Şimdi Ara

NETSPEED FİBER DÖNÜŞÜM REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce fiber kampanyasından yararlanalım dedik kurulum ücreti yok, modem kirası yok, ilk 3 ay yarı fiyat vs. faydalanmaz olsaydım. Mevcut sorunsuz 35 mbit internet hattımı kapattılar. Üstelik kurulum yapılana kadar vdsl ile devam edeceksiniz dedikleri halde. yaklaşık 10 gündür internetim yok ne zaman kurulacak belli değil. Daha önce gıbırnetteydim. herhangi bir arızada 4-5 saatte ekip gönderip müdahale edebiliyorlardı. Netspeed 10 gündür kapıdaki kabloyu aktif edemedi. Bu kadar beceriksiz bir operatör. En sıkıntılı müşteri hizmetlerine sahip. Defalarca aradım ha bugün ha yarın vs vs. Kurulum bir yapılsın indirim vs vazgeçtim hemen farklı bir operatöre geçeceğim.

Aynen dediğiniz gibi. Telekom kutusuna bağlı olan 2 komşuya sordum. Önce binanızda fiber var diye aramışlar ertesi gün bağlamışlar. Bu kişiler Türk Telekomun kendi müşterisi. Bana da netspeed üzerinden bölgenizde bazı yapısal eksiklikler var 15 güne bağlarız dediler. Bu arada vdsl yi hemen kestiler. Sorun netspeedde değil telekomdaymış. Eski vdsl sinyalini tekrar açtırdım. Bu şekilde devam ediyorum.15 -20 gün sonra tekrar bakıcaz. Ama TT nin bu kadar art niyetli bir kuruluş olduğunu da düşünmemiştim. Çok safmışım. Memlekette iş ahlakı diye bişey kalmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.