Ha bunu bir sen düşündün di mi? Koskoca şirket bunu düşünmedi hem modem hem gpon işlemlerini yürütebilecek güçte bir çipset kullanmadı yani? |
|

1 Mobil
Ha bunu bir sen düşündün di mi? Koskoca şirket bunu düşünmedi hem modem hem gpon işlemlerini yürütebilecek güçte bir çipset kullanmadı yani? |
|
|
|
|
|
|
|
O modem ericson altyapıyla uyumlu değilmiş. O yüzden her bölgede temin edilemiyor. SOL yeni yazılımla uğraşıyor ericson altyapsıyla çalışsın diye. |
|
firmanın getirttiği cihaz çözümlerinin hepsi eco seriden, yani üretimi $10 satış fiyatı ise perakende <$50 altı ürünler. yine huaweinin hem eternet hem wifi6 üzerinden gigabit veren 80 küsür dolara k562'si varken gidip en ucuzunu aldıkları için çok geçmeden hepsi mortu çekmeye başlar. meraklısı için huawei enterprise hesabı bulabilirseniz yazılım ve how to sayfası: https:// support.huawei .com/carrier/productNewOffering?col=product&path=PBI1-7275726/PBI1-7275738/PBI1-23709862/PBI1-22318696/PBI1-251281068 Edit: linki kopyala yapıştır yapın boşlukları silerek. Donanımhaber buna bile "gelir ortağı" referansı attığı için adam gibi link bile paylaşamıyoruz. Profilimize de reklam alın isterseniz sayın dh kemik kadrosu! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 15 Aralık 2020; 0:29:32 > |
|
Doğrudur hocam teknik ekibin dediği kadar biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu modem bana da geldi, ayarlarda 2.4 ghz ve 5 ghz olarak 2 ayrı ssid tanımlayamıyorum tek ssid üzerinden hem 2.4 ghz hem 5 ghz yayın mı yapıyor bilgisi olan var mı? normalde mobil cihazları hep 5 ghz olan ssid'ye bağlardım. |
|
|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 20 Aralık 2020; 16:59:51 > |
|
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
|
Wan portu yok optik girişi ise dikkatli bakarsanız sağdaki duvara sabitleme noktasının altında dikdörtgen bir kapak var oranın altında. |
|