|
Merhaba superonline ile yaşadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşmak istedim. Bulunduğum daireye yeni taşındık, buraya da yeni superonline fiber altyapı gelmiş. Normalde vdsl turk telekom kullanıyorum. Beni aradılar bağlatalım mı diye? Ben de taahhütüm devam ettiği için yok dedim. Sonra tekrar aradılar ısrar ettiler vs ben de kabul ettim. Tarife olarak bize özel diye internette zaten olan bir tarifeyi satmaya çalıştılar. Ben superonline a yeni gelenlere 2 ay bedava olan kampanyadan bahsedince ondan yararlanamıyorsunuz o ilk kez evine İnternet bağlatacaklar için dedi. Siteden öyle olmadığını gördüm ama zaten sabit fiyat mantıklı geldiği için neyse tamam dedim. Kurum için gün verdiler. Eve kurulum ekibi geldi evde de kablonun geçtiği yerde vestiyer var. Dolabın arkasındaki ince tahtayı keselim mi dediler ben de bir ev sahibine sorayım diye kabul etmedim. Müdürleri aradı parmak kadar deleceklerdi dedi. Ben de o zaman yapsınlar dedim. Tamam ekibi yolluyorum dedi. Ekip gelmedi. Sonra arayınca orada ayna varmış vs dedi (ayna aşağıda kalıyor alakası yok) yapamıyoruz dediler. Sonra biz tekrar bakacaz fotoğraf atın vs dediler. Sonra aradılar iki el kadar kesilmesi lazım dediler. Onu da kabul ettim. Modemi takacak yukarıda priz lazım dediler. Onu da çektim. Sonra aradılar biz kesemeyiz sen kes dediler olmaz kesecek aletim yok dedim. Bir konuşup geri döneceğim dedi. Geri döndü dolabı da senin kesmen lazım kabloyu da senin çekmen lazım dediler. Öyle şey mi olur dedim. Müdürleri araya girdi dolabın arkasını keseceğiz kabul ediyor musunuz dedi evet dedim, bugüne gün verdiler ekipler gelecek diye ve ekipler gelmedi. Aradım. Biz haber verildi sandık da ondan gelmedik de falan filan sizin oraya hiç bir şekilde yapılmaz dediler. Başka bir superonline bayii yapar mı dedim yok onlar da yapmaz ankarada biz yetkiliyiz dediler. Böylece bir haftadır bostan yere mağdur edildim. Üstelik superonlineı arıyorum gidin bayii ile görüşün diyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt