba iyileştirme vs yaptılar mı bağlantı aktarım hızı olarak
-
Çok iyimsersiniz…. Ama Aynısının laciverti….
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne gibi bir farkı var acaba? Umarım kablosuz band genişliği yüksektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 1 Haziran 2023; 21:44:1 > -
Aynı, 570/2400. Sadece dikey yerleşimden yatay yerleşimli bir kartı var. Hala 2x2 cihaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman niye üretmişler ki, diğerinin üretimi mi durdu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu zte h3600 için wan şifresini bulma konusunda destek sağlayabilecek var mı acaba ?
Asus rt ax86u canavar bir Routerım var fakat şifreyi ne yaptım ise çözemedim kullanamıyorum.
-
adam gibi bir dns bulamadım. 4 tane 1 olanı kullanıyorum. zaten superonline ın internetiyle sorun yaşıyorum. gereksiz donma, tv plusta yayın kesintisi işareti falan çıkıyor.
-
zte h3600 modem de wan kullanıcı adı ve şifresini öğrenme imkanı varmı?
-
Superonline altındaki konularda zte h3600 e ait şifre öğrenme konusu vardı hatırladığım kadarıyla.
-
Sağol hocam cevap için ama maalesef yok o konu zte 267 için var ama h3600 galiba şimdilik şifre öğrenme yapılamıyor.
-
zte h267 için şifre öğrenme yöntemi h3600 içinde geçerli olabilir https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/132525933 bu konudaki yöntem şifre öğrenmenin en basit yöntemi. Başka bir yöntemde zte h3600 ü olan biri keneetic router ile şifre bilgisini almayı başarmış. ilk yöntem işe yaramazsa kullanıcı ve şifre bilgisini çeken bir router ile şifreni kolaylıkla elde edebilirsin.
-
Ya bu berbat cihaza bi Router'a bağlasam daha iyi performans alabilir miyim? Ayrıca DNS değiştiremiyorum da hiç bir şekilde müdahale ettirmiyor çıldırtı beni valla böyle olduğunu bilsem geçmezdim.
-
Quad9 fena degil.
Primary, secondary DNS servers: 9.9.9.9 and 149.112.112.112
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Turkcell wifi 6 modem kullanıyorum. 2.4 ghz bağlantı ile çalışan akıllı priz aldım. Mutfakta taktım prize giden wifi düşük uyarısı veriyor. Evin içinde çekim gücünü artırabileceğim ürün/aparat tavsiyeniz var mı? Ne yapabilirim. Aynı akıllı prizi wifi bulunan odamda kullanıyorum sorun yok.
-
ZTE Zxhn H3600 modemi süper. Önceki modem evin uzak köşelerinden çekmiyordu bunu kurdular maşallahı var. Tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X