|
|
|
2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Desktop: i5 4670K @ 4.5Ghz(1.260V) ,Gigabyte Z87-3DH ,Gigabyte G1 GTX 1070 ,G.SKILL 16 GB 1600Mhz CL7 ,Samsung EVO 850 250GB, OCZ Pro Gaming 600W ,Plantronics RIG500HD ,Logitech G500 ,CM Storm QuickFire TK Cherry MX Blue ,Steelseries 4HD ,Asus VG248QE, Philips 239C4QHSW, Samsung TV + Soundbar Mobile: iPhone 7 Plus Jet Black 128GB | Zenfone 2 x86 Intel Atom 32GB Server: HP DL360 G6 Xeon E5502 |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 11 Haziran 2016; 15:49:00 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |